{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Engelsk Varmblod Avalon [Tidl. hest] 2007

1.849 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Engelsk Varmblod Avalon

Fødselsår:
2007
Højde:
148 :)
Temperament
Avalon er en meget sød, rolig og pålidelig pony. han er meget lærenem, og er hurdig til at acceptere at der faktisk er en der bestemmer over ham. der hvor han blev avlet er han blevet opflasket.<3
Gangarter
Skride : middel
Trav: lidt over middel
Gallop: middel

Stævner
ingen endnu.
Stamtavle
ja men kender den ikk:) men ved at han har en bror i norge som er vædeløbshest.
Køn
Han er Vallak
Bemærkninger
Avalon er en 6 års vallak. han har et godt sind, og er meget pålidelig.

jeg har ikke kendt avalon i så lang tid. men jeg er begyndt at tilride ham og det går super godt. jeg har været oppe på ham og skridte en 10 m volte og der var han super sød. Avalon er min tante og onkels pony men de har sagt at jeg kan gøre med ham som jeg vil. der hvor de købte ham var de igang med tilridning men så da han kom hen til min tante og onkel stoppe tilridningen lidt. så nu er jeg ved at tilride ham.

D. 02-03-2013 ja idag har jeg så galoperet på Avalon, for anden gang og det gik super godt. han kan nu både skridt, trav og galop med rytter. så ja det går super godt og nu er jeg ved at lære ham at gå til bidet.

D. 17-03-2013 idag var jeg lige over ved Avalon for at hygge lidt med ham! da jeg ikke ture ride da vejret har gjordt jorden frossen og så kan det først blive farligt. så jeg valgte bare at hygge med ham! og det tror jeg han blev meget glad for:) nogle gange lægger jeg mærke til at han virker lidt ensom når ha bare er på folden med de andre og så når jeg kommer er det som om at der lige kommer en kæmpe glæde op i ham. for når jeg ikk har været der i bare en dag så kan trine(hende der også ejer ham lidt og ejer stedet han står) mærke på ham at han er lidt nedtrygt!:) så tror bare at han er rigtig glad for at jeg rider ham og hygger med ham og alt sådan noget:)
Kommentér på:
Engelsk Varmblod Avalon
Annonce