{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Elmely's Tarzan [Himmelhest] 1985

11.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Chelina P
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. jun 2006


New Forest Elmely's Tarzan

Fødselsår:
1985
Højde:
1.36
en dejlig højde.
Temperament
tarzan er en dejlig nem pony, både i stalden på fold og under ridningen!
Gangarter
skridt : langsom. men på tur der kan han tage nogle store skridt.

trav : han har en rigtig hurtig trav, jeg elsker at trave på ham. men kan sagtens gå dressur trav, ingen problemer.

galop : hurtig. men man kan sagtens få ham ned i arbejdsgalop.
Stævner
jeg har ikke startet særlig mange stævner på ham, men hans tidligere ejer har startet stævner på ham. men kun dressur, et enkelt spring stævne, tror jeg.

næstved kaserne d. 21 Maj (DISKET) - 50 cm
næstved kaserne d. 21 Maj (MELDT FRA) - 70 cm

ridelejr 2006 på baunehøj rideklub
1 plads. blev ugens rytter og tarzan blev ugens pony <3

suså d. 13 august LC2 (OPGAV)
suså d. 13 august LC3 (121 point)

suså d. 14 August 60 cm (kom banen igennem, uden at rive ned. men han stoppede tre gange. og tredje gang var på det sidste spring, så vi blev disket)
Stamtavle
F : Floreth's Money
FF : Prescott Julyan
FM : Merrie Marionette
FFF : Prescott Junius
FFM : Prescott Minnie
FMF : Merrie Mercury
FMM : Merrie Marianna

M : Nugi
MF : Pancho Af Højen
MM : Ukendt
MFF : Beacon Pericles
MFM : Havens Sunflower
MMF : Ukendt
MMM : Ukendt
Køn
selvfølgelig er han køn, den kønneste lille vallak <3




Bemærkninger
tarzan er den dejligste lille 2'er pony man kan finde. han er rolig og meget nem at have med af gøre. tarzan har haft et lidt kedeligt liv, men det er en meget lang historie. i en periode var jeg meget trist og meget stille, jeg vidste enlig ikke selv hvorfor jeg var det. det havde min mor og far selvfølgelig lagt mærke til, så de spurgte mig selvfølgelig hvad der var galt med mig, og lige i det de spurgte mig, der sagde jeg til dem : " jeg mangler en i mit liv". (jeg var 11½ år dengang) et stykke tid efter røg min mor på hospitalet omgående, de havde opdaget at hun havde en svulst i hjernen og at hun skulle opereres. vi fik af vide af lægerne at det ikke var sikkert hun overlevde. den dag gik min verden bare i stykker, jeg følte alt og alle var væk, det eneste der var tilbage var mig selv og duften af min mor. min mor lå på hospitalet i et halvt år :'(. og det jeg frygtede aller mest var at min mor skulle forlade mig, men den frygt skulle jeg ikke frygte mere, lægen sagde at hun ville overleve. imens min mor lå på hospitalet aftalte hun med hendes veninde at vi skulle ned og kigge på tarzan. så det gjorde vi så (og det var i april) vi kiggede på tarzan om søndagen. min mor sagde at jeg kunne vælge mellem ham her eller den OX araber jeg havde tænkt mig at kigge på. vi fik afvide at tarzan var krid hvid og at han havde en mega lang man, men da vi så endelig fik ham af se, var han en lille hvid og brun prikket tynd pony med en meget meget kort man. fra det øjeblik jeg så ham vidste jeg at det var ham jeg manglede i mit liv. jeg var så overbevist om at det var ham, så vi tog ham med hjem samme dag vi kiggede på ham. og nu har jeg haft tarzan i snart 4 år. han var præcis den jeg manglede. tarzan har hjulpet mig igennem nogle MEGET svære perioder. så jeg kan ikke skrive ned hvor meget han betyder for mig, men måske kan i gætte jer til det hvis i har læst det jeg har skrevet her!
Kommentér på:
New Forest Elmely's Tarzan
Annonce