{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Freja 1998

2.103 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie H
Kvinde | 26 år | Oprettet: 27. dec 2012


Anden særlig race Freja

Fødselsår:
1998
Højde:
136 cm uden sko
Temperament
Freja er sød som dagen er lang, slf kan der komme lidt diva op i hende, når det ikke rigtig går efter hendes hoved men ellers en skøn hoppe, der bliver tændt på et sekund på spring banen.
Gangarter
skridt - Middel
trav - middel, selv om man skal kunne kontrollerer den da hun er 75% islænder og har en tindens til at lave en blaning mellem trav og tolt.
galop - middel
Stævner
Dressur
Første stævne, på kasernen.
Ld2 60,2%
Lc1 61,6%

Spring.
40cm
50cm placering 1#
ld 60cm 4 fejl placering 3# og bedste tid 45,7 sec
Lb** 1 plads 41,2sek
La* 2 plads 44,1sek
La* 1 plads 51,5 sek
La** 1 plads 42,4sek
Stamtavle
ingen stamtavle
Køn
hun er en hoppe.
Bemærkninger
Freja blev min i sommerferien 2014, jeg havde redet hende 3-4 år før men ejerne havde ikke tid til hende til sidst, og jeg var simpelthen ikke klar til at give slip...

freja er min dejlige islænder blanding der er fuld af liv. Freja er den dejligste pony der er god som dagen er lang, hun er den perfekte springpony til mig dsv bare lidt for lille.
freja er en livlig pony som er en være fartdjævel på spring banen, hun har aldrig stoppet med mig, lige meget hvor nervøs jeg har været. hun kan være en være diva på fold og i stalden, tingene skal dreje sig om hende eller skaber hun et være postyr. freja og jeg har været ude og starte vores første stævner sammen først i dressur her i sensommeren hvor vi red over 60% og jeg er rigtig stolt, også i spring her i efteråret på både 40 og 50 cm. under 50cm keder freja sig og vil ikke løfte benene ordenligt, men lige så snart springene bliver løfte, får hun krudt i røven og vil flyver over dem.
freja er min ønske pony som jeg er så ked af jeg kun kan nå at starte stævner på til nytår da mit pony er er ved at rende ud. <3
Kommentér på:
Anden særlig race Freja
Annonce