{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Cassie 1996

10.318 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Toft N
Kvinde | 33 år | Oprettet: 19. maj 2006


DSP Cassie

Fødselsår:
1996
Højde:
148 med sko
Temperament
Hun har et dejligt temperament, meen dog en rigtig dame med humørsvingninger ;) Sådan er det jo med kvinder.
Gangarter
Cassie synes selv at hun er en dejlig pony med fine gangarter, og det kan vi kun give hende ret i :)
Stævner
Sammen med både min storesøster og jeg har Cassie opnået fine resultater. I år 2004 blev Cassie sydjydsk mester dressur individuelt med AK (storesøster) og året efter blev hun to´er med mig så hun er ret stolt af sig selv ;) Cassie og mig starter la4-prt på distriks og landsplan :)
Stamtavle
Cassie kommer oprindeligt fra Tyskland, men da vi så hende som to års var hun bare ikke til at stå for så hun blev straks adopteret i vores familie og hun har følt sig dansk lige siden ;)

Mor: Carina DEU Reitp.
Far: Blue Star DEU Reitp.
Morfar: Brillant DEU Reitp.
Køn
En hoppe med temperament, men altid dejlig på sin egen måde :)
Bemærkninger
Som sagt kom Cassie ind i familien da hun var to år gammel. Allerede dengang var hun en dame der ikke ville gå i vandpytter så mange gange måtte vi finde gummistøvlerne frem og slæbe hende over den kæmpe vandpyt der lå foran leddet.
Da hun blev tre år skulle hun kåres i DSP hvilket gik rigtig godt og hun endte med at få sølvmedalje, hvilket hun blev meget stolt af. Samme år blev det tid til at blive ridepony og dette var ikke altid efter hendes smag. Min storesøster har været udsat for mange bukketure og endda også til stævnerne, men til sidst begyndte hun at arte sig.
Som mange andre teenagere blev det tid til et efterskoleophold hvor Cassie fik mange nye venner. Her stiftede hun også bekendtskab med en god træner så det år bød også på meget sved og tårer. Et halvt år efter de kom hjem fra efterskole måtte AK og Cassie sige farvel til et langt og godt samarbejde hvorefter jeg overtog hende. Det gik rigtig godt og sammen rider vi landsstævner hvor Cassie møder mange lækre fyre ;)


D. 7/7 2008 fik Cassie så sit længe ventede føl :) Det blev det sødeste lille hingste føl! Se ham på billederne
Kommentér på:
DSP Cassie
Annonce