{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Ravnkjermindes Navigator [Tidl. hest] 2009

3.570 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Ravnkjermindes Navigator

Fødselsår:
2009
Højde:
Sommer 2012 - ca. 155 cm.
December 2012 - 158 cm
April 2013 - ca 1.60 cm-

men stiger en smule endnu :O)) Stadig lidt høj bagtil
Temperament
Han er nem at få frem og holdes tilbage.
Superskøn hest, der er 100% trafiksikker, cool for nye ting (man skulle slet ikke tro han kun er fyldt 4 i år 2013) Rolig i boks og på fold, kan stå med alle, ja han har et fantastisk temp! :D
Gangarter
Skridt: Dejlig skridt, men må gerne gå lidt mere fremad, men det lærer de ungheste skam før eller siden, de skal de forstå at man selv skal søge mere frem i skridt :O))

Trav: UFF! Den kan satme ikke beskrives, nøj en lækkermås der kommer der! Jeg er helt forelsket i hans trav, virkelig en trav der skal fremhæves, sådan I derude sidder mundlamme :D

Galop: Han får mere og mere balance i den fra hver dag der går. Han sætter rigtigt an, og har nu lært at galopere ude rundt på hele hovslaget, i stedet for kun i volter :O)) Dejlig galop, og changere nemt hvis den er forkert, eller der rides den anden vej :O))
Stævner
Ikke startet :O)) Kun fyldt 4 i år (2013) den lille mand.
Stamtavle
Rødt stamtavle!

F: Nikolaj Klintgård
MF: Claudie Damsgård
Køn
Vallak, den mest charmerende dressurmusse, der nok skal komme til at sparke røv :D
Bemærkninger
Dette er en af de ungheste jeg har redet til, jeg elsker at have ham hjemme!
Var en af de sødeste heste at tilride, hang allerede på ham første dag :O)) Har aldrig nogensinde gjort unoder eller prøvet at smide af! Virkelig en hest der passer på sin rytter!

HAR KØBT HAM DIREKTE FRA AVLER!
Så kender ham som havde jeg kendt ham fra føl, da jeg selv har opdraget og redet ham til.

Kan stå med alle heste på fold, ponyer/heste samt forskellige køn. Kan dog også stå selv uden problemer. Elsker opmærksomhed, det viser han hurtigt at man ''SKAL'' snakke med ham thihi.
Der kan røres alle steder på ham, kan rides med pisk og sporer uden problemer, longeres nemt og lydigt og ikke mindst, så løsspringer han satme også med kap! Men det er nu mere dressuren vi lægger vægt på, men en dag skal jeg da prøve at hyggespringe ham lidt :O))
Går til biddet, dette har han også gjort i tilridning, det lå ham nemt at gå ned ad sig selv, det var bare fantastisk at mærke og se. Dejligt en hest der selv søger ned allerede som 3 års :O))
Siger intet til dækken, gamacher, gjord, bandager mm.

Der vil self komme mere opdatering hen ad vejen, men nu på tiden jo vise!

Ravnkjermindes Navigator til daglig kaldes ''Snipper''. Grunden til dette er, at han har noget af den sødeste og en stor snipper under den nederst læbe, den er såååå tidlig at se, når han dufter eller smiler haha, så kært! Navnet passer perfekt til ham som kælenavn, er han dog blevet kaldt i 4 mdr.+ thhi, så han kender ikke til andet :D!

December 2012
Snipper får lige en mdr. voksepause, det kunne han godt trænge til, den dejlige dreng!

Januar 2013
Nu har Snipper vokset en et par cm og lander pt på de 158 cm (før 155 cm)
Han er dog lidt høj bagtil endnu, så ser gerne få cm dykke op :O))

Februar + marts 2013
Snipper har nu prøvet at blive løssprunget i lidt højere cm.
Oxere på 110 cm! vi stoppede omgående, for han er stadig en baby, men hold da op en teknik den lille mand har! Men hans trav er satme blevet meget bedre, hold da op, sikke en blærerøv.
Han kan rides i nedsidning uden problemer, dog er han ikke den letteste, han har et stort rygsving med gang i benene, smiler. Han kan galopere hele hallen rundt uden stop mm. bedre balance har han fået og ikke mindst flere muskler. Været på ture selv og med andre, som han tager i stiv arm, han er trafikvant i TUNG trafik, dejligt! Aldrig oplevet en 4 års så cool i blodet.
Sprunget nogle kryds, som han gør med stil. Nem at anspringe til galop, nem at få ned i parade mm. Amen 100% en skøn hest, det må jeg skam ærlig indrømme.

HAN ER MÅLT TIL ca. 1.60 cm! (dog stadig lidt høj bagtil)

April 2013
Jeg må desværre indse, at Snipper skal have en rytter, der vil kunne tage ham med til de helt store klasser indenfor dressuren, da han har en KÆMPE kap. til dette.
Jeg som ihvertfald er over 80% springrytter, må nu indrømme, at der nu skal findes en kommende ny ejer. Ja han har teknik i springning i orden, DET har han, men det er synd at jeg vil ødelægge en hest til kun springning, hvis den viser endnu større kap i dressuren.
Jeg satte ham på nettet, her på HG, BOM dagen efter var der en del interesseret. Jeg vælger mellem købere, da jeg kun vil ham det bedste, min lille baby.

Maj 2013 d. 10/05 kl. 12
Der blev Snipper 100% solgt til Sophie :O)) Havde ham på prøve i 1 uge, og derfra valgte hun ham self den dejlige dreng. Kunne slet ikke tro andet, for han er satme en fantastisk hest, godt gående og med et dejligt sind af en kun 4 års! Hun siger han allerede er en del af familien, de holder af ham og er blevet klippet, hvor han stod piv stille. Amen en dejlig familie ! Alt held og lykke til jer <3
Kommentér på:
Oldenborg Ravnkjermindes Navigator
Annonce