{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Samson Singerholm 2001

1.187 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene S
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. apr 2011


Oldenborg Samson Singerholm

Fødselsår:
2001
Højde:
Cirka 1.70
Temperament
Samson er en ret speciel hest, og han kræver utrolig meget tålmodighed.
Han er super sød rideligt, og nem at arbejde med. Men fra jorden kan han godt være noget speciel i forhold til f.eks. hans reaktion når han bliver bange eller kommer op og køre.
Gangarter
Middel.

Personligt synes jeg at han er rigtig godt gående, når han bliver redet hver dag i længere perioder er han også vældig smidig og det hjælper meget på hans gangarter.
Stævner
Vi har desværre ikke startet nogle stævner endnu. Men han har startet stævner med tidligere ejer. Håber på at komme ud og starte lidt til sommer.
Stamtavle
Samson er oldenborg/fuldblod 62,5 %

F: Kasper
OLH 701
(OL DK)
M: Nathali Søndervang
OL 8392
(OL DK)
MF: Rarus
OLH 634
(OL DK)
Køn
Vallak, men opfører sig ofte som en hingst både på stald og mark.
Bemærkninger
Samson er en super smuk sort vallak.
Jeg har haft ham i cirka et år nu, og det går rigtig godt med ham. I starten var jeg noget nervøs ved at omgå ham fordi han er ret speciel, og min nervøsitet smittede ofte af på ham, hvilket gjorde det vanskeligt når vi skulle samarbejde ridemæssigt og på stald.

Han er noget speciel og har brug for trygge omgivelser og en del ro i stalden. Han stresser let, men heldigvis ikke mere efter at have boet her i lang tid.

Han er rigtig en drengerøv, han kan være skide provokerende (hvis man kan sige det om en hest), han skubber meget måde med hoved og krop. Han er meget legesyg, og synes det er sjovt når folk skubber igen til ham. På fold er det ham der er boss, og han kan se vældig sur ud.
Desuden kan han blive rigtig fornærmet når man skælder ham ud, og derfor er der mange sjove stunder med ham.

Samson har brug for masser af opmærksomhed, og er absolut bedst når han bliver redet hver dag. Dette er udelukkende fordi han kan være svær at sadle op, både fordi han bøvler rundt men også fordi han er lidt en kylling nogle gange.

Jeg mødte Samson da jeg solgte min gamle pony fordi jeg skulle låne en hest. Vi brugte lang tid på at lede efter en ordenligt hest, men så fandt vi heldigvis Sammer. Efter at have haft ham lånt i næsten et år besluttede vi os for at købe ham, fordi jeg havde det skidt med at han kun var min til låns. Så nu har jeg heldigvis fået verdens bedste oldebolle og til den tid, ender han sine dage hos mig, for jeg vil ikke kunne nænne og sælge ham igen.
Kommentér på:
Oldenborg Samson Singerholm
Annonce