{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Møllegydens Piccadilly 2011

1.005 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise ø
Kvinde | 43 år | Oprettet: 11. jul 2008


Welsh Mountain (sec A) Møllegydens Piccadilly

Fødselsår:
2011
Højde:
Målt marts 2013: 116 cm.

Målt marts 2014: 118 cm.

Målt juni 2016: 120 cm
Temperament
Virker lidt forsigtig endnu, nysgerrig og kontaktsøgende. Opmærksom men rolig.
Gangarter
ser ud til at have gode gangarter, trav og galop er meget welsh præget.
Stævner
Ingen endnu, er jo kun en baby.

Men forventer han deltager i skuesæsonen i 2013.

Fyns plagskue 4/5-2013
Beskrivelse:
Hingst af ret god type, typisk hoved. Middellang hals, ret god overlinie + bagpart, mere muskulatur ønskes. Velstillet lidt klejnt fundament. Ret god, knap taktfast skridt. Ret god i trav, savner afskub.
Stamtavle
Far: Crossfoxes Barwyn
Mor: Møllegydens Isabella
Morfar: Yaverland Nero.
Farfar: Crossfoxes Llew
Køn
Vallak. Kastereret 20/9-2013
Bemærkninger
Fin lille hingstebasse som jeg fik hjem igår aftes. Han er lettere nervøs og lidt mistroisk, men klart vi er jo helt fremmede for ham.

Tilgengæld har han allerede på mindre end et døgn fundet sammen med mine to vallakker. De leger allerede grimeleg og hygger på folden.

Han skal lidt op i vægt, er lige til den tynde side, men det skal nok komme stille og roligt.

Jeg vil i år udstille ham på plagskue og dyrskue. og så ser vi hvad fremtiden bringer, han er reelt købt som kommende børnepony, så forventer han vil blive kastereret inden det næste år tid. Men indtil videre skal vi lære hinanden at kende, og så skal han udfordres med leg og træning så han bliver en stabil pony til mine piger.

Har nu haft picca i 3 uger, vi hr gået ture, nusset i boksen og striglet, og han er en reel lille ponydreng, men han er stadig meget mistænksom overfor mine bevægelser. Der skal ikke meget til før han tror han får slag. Så vi arbejder på tilliden og ganske alm berøring over hele kroppen. det er også lykkedes mig at finde de gode steder hvor han krøller mulen helt af led. Og han bliver mere og mere fortrolig ved mig når vi nusser hver aften.

Picca udvikler sig. Han har fået mere form og figur som en 2 års bør have. Han udvikler sig også mentalt, han er den sødeste lille dreng når han stoler på en, der er stadig situationer hvor han ikke er helt sikker på at det er i orden det vi gør, men han lære hele tiden og vil utrolig gerne. Han er virkelig bare en skøn pony.

Picca har været på plagskue. Han opførte sig som rigtig dreng, men nem at håndtere. Det knep dog lidt med at stå stille under fremvisning, og vi var ikke helt enige om at løbe på en trekant, Så jeg fik ham ikke vist som jeg ville, og som jeg ved han kan løbe. Men det er jo første gang han er i byen, så han var super dygtig. Han stod pænt i traileren og ventede. Spiste sit hø, og tog en lur til sidst efter vi havde været på. Så meget nem at have med i byen. Så glad for min lille hingstebasse.

Har leget med presenning i dag med Piccadilly. Intet problem, han vader direkte op på den, og i løbet af et kvarter stod ham med den over ryggen. Meget lærenem og dygtig pony.

Piccadilly er nu gjort til vallak, Så nu glæder jeg mig til at se hvordan han bliver når der ikke er flere hormoner i kroppen på ham. Men forventer at få den samme meget søde pony, bare uden hingstenykker, så nu kan vi rigtig gøre ham til børnepony.

Juli 2014.
Piccadilly, vores helt specielle dejlige pony. Han udvikler sig i hast, og kan nu snart kaldes ridepony. Han har taget ideen med at få rytter på ryggen uden overhovedet at vippe med et øre. Pigerne har fået trækketure siden marts måned, og Sarah kan nu skridte han selv på ridebane, og han kan traves i longe. Han arbejder med lyst, og bliver nok af det nemmeste jeg har arbejdet med ridemæssigt. Så nu skal han bare vokse færdig inden vi får ham gjort færdig i tilridning og grundridning. Indtil videre fortsætter vi med små hyggeture i terræn og på banen med pigerne på.
Han var i år igen med på det fynske dyrskue, og endnu en gang, tog han alt i stiv hov og udviste rigtig god opførsel. Han fik 21 point. Men mangler stadig en del udvikling.
Han er godt på vej mod at blive verdens bedste børnepony. :)

Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Møllegydens Piccadilly
Annonce