{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Highland Pony Kira 2003

3.537 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline L
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. jan 2011


Highland Pony Kira

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun har en højde på omkring 148 cm
Temperament
Hun har et suverænt tempermant - hun tager alting med overskud og overblik. Der skal meget til at ryste hende, og hvis det sker springer hun kun lidt til siden - i stedet for at løbe. Hun er meget racetypisk i sin livsindstilling, som sagt skal der meget til at ryste hende og hun er altid arbejdsvillig.
Gangarter
Hun har tre virkelig gode gangarter, dog kan hendes skridt nogle gange være lidt sløv i det, men bortset fra det er hendes gangarter helt i top. Hun har en meget flyende gang, som gør det til en fornøjelse at ride på hende.
Stævner
Hun har ikke været til et dressur eller spring stævne, men hun har dog deltaget i Store Hestedag, hvor hun blev kåret til dagens hest. Dette var i år 2008.
Stamtavle
Skriver jeg senere
Køn
Hun er en dejlig hoppe - Highlandspony
Bemærkninger
Den brune pony i kan se på nogle af billederne er vores anden Highlanspony Harvey, men Kira er den skimlede.
Kira er en helt fantastisk pony, som jeg har prøvet lidt af hvert med. Hun er en meget rolig og en lærenem pony, som elsker at blive nusset og komme på tur. Man kan lære hende alt hvis man har en lille godbid. Jeg har haft hende med på Bornholm, hvor vi red meget i skoven og ved vandet, dog er hun ikke den helt store vand"hest" :) Jeg bruger hende mest til tur-ridning, men rider hende også på bane for at træne lidt. Hun er rigtig god at have med på tur, da hun er rolig, men selvfølgelig opmærksom. Jeg elsker også at ride hende uden sadel, da hun som sagt har en fantastisk gang, som gør at man sidder rigtig godt på hende. Hun er i det store hele en meget skøn og medgørlig pony, som kan bruges til stort set alt.
Kommentér på:
Highland Pony Kira
Annonce