{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Sir Victor Of Ireland, solgt [Himmelhest] 1998

22.902 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Maria
Kvinde | 32 år | Oprettet: 23. maj 2006


Irish Cob Sir Victor Of Ireland, solgt

Fødselsår:
1998
Højde:
1,48cm
Temperament
Godmodig, venlig, sød, trofast, nysgerrig, til tider hysterisk.
Gangarter
Skridt: Taktfast
Trav: Taktfast, høje knæ løft og svævende.
Galop: svævende med høje knæløft
Stævner
- Allbreed beginner western pleasure 1.- plads
- Allbreed beginner western pleasure, disket :/
- Western trail *trænings stævne*
Stamtavle
ukendt.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Idag er der blevet sagt farvel til verdens mest smukke og unikke vallak <3 D. 6/12 - 2016 morgen fik Victor fred. Natten forinden fik han konstateret en svær grad kolik. Desværre var der ingen bedring at se og derfor fik min gamle ven fred. Det gør ondt dybt i hjertet, da jeg måtte sælge ham i april 2016. Jeg havde hverken tiden eller økonomien til to heste og tog derfor den svære beslutning, at sælge ham. Jeg ved han har haft nogle fantastiske måneder hos den nye ejer og det der er sket kunne lige så godt have sket for mig.
En hest i den alder bliver desværre nemmere og hårde ramt. Min sorg er stor og tanken om jeg aldrig skulle have solgt ham har strejfet mig mange gange, da han aldrig fejlede det mindste i de 12 år han var min. Min eneste trøst lige nu er, at han har fået fred og kom hurtigt igennem sygdomsforløbet samt han fik masser af smertestillende helt til det sidste minut.
Han vil altid have et specielt sted i mit hjerte, jeg fik ham som 11 årig og det han har lært mig er uvurderligt. Hvil i fred min gamle ven, jeg håber du ved jeg elskede dig til det sidste og du altid vil være i mine tanker <3

Victor er en bedste ven for livet. Han er meget ærlig og trofast.

Han har en foretid som en gang imellem bider ham i haserne. Han er eftersigende blevet mishandlet i Irland, hvilket gør at han til tider er meget sensitiv. Hans få dårlige dage om året må bare tages med ekstra tålmodighed og forståelse.

Han er importeret fra Irland som vildhest, da han var 2-3år og blev kastreret der. At han har gået som vild har meget at sige vedr. hans adfærd. Hans sind er mere rent og fint, han har en fri sjæl der gør han ikke kan rides af gud og hver mand. Det kræver en form for tillid og forståelse før han tillader folk, at komme ind på livet af ham,

Jeg har redet en del western på ham, og han har et stort talent inde for det. På nuværende tidspunkt har vi lagt stævne pladserne bag os, og bruger vores tid på skovture og tricks træning.

Han er ekstremt blid og godmodig, han er virkeligt indbegræbet af "A Gentle Giant". Han elsker børn og alle små levende væsner.

Victor er hesten som har åbnet mine øjne. Han er årsagen til, at jeg tog afstand fra de "normale" rideskole metoder. Den hårde facon og tankegang, virkede bare ikke på ham. Det krævede en dybere forståelse og respekt før jeg fik lov til at ride ham. Jeg har lært utroligt meget af ham, og jeg lærer stadig. Han er en unik hest som har ændret mit syn på min tilgang til heste i et væsentligt omfang, og det vil jeg altid være ham taknemlig for.

_______________________________________________________________________
I April 2016 valgte jeg, at sælge min skønne ven Victor. Tiden samt økonomien var der ikke længere til to heste. Han har været den bedste lærehest man kunne ønske sig og har været min terapihest/soulmate i hele i 12,5 år. Han var desværre blevet min anden prioritet hen over en lang periode og jeg havde sjældent tid samt overskud til hans rolige og langsomme tempo.
Derfor tog jeg den svære beslutning, at lægge mine egoistiske behov til siden og gøre det rigtige for ham.
Victor har fået den bedste ejer man kunne ønske sig samt det bedste liv på landet i Århus. Han bliver værdsat og tjener sit formål som en rolig begynder hest, som nye ejer søgte.

Han nåede at vende mit syn på, hvordan en hest bør trænes og forstås. Hvis det ikke var for ham red jeg sikkert stadig efter de "traditionelle" gammeldagse ridemaner... Han har lært mig, at respektere heste og så meget mere jeg altid vil være ham taknemlig for. Derudover har han givet min mor, far, niecer, veninder samt kæreste mange gode ture. Han fik gjort mange mennesker gennem tiden trygge ved heste. Så jeg har meget, at takke ham for.

Jeg er sikker på, at han vil give nye ejer mange gode minder og vil tjene sit liv godt og værdifuldt hos hende<3

Kommentér på:
Irish Cob Sir Victor Of Ireland, solgt
Annonce