{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Meindert <3 2004

1.695 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Kronbæk Jensen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. nov 2009


Hollandsk Varmblod Meindert <3

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er blevet målt til 156 af hans tidligere ejer, men i hans pas er den sidste måling 153.
Temperament
Han er en fantastisk hest, med et godt hjerte! Han kan dog godt finde på at prøve af rigtig meget endda! Hvis man rider på den udendørs bane alene, så kan han godt finde på at stejle, bare for at se om han kan gøre hvad han vil, og når jeg rider tur alene vil han ikke gå og han kan finde på at galopere sidelæns og stejle hvis han er alene, men når han rider sammen med andre er der ikke noget. Han er bange for små ting, som fx. en sten han aldrig har set før, en cykel og alle mulige andre små ting, men han er ikke bange for store ting som fx lastbiler, busser, traktere og biler.. Skøre hest. I ridehus er han rigtig sød, både i dressur og spring for det meste. :)
Gangarter
Skridt: Fin skridt når man driver ham nok frem. - Middel.
Trav: Dejlig stor og fantastisk fin trav. - Over middel.
Galop: Fantastisk galop, dejlig stor og rummelig. - Over middel.
Stævner
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Super (s)køn vallak! :D
Bemærkninger
Jeg fik Meindert hjem d. 2/2-13. Han var den anden hest jeg prøvede, og prøvede ham to gange og jeg vidste bare det skulle være ham.
Han har været syg nogen gange mens vi har haft ham :/ Først havde han fået indfiktion i benet, pga. muk, og så nogen måneder senere blev han syg pga. vægtab, men nu er han sund og rask og har taget en del på!
Vi har haft nogen problemer i spring hvor han har stoppet og hoppet halvt over springet og så stoppet, men så har vi nu fået en underviser ud, og vi har allerede rykket os meget!
I dressuren har der været nogen problemer med nedsidningen pga. han næsten ikke havde nogen muskler i rykken, så jeg ikke kunne ride nedsidning på ham, men det går også rigtig godt med det!

Lige for tiden får vi dressur undervisning to gange om ugen og spring undervisning en gang om ugen :) <3
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Meindert <3
Annonce