{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Msichana 2010

940 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anglo Araber (AA) Msichana

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca 154-56
Temperament
Rolig, men kan være tændt, som en araber jo kan være. Dog er hun nem at berolige og hun er hurtigt tilbage hos mig, mentalt.
Gangarter
Hun har nogle dejlige svævende gangarter, og en fantastisk bevægelse. Og nogle dejlige store bukspring :P
Stævner
Klubstævne 28 september 2019: 4. plads - 4 fejl.
Stamtavle
F: Saam-a-li OX
FF: Flakari OX
FM:Grodessa OX

M: Mørkbaks Malaika
MF: Gamara Vrå
MM: My Day XX
Køn
Ja...
Dejlig Hoppe
Bemærkninger
Msichana er en dejlig hoppe med et godt hoved. Hun elsker når der sker noget, og når jeg kommer skynder hun sig op til mig. Hun kan tage meget, og er for det meste modtagelig for nye ting. Der bliver trænet med alt hun er bange for. Plastikposer, der sætter hun dog grænsen.
Jeg har kendt hende hele hendes liv, og set hende vokse op, da vi selv har avlet hende og hun er kun blevet dejligere med årene (selv om hun selvfølgelig altid har været Skøn). Hun har prøvet at have hovedtøj på, og selvom hun skabte sig lidt gik det fint, og anden gang hun havde det på kunne man gå tur med hende. Fantastisk. Hun er dejlig lærenem, og vores lille engel !!

Februar 2013
Prøvede at have hende som håndhest, imens jeg red på min anden pony (Luka Følfod), og det var hun rigtig dygtig til, og vi gik en hel tur sådan:)

1/3-2013:
Forleden dag var jeg oppe at ligge på ryggen af hende!!! Hun tog det rigtig pænt, og hun kunne godt gå frem imens, hvis der var en der trak hende.

Er nu blevet redet, og sprunget på en enkelt gang. Hun sprang omkring 120-130 (selve springet var 40-50 cm, men hun syntes ikke det var højt nok... :P )
Hun er helt fantastisk, med nogle dejlige gangarter, meget svævende, og svær at sidde ned på! Men en fantastisk hoppe, med et godt sind, der vil alle det bedste!
Hun er nu blevet galoperet på i skoven, redet uden sadel, og hun er bare en engel <3

December 2016:
Msichana er blevet så dygtig! Vi har sprunget på den nye ridebane, fået trænet regelmæssigt, vi kæmper os fremad, så godt vi kan :) Hun er fantastisk! Hun skal nok blive til noget stort en dag.
Hun har virkelig springpotentiale, har et rigtig godt afsæt og er super til afstande, på trods af kun 3 gange med springtræning, kun 1 af dem på rigtig bane. Nu skal vi for alvor igang!
Hun bukker stadig en gang imellem når jeg sætter hende i gallop, på tur af glæde og på banen fordi hun synes det er hårdt - den nye bane er lidt tung for hende.

lørdag 4/3
Der bliver trænet meget med at hun skal blive hos mig selv hvis hun bliver bange, mentalt. Og det giver pote! Selv på hendes ustyrlige dage kan jeg arbejde med hende! Sådan en dag var det idag. Og på trods af blæst og en ophidset hest gik hun som aldrig før. Som følge af at jeg har manglet tid og mit fokus har ligget på samarbejde med hesten så det var sjovt for os begge, og vi fik samarbejdet, altså en masse jordtræning, og endnu mere jordtræning, er hun ridningsmæssigt ikke så langt endnu.
Men idag, lørdag, gik hun i holdning! Stolt er man jo lidt. Det gav virkelig blod på tanden!

5/3
Vi har så mange opture for tiden! Idag sprang vi. Hun er så ivrig og synes det er så sjovt! Og selvom jeg lige skulle have opfrisket alle de vigtigste detaljer mht springning (må jo indømme det er lang tid siden sidst at jeg har sprunget seriøst) så endte det med at gå rigtig godt! Hvis vi fortsætter sådan her kan vi tage første stævne til somme :D Men mon ikke hun skal være på en stævneplads uden at konkurrere selv?
Mit fokus ligger mere på at min hest er tryg ved situationen, og ikke at det skal gå stærkt. Alt kommer til at gå i hendes tempo. Lad os se hvad der sker :D
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Msichana
Annonce