{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Sarotti 2008

4.011 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara  P
Kvinde | 38 år | Oprettet: 18. mar 2008


Haflinger Sarotti

Fødselsår:
2008
Højde:
147 cm
Temperament
Sarotti er venlig, med med overflod af selvtillid. Han har stadig meget hingstepræg, og dette ses også i hans temperament.
Han elsker kontakten med mennesker og giver altid 200 gange igen!
Gangarter
Skridt: Han skridter med god overtrædning, rummelighed og takt

Trav: Rummelig med god aktion fra bagparten - mangler dog styrke i samlning, men det kommer!

Galop: Kæmpe galop som har været en udfordring at få samlet til "ride-tempo" - når styrken er der bliver det hans bedste gangart.
Stævner
2012:

DM for ungheste i dressur i Billund - 4. plads

2013:

DM for haflingere på Louiselund - 3. Plads
Opvarmningsklasse LC3 - 70% - 1. Plads

Fynsmesterskab for Haflingere - LA1 (6. Oktober 2013)
LA1-A til 65,39% - debut og endte samlet som nummer 3
Stamtavle
F: Liz. Skorpion

M: Wispa

MF: Andrit
Køn
Vallak

Kastreret i Marts 2012
Bemærkninger
Jeg købte Sarotti i Maj 2012 af Anette Christensen fra Agerskov i Sønderjylland. Jeg havde forinden solgt min dressurhest, og var på udkig efter en pony. Jeg havde som sådan ikke nogle præferencer for hvad det skulle være, og så helt tilfældigt en haflinger tilsalg på nettet, og besluttede mig for at udforske racen lidt mere, og der stod han! Jeg var overhovedet ikke i tvivl om at det skulle være ham, selvom han var en herre med sin egen mening om tingene, og alt for meget selvtillid :)

Det der også tiltalte mig, var mulighederne for de mange oplevelser med racen, og derfor er vi nu gået i gang med Sarotti's uddannelse inden for rideverdenen.

Vi havde en start med en masse udfordringer, men dem har vi langsomt overvundet, og nu er vi godt igang med nogle af de lidt mere sjove ting.

Sarotti har taget alle mine mærkelige dressur-tante vaner med bravour og har fået alle de andre tanter til at indrømme at de ikke kun er de langbenede der kan!

Han har også kapacitet inden for springningen, men det gør vi i øjeblikket kun for sjov og afveksling. Han nyder også godt af den lille frynsegode at jeg er hestemassør, og snork-sover så snart han bliver klar over at det er massage dag.

Alt i alt er han den dejligste hest jeg kunne ønske mig, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer :)

Der er ikke så mange ridebilleder endnu, men det lover jeg kommer :)

April 2013:
Nu er vi ved at have styr på versader og schenkelvigninger, og træner mod en kvalifikation til NM i dressur for haflingere her i Maj. Sarotti er blevet meget lydig og har en arbejdsiver der vil noget :)

August 2013:
Desværre blev NM for haflingere i Sverige aflyst, så tiden er blevet brugt på en måneds velfortjent ferie til Sarotti, og vi har nu her i starten af August, været i gang med træning op imod DM i en lille måneds tid. Vi håber på at kunne forbedre vores resultat fra sidste år, men der er mange rigtig dygtige equipager med, så vi må bare gøre vores bedste :) - Sarotti er i hvert fald blevet en del stærkere end sidste år, og alene af den grund er tingene jo blevet en del lettere :)

September:

Så har vi været til DM stævnet og det gik over al forventning. Vi lagde ud med en opvarmningsklasse Lørdag formiddag, som vi vandt med 70%, selvom vi efter min mening havde to grove fejl i programmet. Lørdag eftermiddag gik den indledende kvalifikation til DM og der endte vi efter et rigtig godt ridt på en delt andenplads med 7,1 i snit. Søndag var finale dag, og her var Sarotti også rigtig fin, og vi blev belønnet med den højeste skridt- og ridelighedskarakter der blev givet. Det rakte dog kun til en en 3 plads - men han gjorde alt hvad han kunne. Vi endte samlet som nummer 3 med kun 0,12 og 0,37 op til nummer 1 og 2 - så jeg er ovenud tilfreds :)
Forberedelsen til DM var lidt hektisk da vi med under en måned til stævnet måtte skifte sadel, men det hele gik op i en højere enhed og lykkedes. Nu er træningen sat igang hen mod Fynsmesterskabet i starten af Oktober. Mesterskabet går i LA1 så vi er gået i skap træning da Sarotti aldrig har gået højere end LB1 før. Men nu prøver vi så godt vi kan, og så skal det nok gå det hele :)
Kommentér på:
Haflinger Sarotti
Annonce