{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Lærkegaardens Sweetie 2003

2.045 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stutteri Haven
Kvinde | 57 år | Oprettet: 21. apr 2010


Irish Cob Lærkegaardens Sweetie

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 153 cm. høj.
Temperament
Rolig, nysgerrig og meget kærlig pige. Hun vil meget gerne snakke og helst hele tiden.
Gangarter
Jep. 3 stk.
Stævner
Ikke med os.
Stamtavle
Nej, ikke endnu, regner med at stille hende til Maj.
Så er Sweetie kåret lørdag d. 30 august med 144 point og hun fik en flot 1. præmie
Køn
Ja en fin pige.
Bemærkninger
Vi købte hende af Lone d. 30.12.12, og hun fik lov til at gå ved Lone indtil vi fik pladsen til hende. Vi hentede hende hjem Onsdag d. 9 januar. Det var en 3 timer lang køretur, hun tog turen rigtig fint. Hun blev lukket på slusefolden og fik lov til at gå der til Lørdag, lige at finde sig selv og venne sig til bilerne og falde til i de nye omgivelser. Hun havde dog snakket en hel del med drengene, for de syntes helt bestemt hun var en fin dame. Hun blev lukket sammen med Mille i folden lige ved siden af drengene, og det var rigtig hyggeligt, uha sikke en opmærksomhed hun fik. :o)
Drengene og Mille og Sweetie sover til middag ved siden af hinanden, 2 drenge på den ene side af hegnet og 2 piger på den anden side af hegnet, hvis man ikke viste det, så tror man de står sammen uden hegn :o) så tæt står de. Det passer Sweetie at være damen i centrum, hun har helt styr på alle omkring hende. Hun tager alt med ophøjet ro, og elsker mad.
Vi er rigtig glade for hende, hun er vores lille snedronning :o).
Stor tak til Lone fordi vi fik lov til at købe hende.


D.30. Januar
Sweetie er faldet rigtig godt til hos os. Så godt at hende og Mille leger som 2 små tøser, og legen i dag har tilsyneladet gået ud på hvem der kunne pladre sig mest til i tøvejret, og jeg må sige, jeg ved ikke hvem af dem der er mest pladret, for det er svært at kende dem uden på mudret. Uha sikke nogle tøser. Det kræver en ordentlig gang regn til pelsen og en go vind, os så børsten.
De 2 tøser nyder livet :-D

12 april
Sweetie og Shanti er kommert på fold sammen. Det er blevet rigtig gode veninder og ser ud til at nyde livet. Sweetie kan dog godt ind i mellem være lidt stramtantet over for Shanti :o) lidt sjovt at se, for før hvor Shanti gik på fold med Mille og Malou, var det hende der var stramtanten, nu er det lige omvendt.
Sweetie elsker at blive nusset og krammet, så det gør vi i fin stil.
Hun skal dog snart til at igang igen efter mor-rollen.
Det bliver spændende at komme op på hende og se hvordan hun tager det, ikke at jeg tror hun overhoved vil reagerer, for hun er bare så nuser. :o)

22 april

Så er prinsessen langsomt startet op. Lidt i longe og klædt på med udstyr, hun var så fin, og tog selvfølgelig det hele med megen ro. Stor tak til Mille.

September 2013.
Vi har haft adskellige gode rideture med/på Sweetie. Hun er en blomst, og blevet min mands øjesten. Hun går på fold med Shianti og Wietske, og de 3 damer stortrives i hinandens selvskab. Sweetie elsker at komme på tur, og skal vi frisk fremad, er det ok, men stille og rolig bagtrop er nu ikke det værste der kan ske, hun tager alt meget stille og rolig, og der skal virkelig meget til før hun lige spænder op og tænker, nejjjjj hvorfor bruge krudt på det. Hun er en utrolig dejlig rolig pige, lige i tråd med min mand.

Så skal Sweetie kåres på Lørdag d. 30 august ved en hjemmekåring i ICS-NL, glæder mig til at se hvor højt hun kan nå.

Så er Sweetie blevet kåret og racegodkendt. Hun fik en flot 1 præmie og 144 point.
Kommentér på:
Irish Cob Lærkegaardens Sweetie
Annonce