{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Mulan - min prinsesse! [Tidl. part] 2008

930 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie & Ismulen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. feb 2010


Shetlænder Mulan - min prinsesse!

Fødselsår:
2008
Højde:
Jeg tror hun er højere end gennemsnittet af shetlænder, men ser også stor ud da hun er ret kraftig bygget, men jeg vil skyde på at hun er 110-115 cm høj.
Temperament
Hun er jo ikke en hoppe uden grund. Vi har vores kampe, men hun er utrolig tillidsfuld. Jeg kan stå med hende udenfor uden grime eller noget som helst på hende, også selvom græsset på begge side af hende, kalder ret meget på hende. Hun er en rigtig børnepony da hun bare står og nærmest sover. Det er vildt sødt! :)
Gangarter
Skridt, meget fremadgående, og dejlig frisk.
Traven, Meget hurtig og mangler balance, og svær at sidde i.
Galop, meget hurtig også, men mangler en del balance. Vi øver også langsom galop og det går super godt ;)
Hun er begyndt at drille med når man skridter, så stopper hun lige pludselig, og vil ikke gå fremad.. we are working on it!
Stævner
Hun er kun hygge pony, så ingen stævner til hende, men det kan da være ejerens datter kunne tænke sig det når hun bliver lidt ældre. ;)
Stamtavle
Jeg mener hun er blevet kåret, dog ved jeg ikke om der er papirer på hende, jeg tror det ikke.
Hun har dog har hun haft føl for 2-3 år siden.
Køn
En dejlig hoppe :)
Bemærkninger
Mulle er en sød lille dame, med fart på. Jeg fik part på hende for et år siden ca. I starten skulle jeg bare strigle, og hygge med hende, men nu longere, rider, og går ture med hende. Vi er også begyndt med noget horsemanship, eller altså hun er ved at lære at neje, og hun kan ryste og stejle, dog stejler jeg ikke med hende mere, da jeg har fundet ud af at hun ikke har godt af det. Dum fejl fra min side af. Jeg har utrolig stor tillid selvom hun godt kan snyde mig. Jeg er ved at lære hende at styre hende i cordeo, og det går fint. Jeg er også ved at vænne hende til hovedtøj da hun ikke har lært det fra starten af.
Jeg mistede lysten til hende i vinters, og det gjorde så at hendes bagben låste fordi at hun ikke blev rørt så meget, så nu skal hun rigtig ud og tabe sig, og så regner jeg med at jeg skal have hende i topform så hun kan komme med på dyreskue næste år og blive bedømt.

Opdatering - 22 september - 2013.
Ejeren af Mulsen's datter red mulle idag! Hold da op jeg er stolt af dem begge to. Mulsen som ikke havde været ude og blive redet i tre dage, var bare en engel og gik stabilt i holdning! Jeg blev så glad! :D

Opdatering - 13 Oktober - 2013.
Når jeg tænker tilbage på starten, og så til nu, så bliver jeg rørt.. jeg har lært Mulle alt det hun kan, og det samme med ejerens datter. I starten skulle jeg trække rundt med Christina (ejerens datter) og nu rider hun selv rundt i skridt og trav! Og hun er kun 8 år. Jeg er bare så bange for, at jeg en dag ikke har tid til hende mere, eller at hun bliver solgt, så ville min verden bryde sammen! Hun er min bedste ven, min øjesten og mit et og alt! <3

- Jeg kommer til at lave nogle opdateringer i den nærmeste fremtid, og der vil også komme flere billeder.
Kommentér på:
Shetlænder Mulan - min prinsesse!
Annonce