{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Tarock 2001

6.817 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tarock *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 19. feb 2005


Fjordhest Tarock

Fødselsår:
2001
Højde:
Tarock er stor fjordhest på 147cm.
Temperament
En rigtig kælepot, som altid er glad og nysgerig.
Og så er han jo madglad som de fleste fjordheste, men er ikke typen der bliver tyk.
Gangarter
Han har en god skridt og også en rigtig god trav.
I galoppen er der stadig plads til forbedringer, mangler momentvis en smule afskub og bæring, men det bliver bedre og bedre.
Stævner
Mange Placeringer til og med LB3 dressur for hest

Til vores aller første, hvor jeg havde haft Tarock i en måned. Mente Tarock bestemt ikke at han gad trave hele det lange travprogram han skulle ride. Især ikke når banen var tung og skæv. Rigtig unghest.

Men siden da er det kun gået frem ad og han er sikkerheden selv på banen. Der er ikke noget der kan skræmme ham eller gøre ham ufokuseret.
Stamtavle
Han er efter Fjordhingsten Athos, som har vundet flere gange DM, Nordisk mesterskab og EM for fjordheste.
Køn
Ja han er bare super flot, Vallak
Bemærkninger
Tarock er en super dejlig fjordhest , som står i Haderslev pony klub. Jeg så ham for første gang den 29.april 2006, hvor han havde 5 års fødselsdag. Han var tilsalg og jeg havde fået lov at komme og prøve ham. Da var Tarock ikke blevet reddet i et stykke tid, så han synes bestemt at det var hård at skulle til at lave noget igen. Jeg prøvede ham i ca. 15 min. Hvilket bestod af 10 min. skridt, 5 min. trav og et forsøg på galop og så var Tarock flad. Jeg var alligevel ret sikker på at det skulle være ham, da jeg helt sikker mente han havde posentiale. Han skulle bare have tid til at komme i kondi og få styr på balancen.

Jeg fik ham den 6. Maj 2006 og han har siden lært en hel masse og er faldet godt til i de nye omgivelser. Han er en kælepot, som elsker at blive striglet og få opmærksomhed. Han elsker en tur i skoven og synes det er spændende at se noget nyt. Han er ikke typen der stikker af når han bliver bange, men undersøger istedet tingene. Han er nu også blevet klar til at starte stævner og vist at han sagtens kan blande sig mellem de store heste. Tarock har lært mig rigtig meget siden jeg fik ham. Det er kun mig der træner ham i dressur, så det er dejligt at der sker en udvikling, så viser det jo også at jeg lær noget nyt. Så kan min underviser give mig gode råd, så vi hele tiden kommer videre.
Kommentér på:
Fjordhest Tarock
Annonce