{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Asti [Tidl. hest] 2002

4.471 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie
Kvinde | 31 år | Oprettet: 29. aug 2005


Haflinger Asti

Fødselsår:
2002
Højde:
han er en 148 præcis
Temperament
Simpelthen bare perfekt,.
Gangarter
Hsn er meget fremad gående,.
Skridten er dejlig,
Traven er han meget fremad gående,.
Galoppen er dejlig langsom
Stævner
Stamtavle
Far: Aslak
Mor: Dessiré
Køn
Meget køn vallak
Bemærkninger
Han er så dejlig,.
Hvis du kalder på ham og han står i den anden ende af folden kommen han altid, man behøver næsten aldrig gå ned efter ham,. Han elsker at blive striglet godt og grundigt og han står bare helt stille,.
Når man sadler ham op står han lige så pænt og venter og han har intet i mod sadlen eller hovedtøj, gumler bare lidt på biddet,.
Han er utrolig nysgerrig og forventnings fuld,.
En gang hvor der ikke var stød i hegnet så bed han simpelthen fat i hegnet og trak det så langt tilbage han kunne og gav så slip,. Det så meget morsomt ud,.
Han er også slemt til når han drikker af et kar så stikker han hele benet op og begynder at plaske med vandet og prøver at vælte det,.
Han er lige blevet tilredet og han viser større evner for dressur,. da han ikke er blevet sprunget,.


D R E S S U R--> Han er dejlig nem og have med og gøre i dressur, han er nærmest en hel fornøjelse og ride på i dressur. Man skal bare holde lidt igen, han bøjer automatisk selv hovedet. Han trav er dejlig let. Galop er ikke helt regelmæsig endnu, men det skal nok komme, han er ogs ved at blive bedre. han blev jo ogs først tilredet her d. 1 marts til 1 juni. Har ikke startet stævner på ham. Men det vil jeg vildt gerne.

S P R I N G ---> Han har ikke sprunget særlig meget endnu, men jeg har da redet over bomme med ham. det højeste han har sprunget endnu det er 30 cm. Det tog han fint. De første gange jeg prøvede føltes det lidt som om han stoppede, men det har han ikke gjort endnu. Tror ogs han bliver alletiders springpony.


T U R--> Han er fin nok på tur så længe han er samn med nogle andre heste, men så snart han er alene flipper han lidt ud. Jeg har prøvet at ride på marken nogle gange. Første gang gik okay. Han var lidt hidsig, hvis man prøvede på at stoppe ham, ja så var ham meget tæt på at stejle. Men det er blevet bedre.
Kommentér på:
Haflinger Asti
Annonce