{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Hot Chili [Tidl. hest] 2002

13.496 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oline  D
Kvinde | 30 år | Oprettet: 28. maj 2006


DSP Hot Chili

Fødselsår:
2002
Højde:
Færdigmålt 148 Cm :)

144,5 Cm som 4 års.
147 Cm som 5 års.
148 Cm som 6 års.
148,5 Cm som 7 års.
Temperament
Hun er udstyrret med en tænd og sluk knap ! Finder sig i alt og glor aldrig til stævner osv, og lige så snart man er på en terræn eller springbane, så kan hun godt være lidt vild ;)
Gangarter
Skridter rigtig godt og får for det meste 8 til stævner.
Traven er ikke hendes stærke side, men hun kan da godt lave nogle fine fri trave ;)
Galop er lige som skridten, hun galoperer dejligt velafbalanceret og har et godt afskub !
Det er ikke gangarterne hun vinder på til stævner, men hendes stabilitet !
Stævner
Chili og jeg havde en rigtig god stævnetid sammen igennem 4 år ! Vi har redet DSP championat som 4,5 og 6 års og formået som 6 års at komme op og blande os lidt med de rigtig gode (:
Vi red alle la-klasser på C-plan og med mange placeringer, vi nåede at ride nogle enkle p-klasser sammen :)
I spring brugte vi lang tid med at få hende tryg på stævnebanerne, og da det lykkes nåede vi at ride nogle la-klasser med placeringer.
Stamtavle
Ingen. Men kåret i DSP som f1 hoppe med 7 i helhed (:
Køn
Den smukkeste hoppe.
Bemærkninger
Chili købte jeg som ryttervant da jeg havde solgt min 2´er pony. Jeg brugte i hvert fald et år på at finde ind til hende ! Hun var meget rød og var ikke andet end på tværs hele tiden! Og jeg nåede også at blive lidt bange for hende, men alligevel var der noget der holdte os sammen ! Vi havde et helt specielt forhold til hinanden og jeg stolede blindt på hende til sidst. Vi red DSP shows, championater og en masse stævner sammen hvor vi opnåede mere end jeg nogensinde havde turde håbe på!
Chili lærte mig hvad det vil sige at ride, for hun giver bestemt ikke med dørene og gør heller ikke mere end lige præcis hvad hun bliver bedt om! Sommetider fortrød jeg at vi ikke havde købt en mere rutineret pony, som jeg kunne komme helt til tops med, men når jeg så tænker på hvor meget jeg lærte af Chili er jeg overhovedet ikke i tvivl om at hun var den rigtige !

Chili var min bedste ven igennem 4 år ! Vi havde vores op og nedture, men vigtigst af alt opbyggede vi et bånd til hinanden, som ikke kan beskrives. Hun fulgte mig i tykt og tyndt og jeg er hende evig taknemlig for alt det hun har givet mig !!!!

Chili blev solgt til en pige ved navn Emma, som kom fra rideskole! Jeg var spændt på at se om Chili kunne "magte" opgave at lære fra sig og finde sig i at det hele ikke blev gjort som det plejede ! Men hun har klaret det så godt og nu rider Emma og Chili la på C-plan :)
De gør mig virkelig stolte og selvom jeg savner Chili, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det var de rigtige der købte hende ! :)

Kommentér på:
DSP Hot Chili
Annonce