{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Flicka [Tidl. hest] 2009

3.414 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ann Sofie K
Kvinde | 26 år | Oprettet: 5. apr 2011


Anden særlig race Flicka

Fødselsår:
2009
Højde:
ca 135 høj
Temperament
Dejlig pony, kan rides af alle.
Gangarter
Fantasktisk, både i skridt trav og galop !
Stævner
ikke startet nogle, men regner med at starte nogle på et tidspunkt.
Stamtavle
vides ikke, men hun er blanding af welsh og fjordhest hvad vi ved af.
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hej alle. Flicka er en biledskøn hoppe, med et dejligt temperament. Vi ved ikke meget om hende, da der har været en del rod i hendes liv. Vi ved hun har heddet honey og musse ( honey står der i hendes pas ). Hun er ca 4 år, og en blandings pony. Hun er en dejlig pony, der kan rides af alle. hun har haft helt små børn oppe og blive trukket på hende. Hun ar en godt springteknink. ( billederne er fra en af de første gange hun bliver løstsprunget ). Og dressur er hun også god til, men mangler lidt erfaring. Hun er trafiksikker og har før hentet til konfirmationer mm.
Hun er også blevet mishandlet, og har virkelig ikke haft det godt.



Den sidste gang jeg så Flicka var D 17 august, hvor hun blev solgt d 19. Jeg vidste intet om salget, og savner min prinsesse meget. Men jeg håber hun er kommet et bedre sted hen end ved tidl. ejer. ny ejer er Flickas 7 hjem på blot 4 år. Så jeg håber så inderligt at hun skal blive ved hendes nye ejere til hendes dages ende. Der er aldrig en hest der har fået mig til at følge mig så hvertsat og elsket som Flicka. Du kom aldrig løbende og vrinskende hen når jeg kom hen til dig på marken. Du kiggede altid på mig når jeg sagde " jeg elsker dig skat, det må du aldrig glemme ". Kniber en tåre når jeg sidder og skriver dette. Hendes tidl. ejer har truet med at slagte hende, hvilket jeg intet kunne gøre ved. Men jeg håber nu blot at hendes nye ejer er søde ved hende og ikke mishandler hende, og at hun får nok at spise :) Hun var der i mine sværeste tider, og der var hende der hjalp mig igennem dem. Uden hende havde jeg ikke stået her idag, så tak for det min skat :-) Må du havde det uendelig godt ved din nye mor, og må hun elske dig lige så højt som jeg elskede dig <3


D 2 september
Tiden flyver af sted, jeg savner dig afhelvedes til, og tanken om ikke at vide hvor du er, er ulidelig.
Jeg brød mit løfte, du skulle jo havde været min for altid, men mange ting ændrede sig, og jeg kunne ikke mit løfte til dig. Jeg kan blot håbe at din nye mor elsker dig lige så højt som jeg elskede dig. Jeg kniber en tåre når jeg tænker på alt det vi har været igennem, konfirmation, voldsomme styrt, du reddede mit liv en gang. Du betød og vil altid betyde så meget, min elskede stjerne pony, med dig kunne jeg virkelig alt, jeg stolede på dig som jeg aldrig har stolet på noget levende væsen før. Det var KUN mig der kunne styre dig uden udstyr, gå tur uden udstyr, gøre det hele uden udstyr, når jeg bad dig om det tøffede du lige så stille afsted med mig på ryggen, langs vejen igennem Århus by mm. Jeg savner tiderne med dig, og der er dsv ikke nogle der har lært mig at hvert sekundt uden dig er en evighed. Men det er nu gået op for mig. Og dagen vi tog afsked.. du kom hen og du så mig græde, som du aldrig har set mig græde før- Du jagede alle hestene væk fra mig, og kom tilbage, du pressede din lille mule imod mig, årh savner det. Dine søde puf med din mule kunne altid gøre mig glad :-) Håber du har det godt min stjerne, håber du har hørt efter hvad jeg sagde med at du skulle være en god pige, og være sød. Håber vi ses igen min skat !

17 / 12 2013

Min kæreste Flicka. Det er snart et halvt år siden jeg så dig sidst. Tiden flyver afsted min ven. Min kærlighed til dig vil aldrig høre op og det ved du godt. Jeg tænker tit tilbage på de tider hvor vi legede fangeleg på folden, og kunne se i dit frække blik at du virkelig morede dig. Men hold da op vi har haft mange op og ned ture. Men jeg husker efterhånden kun vores op ture, det er også dem der er værd at huske :)
Håber en dag vi bliver genforenet, om det er på denne jord eller i himlen ved jeg ikke endnu, det må tiden jo vise.
Jeg håber virkelig at du har det så uendeligt godt hvor du er, det fortjener du virkelig efter hvad
du har været i gennem. Jeg glemmer aldrig da jeg så dig efter du kom hjem fra det sted du stod hvor jeg ikke havde set dig noget tid. Du var skind og ben og havde mug langt op ad benene. Men det hjalp da jeg begyndte at fodre dig flere gange om dagen. Og der gik ikke længe før du var fin igen.
Men du har nogle ar på din sjæl og krop som du aldrig kommer af med.
Det jeg virkelig elskede ved dig var at du tog imod mig som jeg var.
Du var der i den tid hvor jeg havde det sværrest med selvmords tanker og grov mobning. Men du accepterede mig og du elskede mig. Og tro mig det var gengældt. Dette bliver nok den sidste update jeg laver på Flicka's profil, bare når jeg ser billeder af hende begynder jeg at tude.

Farvel min stjerne. Elsker dig for altid, og husk at du altid vil havde den plads i mit hjerte du altid har haft.
Hvis i har spørgsmål omkring hende, eller ved noget om hende så skriv venligst :)

Flicka har det godt og er i gode hænder, ved en pige som behandler hende godt. Bedre kunne det jo ikke være.
Kommentér på:
Anden særlig race Flicka
Annonce