{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shire Trigger!<3 [Himmelhest] 1988

3.200 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

<3Tini&Flash-Team<3.
Kvinde | 23 år | Oprettet: 8. dec 2012


Shire Trigger!<3

Fødselsår:
1988
Højde:
GIV VENLIGST IKKE LAV/MIDDEL UDEN OG BEGRUNDE DET!!!

Ville tro han er omkring 180 ikke den højeste men det helt ok :)
Temperament
Han er en vild fantastisk hest! Kan med alle og er super nem at omgåes med!
Gangarter
De er gode, selfølgelig er det ikke det samme mere nu hvor han er meget gammel. :)
Stævner
Nej.
Stamtavle
Den kommer med tiden.
Køn
køn? Det er hanligemeget hvad! Han er en rigtig delig vallak!
Bemærkninger
Trigger er vores ÆLDSTE Shire han er 27 nu.
Vi tror at han er den ældste Shire overhoved.
Da vi ikke kender nogen der er ældre og dem vi havde engang de blev højst 22 :oo så han er virkelig gammel. :)
Men han holder sig meget godt han kan spise gulerødder Æbler og det og han har ikke nogen problemer med det! :)
Men i sine unge år har han vært meget frisk og fræk hvad man nu ikke tror når man ser ham nu :D
Altid når man skulle sætte ham i Galop skulle der lige være en lille buk i starten;)
Eller man kunne finde på og gå over noget og menneskerne bare bliver alene det og han går alene videre :D Så han har vært fræk ;)
Mine forældre prøvede ham ikke dengang vi købte ham de sagde bare ja det er den hest vi vil have og vi er glad for ham! :)
Han betyder utroligt meget for os også nu hvor han er så gammel han holder sig meget godt ! :)
Jeg har også haft nogen dejlige Tur på ham så han er bare dejligt!<3
Men ja nu står han bare sammen med hans bedste ven Cloude..de kan ikke uden hinanden mere selv om Trigger altid jaget Cloude ud hvor han var lille så Cloude ståede altid et andet sted :D eller du kommer ud og ser din hest går i haven så Trigger var dog lidt fræk men nu kan de ikke uden hinanden Cloude går altid med ham selv om Trigger er langsomt de passer meget på hinanden! :) Og når Cloude lige bliver bange for Flash gemmer han sig bag ved Trigger ;)<3
Han elsker når der er en der kommer ud til ham han kan ikke høre så godt mere men når han ser en ligner det at han smiler dig så han har det virkeligt godt ellers ville han ikke være der i nu ?
Og ja til alle han er tynd! Det ved vi selv! men han kan ikke rigtig blive tykker vi har givet ham mere mad vi havde købt ekstra mad kun til ham men ja han er gammel og det er jo bare vigtigt at han har det godt! Og nej det får meget mad de får flere gang om dagen så i behøver ikke og skrive at de ikke får nok! ;)
Alt i Alt er han bare utroligt dejligt og vi glæder os til hans fødselsdag hvor han får æbler og det i kan bare kom med mad så bliver han glad! xD

T
Tr
Tri
Trig
Trigg
Trigge
Trigger<33
Trigge
Trigg
Trig
Tri
Tr
T
Han betyder virkeligt meget for os!<3



19.01.15

De sidste 1-2 uger er ikke gået så godt...Det startede for 1-2 suger siden hvor han lagde sig ned men lå forkert så han kunne ikke selv komme op mere så vi var nød til at hjælpe ham..men da han kom op igen havde han det meget fint og dyrlægen sagde også at der ikke var noget. Nogen dage efter (de dage her hvor det regnede så meget) tror vi at han gled udenfor for der sad han fast i mudderet og igen kunne han ikke komme op så vi var nød til og få ham drejet på den anden side og det så ikke godt ud for ham men han klarede det også den her gang og havde det super fint igen bagefter. Dagen efter fik vi så alt mudderet væk og fik sand på det hele i stedfor! Det var kun 4 dage siden hvor han lå fast i mudderet men min mor synes at han gik rigtig dårlig idag (19.01.15) og så ikke så tilfreds ud da han gik.

Klokken var lidt over 22 da jeg kom hjem og min mor var lige ude og få fyld vand op men hun kunne høre noget igen ude fra stalden..hun var ikke sikker på om det var bare en hest der hostede eller om han sad fast igen..men vi gik ud og tjekkede efter...igen lå han ned og kunne ikke komme op..så vi var nød til at dreje ham igen og få lidt sand væk fra hans ben så han havde en bedre mulighed for at komme op. Han prøvede rigtig mange gange men han kunne simpelthen ikke.

20. Januar 2015

klokken var ved og blive 1 så han havde lagt ned i 3 timer nu uden held..han havde simpelthen ikke krafter nok..selvom han ikke manglede så meget for at kunne komme op. Så vi tog beslutningen om at ringe til dyrlægen så han kunne få fred..ca halv 2 kom hun så og vi prøvede og give ham en sidste chance med sådan en der giver stød eller hvad den nu gør for det kunne være han kom op på den måde, det hjalp ihvertfald på nogen heste så vi tænkte at vi i det mindste kan give det en chance. Dyrlægen prøvede 2-3 gange man han reagerede slet ikke mere..så der var ikke andet end at han skulle få fred nu..:'( næsten hele de 3-4 timer havde han sit hoved på mine ben og det jeg utrolig glad for at han ville have hoved der! En virkelig fantastisk oplevelse i de sidste timer! Dyrlægen gav ham så en sprøjte og han begynde lige så stille at falde i søvn på mine ben..

20. Januar 2015 01:48
Hans hjerte solg en sidste gang og han sov lige så stille på mine ben..<3 I hjertet gemt aldirg glemt!

Vi savner ham allerede rigtig meget..Og vi vil elske ham foraltid! Han er og var så fantastisk og er glad for at jeg fik lov til at kende ham og live med ham i 15 år! Han er gud værd! I hjertet gemt aldrig glemt! Vi elsker dig! <3
Kommentér på:
Shire Trigger!<3
Annonce