{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Chassé Zai † [Himmelhest] 1994

2.134 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anita L
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. maj 2006


Dansk Varmblod Chassé Zai †

Fødselsår:
1994
Højde:
Da hun blev kåret blev hun målt til 1,73 cm.. Så det går jeg da ud fra at hun er ;)
Temperament
Meget rolig, hun er utroliig tillidsfuld..
Gangarter
Fine..
Stævner
Hun har startet en del stævner i NVR. Og rundt omkring på vestsjælland..

P.T. går hun LB1 i dressur og LD/LC i spring, har dog med forrige ejer gået MB1
Stamtavle
F: Heslegårds Camerlengo FF:Mago XX
FM:Catalina
M: Zaida MF:Tango
MM:Musca
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Rød med en lille stjerne i højre side af panden, og en meleret plet på mulen ved det venstre næsebor.

Hun kommer stort set altid når man kalder på hende, især hvis det er ved at være spisetid.! En rigtig lækker hoppe at have med ud! og så er hun 100% trafiksikker.. Det er bare lækkert.. :o)

I 2007 lykkedes det os, at placere os til et military stævne (som nr. 1). Det var vores 3. military stævne, så var rigtig stolt af hende.

Chassé har længe været halt når vi skulle til undervisning, eller stævner, det kommer bare sådan lige pludselig, og man kan ikke se eller mærke det på hende, før man begynder at lave noget. Så hun har stået stille et sykke tid.
Chassé kan desværre ikke bruges til at ride military på mere og spring heller ikke. Da hun den 02-01-2008 fik konstateret slidgigt i begge forben, dyrlægen frarådte mig alle muligheder for springning, da hun ikke længere kan holde til det i benene. Så vi er i gang med genoptræning, desværre går dette ikke så godt, da hun ofte (som nævnt) begynder at halte. Så det kommer nok desværre til at tage lang tid. Håber stadig at hun på et tidspunkt kan blive god igen, så vi kan ride noget dressur.

NYT d. 26-06-2008:
Genoptræningen af Chassé er ikke lykkedes, hun bliver mere og mere sur og tvær og halter når hun bare går på folden. Så dyrlægen har vurderet at hun er en grænsehest - forstået på den måde, at hun har så ondt, så det er synd at hun lever. Der er derfor til dags dato indgået aftale med forikringen om at hun skal aflives. Det er med stor sorg i hjertet at skulle sige farvel til hende, men det er desværre det bedste for hende, så hun kan få fred.

d. 09-07-2008 blev Chassé aflivet. :-(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Chassé Zai †
Annonce