{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race MartiniQue, ^^min savnede hest 2005

5.505 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race MartiniQue, ^^min savnede hest

Fødselsår:
2005
Højde:
162. han er 75% Oldenborg og 25% traver. da han blev født havde han en tvilling med med den døde :'( så det skyldes at Marti er ret lille i størrelsen :)
Temperament
han er rolig og tilpas når jeg rider inde i ridehal med ham men kan godt være en spilopmager når han er udenfor. han er jo i tilridning og kan være ret urolig. da vil skal ti lat genoptræne ham fra begyndelsen da han har haft skade i hoven og har skulle stå stille i ca 2 måneder :( det gik allerede dårligt da han fik skaden og derfor var det meget træls. han er meget lydig og høre de mindste lyde. han er alt i alt den dejlig hest at have med at gøre og han elsker at nusse mig i øret og kysse med mig, han er bare en charmetrold!<3

idag: ja vi er ca 85 % bidløse nu og vi har redet uden bid i ca 4 uger nu ;) han klare det mega godt og jeg kan se store fremskridt. hans muskler srbejder godt og han løfter benene mere. han er meget gladere og har meget ørene fremme. da vi var på mrken som var nyt var han helt rolig!:-) det var et stort skridt!;-)
Gangarter
skridt: langsom med mindre at man driver på!
trav: super god! over skalaen syntes jeg. han er 25% traver og ser bare skøn ud når at han traver hen over den store mark!<3
Stævner
han har ikke startet stævner.. (han er i tilridning)
Stamtavle
....nope....
Køn
han er vallak
Bemærkninger
han hedder Marti for mig. eller det kalder jeg ham.
han elsker en hel masse ting.. især når vi bare hygger os efter ridning og vi går en tur hvor han får lov til at græsse hans yndlings sted. det gør mig super glad når han har ørene fremme og nyder mit selvskab. ja han er rimlig speciel, for han har normalt ørene en smule tilbage selv når han går og græsser og har det fantastisk.. så ja nogle billeder har han ørene tilbage og det er ikke fordi at han er trist ;-)

lidt om ham :)
Y mad: gulerod, æble, godbidder, sukkerknalder, slikketing og græs!<3
Y ridesport: spring og hyggeridning uden sadel og ridning på marken <3

han kan mysse og smile på kommando :)

han har sko på lige nu da han har været skadet et godt stykke tid nu men skoene skal snart tages af. han blev skadet ved at træde på noget jern som så røg op i hoven. da skaden skete gik det allerede dårligt med tilridningen dvs. han sprang rundt og lavede bukkespring. da vi købte ham var han en rigtig dressur hest og var god i galoppen med nu er han sgu nok ikke helt så god. det skal nok komme til at gå godt!<3 jeg elsker ham af hele mit hjerte og det er det vigtigste1<3

M= min charmetrold!<3
A= aller skønnest!<3
R= RAR!<3
T= tænker på dig hele tiden!<3
I= I <3 U

han elsker at nusse mig i hovedet og kysse og slikke mig!

Han er min bedste ven og vil altid gøre mig glad og omvendt!<3

Det er vigtigt at når man rider ham at man er let i hånden og roser ham når han gør noget rigtigt. det gpr ikke at lade ham gå og dase mens man ridder, det gør ham fræk.. jeg har sprunget en del med ham fra jorden da dem vi købte ham af ikke ville have at vi sprang før et års tid. han er påbegyndt tilridningen ret sent som 7 årig og er derfor lidt besværlig. han er en god hest som man kan knytte god tillid til!:-)
.Jeg har redet ham både med og uden hovedtøj og med og uden sadel. han er en hel del besværlig at ride med uden hovedtøj, men ridder ham alligevel en gang imellem bare med grime. lige pt. kan han ride rund i en volte og skrot igennem, slangegang, skridt, trav, (galop lidt). og syntes at han klare det fint. vil ikke presse ham for hårdt til noget så vi tager det i et stille tempo :-) han kan godt lide at løbe og nyder mit selvskab, det er skønt at vide at man altid har en at gå til og at han er der for mig og omvendt!<3 alt i alt verdens bedste hest!! :-).

idag:
mig og Marti er begyndt at ride bidløst og med cordeo. det er super fedt og jeg har en gladere hest nu!!<3 vi laver horsemanship træning og tricks hver dag. ind til videre han han ryste på hovedet, smile, kysse, og nesten neje ;-) jeg glæder mig allerede til imorgen hvor han skal rides :DD

idag: efter lidt tid nu hvor vi har været bidløse er der sket en stor forandring!: han slapper af under ridningen, han er modtagelig for nyt, han har fået bedre balance, han er mere opmærksom på mig, jeg sidder meget bedere og har fået en super god balance på ham og så kan jeg være et med ham. han kan styres i cordeo i skridt og trav nu og det er stort!:-)

idag: vi galoperede på marken og han var helt rolig. det var bare med grime og trækketov. det var super dejligt hvis man ser bort fra insekterne. jeg galoperede også uden hænder!;-)

idag: jeg red dressur idag på bassen og det gik super godt. jeg lavede masser af volter og øvelser. det var super fedt. og så arbejdede jeg med at han ikke skulle gå under lod, da han til tider gør det:/ eelelelelelsker den hest!.

idag: sommerferien er lige slut og det går fremmad efter en pause pga klæg..-.-!
jeg har redet hver anden dag i denne uge i skridt og trav til at begynde med. jeg har redet bidløst og sadelløst og vi nyder det begge. han kan MEGET nemmere mærke hvilken side min vægt er i og det gør ham nemmere at styre. og det går super godt for benene. han er begyndt at søge ned og ud og er super stolt over ham!
det er sgu held i de converse..xD
nåh, men vi vil nyde denne fantastiske årstid uden klæg og skønt vejr.

11. december:
we need snow!!.. det er nu hyggeligt med dage som idag hvor man pynter op i staldem og sådanne ting, men en vinter uden sne er altså ikke helt godt, vil lige opdatere at det går super med hesten han virker nu glad og tilfredt, god jul der ude!:-)
vi rider bidløst og uden sadel som det ser ud nu.. ;)

2014

13. Januar:
Nu er vi kommet godt ind i det nye år og har alledere redet en helt masse!:-))
Lige nu er vi påbegyndt springtræning og det går fremad. Satser på eventuelt military, spring eller jagt stævne i år, kan ikke vænge til at komme godt igang. Vi får trailer over i weekenden så vi kan øve!:-)
Idag står den på springtræning og tur på marken efter.
Han er for deeejlig..<3

glemmer aldrig første gang jeg så dig dreng..
du var en dressur hest, sent i uddannelsen, ru i pelsen, en maskine...
jeg savner dig ubeskriveligt højt, og er ked af at det endte sådan her, men kunne intet gøre.
håber at du vil huske hvad vi har lært hinanden, give din nye ejer lige så mange fantastiske oplevelser som du har givet mig..
vis hende hvad du dur til!
vis hende at du ikke er den kedelige vallak folk forventer.. for det er du ikke, du er en ener!.
det er med tårer på kinden at jeg må sige farvel til dig min store sorte hest, min eventyrs mate, min bedste ven..
en dag står jeg på højen, under regnbuen i det høje græs, så ses vi igen..
husk mig, husk os, som jeg gør det.. jeg elsker dig forevigt?!:'((
det er et farvel for nu, men ikke foraltid, husk endelig det. <3
tak for alt Marti..

Jeg var ude hos dig idag.
Du sagde hej, fortalte mig at du havde det godt, at du huskede mig og at det var okay det hele.
Er så glad for at du har det godt, stadig har glimtet i øjnene og stadig ikke har opgivet håbet om endag at finde en som vil ride i naturen med dig, behandle dig som en hest og forstå at du har drømme lisåvel spm os mennesker.
Du har det godt nu.
My old buddy. <3
Kommentér på:
Anden særlig race MartiniQue, ^^min savnede hest
Annonce