{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Witte-P's Sun-light 2006

1.514 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Britta L
Kvinde | 30 år | Oprettet: 17. jul 2008


Dansk Varmblod Witte-P's Sun-light

Fødselsår:
2006
Højde:
Jeg har ikke målt hende endnu, men gætter på 172-174cm.
Temperament
Rolig, men opmærksom og meget selvgående.
Gangarter
Tre taktfaste gangarter, hvor specielt skridten og galoppen skal fremhæves.
Stævner
Sunlights stævnedebut på hjemmebane til Hodsager Rideklubs 4-dagsstævne var en kæmpe succes. Vi fik placering i alle de klasser vi startede:
4/7:
Lc2 til 67,61% - 4. plads
Lc3 til 73,13% - 2. plads
5/7:
Lc1 til 66,25% - 6. plads
Lc2 til 63,70% - 6. plads
6/7:
Lc1 til 67,92% - 2. plads
7/7:
Lc2 til 65,00% - 7. plads
Lc3 til 66,04% - 3. plads
Stamtavle
F: Midt-West Ibi-Light
M: Super-Girl
MF: Helenikos XX (Ire)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg fik Sunlight d. 12/9 2012, hvor hun havde haft en længere vokse/tænkepause på halvandet år efter tilridning.
Jeg har efterhånden haft hende i snart 5 måneder, og på den tid er det gået rigtig stærkt. Hun er super arbejdsvillig og cool over for nye ting, og vil det rigtig gerne. Hun giver altid en rigtig god tur, og kan mærke en forbedring for hver dag. Derfor er det også altid en ren fornøjelse at skulle ud at ride :-)

I Januar begyndte jeg at få enetimer i dressur hos Christine Lange, og begyndte lidt senere også at deltage i springundervisningen som afveksling. Det viser sig, at hun også har talent inden for spring, og det er jo kun dejligt, selvom jeg, da jeg købte hende, kun satsede på dressuren.

Jeg satser på at vores stævnedebut bliver til klubbens 4-dagsstævne i uge 27.
Om det kun bliver dressur eller også lidt spring, det må tiden vise. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme ud og vise hende frem :-)

Opdatering 26/6-13.
Vi har netop været igennem et større sadel-mareridt, hvilket har resulteret i en tidlig sommerferie til Sunlight og lidt hygge-ridning uden sadel. Hun har ikke været let at finde den perfekte sadel til, men nu har jeg fundet den, og valget faldt på en ny model af Prestige Modena. Er rigtig glad og tilfreds med min beslutning.
Den sidste halvanden måneds tid har vi redet seriøst og er også begyndt at få enetimer igen. Jeg er efterhånden ved at føle at vi er klar til vores første stævne sammen, som er i næste uge på hjemmebane til klubbens 4-dagsstævne. Vi starter ud med LC1, 2 og 3.
Nu hvor Sunlight allerede har haft ferie i år, regner jeg med, at vi holder os i skarp træning her i sommer, så vi er klar til at komme ud til andre stævner efter ferien.
Inden for den nærmeste fremtid skal jeg gerne have anskaffet mig en springsadel også, så vi kan komme igang med at springe igen. Det kan være det bliver et sommerferieprojekt ;-)

30/7-13.
Det er nu ved at være en lille måneds tid siden vi red vores første stævne sammen. Stævnet indbragte 7 kanon gode ture på dressurbanen og 7 rosetter. Sunlight klarede det over alt forventning, hun var så cool og derfor var jeg også stolt af at vise hende frem for hendes tidligere ejer som kom og så os ride.
Siden stævnet har vi redet en masse skovture og holdt lidt ekstra fridage, men nu skal vi til at ride seriøst igen, da vi jo skal til at igang med at ride stævner. Jeg regner med at skulle ride til stævnet i Haderup d. 25/8, hvor vi vil prøve os frem med en Lb1 :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Witte-P's Sun-light
Annonce