{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Branderburger Santero [Tidl. hest] 1997

1.346 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MichelleJ
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. maj 2009


Branderburger Santero

Fødselsår:
1997
Højde:
Et sted mellem, 173-177
Temperament
Meget afslappet i boks og på staldgang, og på vej op i ride huset, men så snart han skal på fold, eller har rytter på er han en meget tændt hest og til tider meget vågen.
Gangarter
Han har en super lækker skridt, stor og romlig fyldt med masser energi. Traven kan og bliver forbedret når han kommer mere seriøst igang med ridning igen, men ellers også en stor og romlig trav men med plads til forbedringer.
Hans galop skal der dog arbejdes meget mere med, han er rigtig stiv bag til desværre men tror det skyldes han ikke er blevet brugt særlig meget de sidste par år.
Stævner
Har gået nået jagt og spring med tidligere ejer, men pt arbejder vi lige på at få styr på grund tingene igen, men vi er meldt til dressur stævne den 23 feb.
Stamtavle
den kommer :)
I hans pas står der brandenburger.
Men han er en blanding af brandenburger og Mecklenburger med blandt andet, trakehner. sachsen-anhaltiner og hannoveraner inden over :)
Køn
Vallak, men nok lidt sent kastreret.
Bemærkninger
Fantastisk skøn hest! Med masser af charme.
Jeg startet med at låne ham i starten af November mener jeg, endte med at købe ham da han ellers skulle sælges.
Vi startet meget godt og han gjorde stor fremskridt hver dag, men så gik vi ind i en månede hvor han blev en helt anden hest. han pukkede her gang han havde rytter på, og vi snakker et bare et puk eller to men hele ridehuset igennem. :( men heldigvis viste det sige han bare er en rigtigt drengerøv der to røven på ALLE. Men det er da heldigvis slut nu. nu er det kun en gang i mellem hvis vi forlanger for meget eller nået svært.
Santero havde igår den 10-02-2013 sin sidste dag i ridning ved anita og er blevet sådan en fin hest!
Kommentér på:
Branderburger Santero
Annonce