{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Møgelmosegård´s Don R [Tidl. hest] 2008

5.081 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Møgelmosegård´s Don R

Fødselsår:
2008
Højde:
169... Lidt høj når man kommer fra pony, med heldigvis mest ben ;)
Temperament
Det dejligste temperament.... Super cool, men alligevel med en fed tænding og gålyst.
Gangarter
Skridt: Stor rummelig og taktfast.
Trav: Dejlig taktfast, med go sving.
Galop: Nok pt hans bedste gangart. Dejlig stor og op-ad-bakke.
Stævner
Ingen stævner endnu. Men det kommer bestemt. Glæder mig til at vise ham frem på stævnebanerne:)
Stamtavle
Mor: Cornelia Højris (Sølvmedalje hoppe, med 9 i helhed)
Far: Don Romantic
Morfar: Come Back ll
Køn
Dejlig stor dreng.
Bemærkninger
Nytårsaften´s dag 2012 var jeg i Herning og prøve Dun R første gang. Det var Thomas Dolleris Larsen der havde ringet til min ridelære og sagt at han troede han havde fundet den helt rigtige hest til mig... Egentlig skulle jeg ikke ha hest, og da slet ikke en helt ung en ;) Men der stod han.... Kæmpe hovede, flap øre og trætte øjne... Hmmmm, han mindede på en eller anden måde om elefanten, Dumbo. Men sød var han, og super dejlig at være på. Så vi sagde, ja tak, han skulle bare med hjem i vores stald.

Og det har jeg ikke fortrudt. Han er simpelthen den sødeste, dejligst og nemmeste "lille" unghest. Gør bare ALT, så godt han kan. Vi er selvfølgelig stadig kun ved at lære hinanden at kende, men det går kun fremad for hver dag der går.

Den 9. og 10. Feb havde vi, på RVF kursus med Thomas Dolleris Larsen. Jeg havde ikke nået at ride på Dumbo ret mange gange, da jeg desværre havde lagt med opkast og influenza i 10 dage. Men min mor havde heldigvis holdt babyen igang i longe hver dag. Men han var simpelthen en engel. Han prøver virkelig at gøre sit bedste... Mister lidt koncentrationen når der kommer nye ned i hallen, men ikke værre end man snild kan ride videre. Så det var super rosende ord, vi fik med på vejen fra Thomas.

16. Feb
Dumbo bliver bare ved og ved at overraske... Positivt... Vi er begyndt at øve 10-12 meter volter i både trav og galop, volter tilbage samt at flytte os lidt til siden... Hmmm lidt svært. for hvad skal man da gøre ved de laaaange ben. Men han har heldigvis en stor vilje og kæmpe gålyst, og sys det er sjovt at lære nyt, så det får den lille hest hurtig styr på , Tror jeg hi hi <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Møgelmosegård´s Don R
Annonce