{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Matti fra Rødegaard [Tidl. hest] 2011

1.340 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise Silkjær Svan
Kvinde | 39 år | Oprettet: 22. feb 2004


Islænder Matti fra Rødegaard

Fødselsår:
2011
Højde:
133 jan 13
140 nov 14
Temperament
Han er meget nysgerrig, men ikke en lommehest, hvilket er lige sådan jeg mener det skal være. Hviler i sig selv, men selvfølgelig ung og uerfaren endnu.
Gangarter
Ja, dem er der vel nogle af inden under al pelsen. 4½ skulle jeg mene..

Han viser rigtigt meget tølt og en kæmpe galop på marken. Meget bløde bevægelser, bliver ren luksustølt at sidde på ham.
Stævner
Kommer nok :)
Stamtavle
F: Léttfeti fra Skarholt
M: Unun fra Fruehøj
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Januar 2013:
Matti er min nye plag.
Efter jeg brækkede min hofte, har jeg valgt at lægge ridningen om til islænder i stedet for stor hest, og da Kjalar efterhånden er en ældre herre, begyndte jeg at lege med ideen om at købe en plag. Trods det jeg ellers ikke synes man skal købe noget man ikke har siddet på...;)

Matti havde været til salg længe, og jeg havde kigget på ham ligeså længe, selvom jeg ikke skulle købe. Men nu var der så en anledning til at tage op og se ham, og jeg var solgt på stedet!
Jeg havde kigget på et par andre, og vidste udemærket hvad jeg ledte efter og ikke ledte efter. Med ham her, nåede jeg kun lige at se ham da vi gik hen mod folden, før jeg vidste at det skulle være ham. Også selvom han bare er sortbrun og "kedelig" at se på. Han havde bare udtrykket og rammerne!
Ja, man må slå koldt vand i blodet og lige kigge efter om nu hesten lever op til alle kravene, selvom det var svært ikke bare at stå der og se helt forelsket ud;)
Alt i alt, Matti måtte det være, Matti blev det!


November 2014:
Så er det vist på tide med en update. Matti trives rigtigt godt hos mine forældre sammen med min mors hoppe og min søsters vallak. De går lige ud til vejen, hvor toget også kører lige forbi, så trafikvant blev han hurtigt. Siger intet til noget af det, der buldrer forbi, heller ikke når man går tur med ham. Dejligt nemt!
Vi har lavet mange ting i år. Han er så klar til alt hvad jeg byder ham, men kroppen skal jo lige gro færdig, så ingen ridning endnu (selvom jeg da har vænnet ham til sadel og rytter - det er svært at lade være :D).
Vikingemarked var vi på i juli, og han tog det bare super! Al larmen og telte og turister, opmærksom var han da, men mest for at finde ud af hvad alt det nye, spændende var. Da han første gang hørte lyden af en flok krigere, der trænede kamp, satte han farten op for at komme derhen så jeg måtte løbe lidt for at følge med. Ikke lige den reaktion man forventer :P

Så har vi været på tur som håndhest, som også bare gik super, vandkanonen var ikke farlig..
Kørt i byen, både til et fyldt og et tomt ridehus. Nysgerrig og ellers upåvirket.

Han er simpelthen så sød med alt!
Kommentér på:
Islænder Matti fra Rødegaard
Annonce