{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg | Chess - Prinsessen & Min Soulmate - R.I.P 2001

1.756 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

• Mette Andersen •
Kvinde | 28 år | Oprettet: 11. dec 2010


Oldenborg | Chess - Prinsessen & Min Soulmate - R.I.P

Fødselsår:
2001
Højde:
Chess er en hoppe på 1.62 centimeter.
- Dejlig højde.

Temperament
Opmærksom, men er tit varm i hovedet, specielt nye steder. Hun er normalt en blød dame, med det dejligste temperament, men som alle hopper er hun noget for sig selv. Har fuldkommen sine egne ideer og hvis ideerne ikke passer mig, er det mit problem, ikke hendes.
Hun er rolig og lyttende når man rider på hende, men hvis der er noget der keder hende skal hun nok fortælle det til en. Man skal altid have opmærksomheden på hende når man har med hende at gøre.

Gangarter
Chess har nogle langsomme gangarter.
Stævner
27/2 - 2016.

LD 1 - 2 plads.
LD 1 % klasse - 3 plads.
Stamtavle

Køn
Chess er en (s)køn og dejlig hoppe. Med helt sine egne ideer og helt unikt temperamente.
Bemærkninger
Chess er min første hest.

Chess er en dejlig hoppe. Hun er født i 2001, en rigtig god alder ifølge mig. Hun er en blanding imellem oldenborg/fuldblod. Hun er en omgængelig hoppe, men er stadig varm i hovedet og man skal altid holde øje med hende.

Hun er min lille dressur stjerne, da hun aldrig har prøvet at springe før, men har planer om at introducere hende for et par stykker på min efterskole. For elsker at springe og hun viser faktisk også meget interesse for det når hun først kommer i gang med de store spring.
Hun elsker at være på tur, men kan godt finde på at blive forskrækket og springe til siden, men hun gør det så forsigtigt at man næsten ikke kan mærke det. Hun er komplet trafiksikker, eller det vil sige, næsten trafiksikker, da hun ikke kan lide isbiler eller langsomme lastbiler som kommer forbi hende.
Hun er verdens største nussehoved, elsker at blive striglet, kysset på og bliver rigtig fornærmet hvis hun ikke får den opmærksomhed hun skal have. Der er bare et lille problem, hun kan ikke lide at stå på staldgangen, så ind i boksen med hende og stå. Så tuller hun lidt rundt, men falder hurtigt til ro igen.

Chess er rigtig ømtået og har derfor gået med sko på forbenene. Hun får dog skoene af omvinteren da hun glider rundt som bambi på glatis.

Jeg har prøvet at introducere hende for nogle spring, som hun tog kanon flot. Indtil videre har hun sprunget to mælkekasser oven på hinanden, som hun sprang nemt over, dog er hun ikke for glad for hvis det pludselig er tre mælkekasser hun skal over. Hun har allerede en god teknik, og springer med glæde alt det der bliver sat foran hende (Løsspring).
- Mere tekst kommer løbende.

Jeg går på efterskole i Hobro, Thorsgaard Efterskole, og der er hun selvfølgelig med. Hun trives rigtig godt der nede, og det er godt. Hun går på fold med fire andre privat heste, som er forskellige racer, f.eks. Araber/Fuldblod, Haflinger og Connemara, så min er den højeste.
Hun elsker at være på tur rundt omkring golfbanerne og ovre i Østerskoven, en rigtig stor og god skov, med massere af muligheder for at komme omkring. Hun holder også meget af at tage en god omgang galop ud over markerne sammen med de andre heste. Hun er en meget omsorgsfuld hest, som passer på hvor hun træder, bogstaveligt talt, men det er dog hændt hun har trådt mig to gange over tærene, på samme fod.
Jeg har allerede trukket et par stykker rundt på hende, og det klarede hun rigtig fint, selvom nogle af dem var nervøse.
Vi bor rigtig tæt på fjorden, og det er lækkert, men problemet er bare Chess ikke kan lide vand, så det er en ting vi skal have øvet, ellers er det lidt synd nu når vi bor så tæt på det! Idag d. 08-01-2013 lærte Chess at vand ikke er farligt.
- Mere tekst kommer løbende.

Vigtigste datoer sammen med min smukke hest, Chess!
Den 1 Juli 2011, fik jeg Chess!
Den 24 August 2012, fik jeg Chess op på efterskolen!
Den 8 Januar 2013, lærte Chess at vand ikke er farligt. Derfor kan hun nu gå i vand.

D. 25.12.2016 forlod Chess jorden.

# Meget mere tekst kommer med tiden
Kommentér på:
Oldenborg | Chess - Prinsessen & Min Soulmate - R.I.P
Annonce