{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Magic Flash Back 2007

12.069 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DayDreamer "DD"
VIP
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. feb 2013


Miniature Magic Flash Back

Fødselsår:
2007
Højde:
*Da jeg slettede mig selv og oprettede en ny profil, har jeg fastholdt antallet af bedømmelser og visninger som han havde før*
Magic's tidl profil havde 2997 visninger og 171 bedømmelser.

ca 75 + / - cm.
VÆGT: Han vejer 120 kg :) Ifølge målebånd ihvertfald :)
Temperament
Da jeg fik ham som 2½ års i 2009 var han meget deprimeret. Ikke en speciel stor livsglæde. Nu er han efterhånden kvikket godt om og han ved da også han er hingst. Men ellers en yderst ukompliceret lille dreng.
Gangarter
Det kan vidst ikke betale sig at kalde det gangarter så små som de ben er :)
Men de er lige så fine og små som ham selv.
Stævner
INTERSHOWHORSE

- Juli 2012.
Klasse: Kreative heste
5 Plads.

- November 2012.
Klasse: Drømmeland.
4 Plads.

- November 2012.
Klasse: Sjoveste ansigt.
8 Plads.

- Januar 2013.
Klasse: Bedste springbillede.
1 plads. (ærespræmie underlag)


- Januar 2013
Klasse: Hestefornuft.dk’s Go’ horsemanship.
7 Plads

- Februar 2013
Klasse: Bedste ryste billede.
3 Plads.

- April 2013
Klasse: Sjoveste kiksede billede
5 Plads

- Maj 2013
Klasse: Smukkeste Pony (<148)
5 Plads

- Juli 2013
Klasse: Smukkeste blærerøv
1 Plads. (ærespræmie strigler)

- August 2013
Klasse: Go' horsemanship
1 Plads (æres præmie 2 tilmeldinger til ISH)

- August 2013
Klasse: Mit yndlingsbillede
2 Plads

- August 2013
Klasse: Charme, selvtillid og lækkert hår
3 Plads

- September 2013
Klasse: Sødeste gabebillede
2 Plads

- September 2013
Klasse: De sødeste mini heste
10 Plads.

- September 2013
Klasse: Det særlige bånd CUP
7 Plads.

- November 2013
Klasse: Movember heste
6 Plads

- November 2013
Klasse: Wow Faktor
8 Plads

- December 2013.
Klasse: Hyggeligste jule stemning.
9 Plads

- December 2013.
Klasse: Super model.
2 Plads

- December 2013.
Klasse: Selfi.
3 Plads

- December 2013.
Klasse: Bedste sort / hvid.
10 Plads.


Og dermed slutter ISH for mig indtil 2015 :)
Stamtavle
Ingen. Han blev købt som ussel pony til kloster mærken.
Køn
Hingst og det forbliver han.
Bemærkninger
*Da jeg slettede mig selv og oprettede en ny profil, har jeg fastholdt antallet af bedømmelser og visninger som han havde før*
Magic's tidl profil havde 2997 visninger og 171 bedømmelser.


Han er en smuk sort/hvid Tobiano broget hingst :)

Magic Flash Back er min meget lille hingste dreng :)
Han er blevet købt til kloster mærken meget billigt, og han så ud som en omgang løgn for at sige det mildt.. hans mave hår hang ham til knæende, og hans hove har vi stadig ikke fået rettet op på..
Magic har et supert temperament :)


Magic er noget af det mest vandskrække dyr jeg nogensinde har set o.O Det er værre end katte .. ser han vand, og bemærker han jeg styre i mod det stopper han op og stejler, eller han springer 40 meter over det.. skøre ko xD

Magic har en mega god spring teknik selvom det ikke er noget vi bruger vores tid på, da han helst ikke løber mod det frivilligt :)

Han er en super lille springer. Ærgeligt han er så lille.


Magic er en meget lære nem hingst. Han fik lært at stejle , dog med lidt støtte af mig, på ca 10 minutter.. og ligge sig ned forstod han efter 3 dages tid :)
Han kan også stille sig pænt på en bænk og det hele x)

Det han kan :
Stejle
ligge
neje ( næsten )
Spanske skridt ( næsten )
Ryste, også kaldt sige nej
gå op på ting
smile ( næsten )
spille død

:)

magic er nok også bare noget af den mest legesyge pony efterhånden hvilket bare er så dejligt :') Efter den tortur han har været udsat for, er hvert skridt stort for os :D

Men alt i alt er han en dejlig lille drømme prins :)

Den 2 December 2012
- Magic kom på fold med Lucky. Han måtte godt nok lide lidt, da Lucky mente de skulle lege. Det blev noget voldsomt, men Magic så ud til at nyde sneen ;)


Historien om Magic. Skrevet 2013.

Historien om Magic er en historie som nok ikke burde læses af sarte mennesker. Der er faktisk så meget at fortælle om rejsen med ham, at jeg føler det blvier overskuligere ved at dele det ind i små kapitler.

Sådan fik Magic et hjem.
Det startede tilbage i 2009. 8 August helt præcist. Vi havde tidl om sommeren fået lille Victor foræret. Men alene kunne han jo ikke gå, og derfor skulle vi have os en selvskabspony til ham. Da der snart var det berømte Kloster Mærken i nærheden af os igen, valgte vi at anskaffe os en billig pony der.
Jeg var her lige fyldt 15 år, og var stadig noget af en heste snob. Så jeg havde set frem til en ultimativ lækker hingst, som jeg kunne blære mig med. Heste var på det tidspunkt i mit liv oftest kun et objekt for at få status blandt andre heste folk.

Min mor havde på dagen i forvejen været til mærken hele formiddagen, da hun solgte nogle ting, og hun ringede derfor til middags tid, og fortalte hun allerede havde købt e lille pony. Jeg overnattede hjemme ved en veninde, og vi havde aftalt at vi skulle der ud lige over middags tid, og nu kunne jeg da slet ikke vente.
Jeg ankom på pladsen og ringede til min mor for at høre af hvor henne min nye pony stod. På trods af hun prøvede og forklare det godt, kunne jeg ikke finde ham. Jeg var dog gået forbi en rigtig lækker sag flere gange, og troede jo lidt det var den.

Min mor kom mig så i møde og førte mig hen til min nye lille pony. Herfra kan jeg huske at jeg blev noget så tosset. Hidsig og direkte pinlig. Ponyen var lille, tynd, grim, fuld af afføring på hele kroppen, blandet med blod fra dens mange sår. Ponyen havde stadig vinterpels, og det i kombination med afføring i pelsen gjorde ham til en stor stinkene klump. Han var grim. Rigtig rigtig grim.
Han stod bundet ved siden af, hans efter sigende, bror. En lille rødbroget pony, lidt højere end Magic men ligeså grim. De stod bundet i hjørnet, da de nok var hestehandlerens usselste ponyer. De var bundet stramt, uden mulighed for at spise det smule hø der lå foran dem, og uden mulighed for at få vand.
Hverken Magic eller hans bror lagde synderligt meget mærke til os eller de andre mennesker. De stod blot og hang. De var heller ej håndskye, på trods de blodige sår tyder på piske slag. Kort sagt de fik intet med, de virkede som stod de under stoffer.
Og den ene skulle blive min pony? En ussel 2 års? Jeg var som sagt tosset. Jeg var noget så utaknemmelig, jeg blev direkte sur på min mor som havde købt den her pony.
Og jeg var sur i længe, mindst en hel time efter endnu, på trods af min mor forklarede mig flere gange at hun kun mente det godt, hun synes det var syndt for ponyen og havde vi på det tidspunkt haft råd havde hun taget broren med. Det skal lige siges min mor ikke havde forstand på heste dengang så det holdte jeg hende for næsen. Min mor blev selvfølgelig sur i længden over min utaknemlighed og sagde at så kunne vi fanme bare aflevere kræet og få en anden i stedet for at behage 'prinsessen'.

Jeg husker at jeg sad på en klap stol der med Magic i hånden, som stod og hang. Pludselig gav han mig et blik, hvilket var den første opmærksomhed jeg havde fået fra det lille dyr. Han kom mod mig og klødte sig op af mig. Jeg fik en anden følelse i kroppen, men alligevel gik vi over for at se efter en anden lille pony. På vej der over ser vi Magic's bror som lå død på pladsen. Og manden gav det ikke et blik, han havde blot rykket den under lastbilen.
Her slog det klik for mig, og jeg bad min mor om at beholde Magic alligevel, så det gjorde vi.
I kan tro at den dag i dag håner hun mig meget med hvor smuk han er blevet og hvor god smag hun dog har. Og takket være min mor begyndte jeg også at gå mere op i hestenes trivsel, og ikke mindst at rede mishandlede heste.

Den første tid med Magic.
Magic havde i starten intet navn. Han blev derfor kaldt baby da han jo trods alt var de 2 år gammel og maks 65cm høj. Han var ikke køn, og vi vidste faktisk ikke om han overlevede. Jeg husker tydeligt hans forkerte benstilling, der kom af alt for lange hove. En benstilling vi den dag i dag stadig har problemmer med.
Magic kunne slet ikke finde ud af at løbe, hans første forsøg på trav endte i et fald. Det tyder på at ponyen har tilbragt livet på meget lidt plads. Man så ALDRIG Magic løbe, lege eller have ørene fremme.
Vi havde dyrelæge til ham, som havde fortalt os at ponyen var depressiv og traumatiseret. Hans råd var en aflivning, da sådanne ponyer ofte en dag slår klik og bliver 'ondskabsfulde' over deres tidl behandling. Vi valgte at ignorere denne besked, og beholde ham. Dog ganske rigtigt slog det en dag klik. Han var her 3 år gammel. Fra den ene dag til den anden begyndte han at gå til angreb, bide, stejle, sparke osv osv. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, for han havde jo altid været så nem pga hans traumatiske tilstand.
Så jeg opsøgte råd. Og et råd jeg fik var at vende det negative til det posetive. Dvs vende legen om, bruge hans konflikt adfærd mod ham. Hvordan? Jo jeg skulle indlære et konflikt adfærd. Og her startede interessen for tricks.
Jeg lærte ham derfor at stejle. I starten bare et komplet normalt vildt stejl. Med tiden stoppede hans konflikt adfærd, da jeg hver gang bad ham stejle når han teede sig.

Magic nu.
Efter et helt år begyndte han at trave på folden, at gallopere på folden og enda af og til se glad ud. Efter 2 år hvor vi flyttede dem, begyndte han at lege, og i dag snart 4 år efter, er han en komplet velfungerende hingst med alt havd en normal ung hingst også har. Charme, nykker og ikke mindst fuld af krudt.

Vi har igennem årene selvfølgelig bygget videre på trickene. I dag kan han derfor både ryste, ligge, ligge på rykken, stejle et pænt stejl og som noget nyt har jeg nu endelig fået ham til at komme højere op og lave den klasiske 'smid benene' i stejlet.
Han kan nu endelig også longeret uden at gå i panik over pisken, og han springer som en drøm.

Jeg ligger ikke mærke til hans tidligere oplevelser overhovedet, og dyrelægen mener at selv heste kan som os mennesker, glemme traumatiske oplevelser som en beskyttende funktion for en selv. Og heldigvis har Magic nok klaret det.

Meningen for ham nu er at han evt skal tilkøres, han skal blive far næste år og ellers skal han ende sine dage her.

20 februar 2014.
Hvor er det mærkeligt at tænke på at for snart 5 år siden, købte min mor en lille grim 2 års for 500 kr, som var indsmurt i egen afføring som hang i lange totter under hans mave. Den gang hvor jeg blev pisse hamrende gal over at jeg fik sådan en grim pony og ikke en flot en.
Det er snart 5 år siden? Tænk hvad der kunne være blevet af denne lille grimme og usle pony, hvis jeg havde fortsat mit hysteri om jeg ville give ham tilbage og finde en ny, den gang til kloster mærken. Tænk hvis min mor havde bukket under og givet hendes utaknemmelig datter hendes vilje igen?
Hvad var der blevet af ham her? Ham som intet navn havde? Ham som stod bundet til en pæl uden vand og for kort til at spise den smule græs der var? Han havde formegentlig været død. Fordi jeg ville have en pænere pony.
Nogle gange skal man virkelig værdsætte når man for en gangs skyld ikke for sin vilje, men i stedet for at vide man skal holde kæft.
Jeg er glad den dag i dag. Bare det at side her og tænke tilbage på 'hvad nu hvis' og den grimme opførsel samt utaknemmelighed jeg havde som en f*cking 15 årig tøs, giver mig ondt i maven. Både over for min mor men mest over for den grimme pony der stod der ved siden af mig, uden gnist i øjnene, uden vilje og styrke. Med så forkert benstilling at man undrede sig over han kunne gå. Han ville ikke løbe på folden og det var sjældent man så ham med ørene fremme. Ponyen var jo halvdød, hvorfor i alverden købte min mor ham overhovedet? Ligegyldig hvilken grund, den sympati ville jeg gerne have haft den gang. For den gang havde jeg seriøst ladet ham gå hans skæbne i møde, fordi han var grim. Føj.

Jeg ændrede mig heldigvis. Indså hvor dejlig han var. Indså hvor ret min mor havde. Indså at den her pony, dens skæbne var ikke døden. Dens skæbne var at min mor fandt ham og ignorerede hendes datters vilje for en gangs skyld. Se ham lige i dag, tænker jeg så. En fantatsisk, smuk og 'stor' hingste basse. Fuld af livsglæde og gå på mod. Han løber, STÆRKT, på folden. Leger og slåser med de andre på folden. Har ørene mere fremme end tilbage. Vrinsker, spiser, LEVER som en hver anden glad hest. Og han har et navn. Han er ikke længere bare 'hest' han er 'Magic Flash Back', for det er i den grad magisk at tænke tilbage på de sidste, næsten 5 år.
DET var hans skæbne! I år fylder han 7. Og han bliver far! Far til et føl som ikke skal lide samme skæbne de første 2 år som han selv skulle.
Jeg er glad for jeg ikke fik min vilje den gang i 2009. Jeg er glad for jeg for en gangs skyld fik det jeg havde brug for. En bedste ven <3 Tak mor. Jeg elsker dig.



27 Maj 2014


Magic blev den 5 Maj 2014 far til hans første føl. Desværre dødt.

Han har i følge dyrelægerne vendt sig da det var for sent og derfor ikke haft nok plads til at ligge sig rigtigt hen, og på den måde kvalt sig selv.

Han er en flot rødbroget hingst, med en lille snip og 4 hvide ben. Så tydeligt at han var efter Magic.






Kommentér på:
Miniature Magic Flash Back
Annonce