{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race kouros 1997

3.069 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise  j
Kvinde | 31 år | Oprettet: 30. maj 2006


Anden særlig race kouros

Fødselsår:
1997
Højde:
163.. han er en lille dreng.
Temperament
Meget rolig. Men til at tænde.
Gangarter
Den er meget normal, men når han lige skal vise sig eller er lidt hys så er den kanon!:)
Stævner
Tror det vi fik startede var LC1, 2, 3. Fik da en andenplads i 1 og 3 og først uplaseret i LC2..
Er ikke den store stævne rytter, så det bliver ikke til noget højere..
Stamtavle
Mor: Westland Sagina (oldenborger)
Far: Azil (ox araber)
Morfar: Prins Garbo (oldenborger)
Oldefar: Alexander (oldenborger.. ja ham den gamle OL hest
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en fin og sød hest på stald og på tur selvom når man er på tur må der godt vær lidt fart på. Han er den mest mad glade hest jeg har kendt. Han kan godt finde på bare at vende om (hvis man bare lige står og snakker) og løbe hen til sin boks og tage noget mad det kan han gøre 3 gange på 10 min hehe... Men han kan også godt være meget bestemt man skal ikke bare gør noget han ikk vil have for så bliver han strid!

Men det Kouros og jeg er igang med lige nu er at får ham rask ( han har muk og er lidt halt af det ) men ellers er det horsmanship og vi er lige gået igang med klikker træning det går sådan nogenlunde og at han ikke bare skal jord ind i boksen:) men indtilvider går det da godt nok med det hele :)

Nu har han vært rask i et godt stykke tid nu og han er bare en stjerne jeg ved sku ikke hvad jeg har gjort men det har virket:D
vi er begyndt at springe det går da også godt nok men sidste gang vi sprang gik det af l*** til !!!!!!!!
men det bliver bedre håber jeg :D

ja, nu er han blevet en rigtig god lille springer :D det går faktisk fram alle steder det vil sige med hms, spring og alt det andet :D så håber på at det kun går op ad nu :D for han er virklig en hest for sig selv :P

ja så kom dagen hvor jeg fik af vide at min lile hyp skulle hjem til sin morra, han flytter den 1/12-07 :'(
jeg er bare så ked af det!! har haft ham i over halvandet år ved han får det godt men har passet ham lige som var han min egen<3<3<3 så det er meget svært for mig..

så var det sidste dag med min lille hyp. men det var en god afslutning:) min lille skat<3

Nå efter næsten 6 år må jeg nok heller lige opdatere.
Lille kiksen (Kouros) er kommet til Ribe, nede ved sin ejer. Jeg rider ham og bruger tid med ham når jeg er der nede og besøge Marlene (ejeren), savner ham rigtig meget, men uddannelse og en flytning til Århus til sommer står i vejen for at han kan blive min helt egen hest, desværre. Men han har det godt hvor han er og, som det kan ses på de sidst ny til kommende billeder så er han ved at være en gammel dreng, men det kan sandelig ikke mærkes på ham. Sidst jeg var der nede, var der forår i luften og jeg skal lige love for at han var i hopla, min lille hest var lige blevet 5 år igen, dejligt!:)
Han er 15 år, men frisk som en havørn, der er stadig mange gode ride ture på ham endnu og rigtig mange år tilbage med ham, og håber så inderligt at han en dag kan blive min helt egen, når jeg er færdig med min uddannelse:)

D. 22/3-2014 Blev han endelig min!
Han er kommet i løsdrift med to hopper, så det skal sådan en gammel herre nok blive glad for, og om ikke så længe kommer der to føl til verdenen, så der kommer noget liv rundt om ham. :)
Kommentér på:
Anden særlig race kouros
Annonce