{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner | Kærslunds Chanel [Himmelhest] 1998

16.626 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner | Kærslunds Chanel

Fødselsår:
1998
Højde:
Mellem 160 - 163 stg.
Temperament
Alt hvad en rigtig hoppe indebære :P
Hun har et dejligt temperament for det meste men kan dog godt blive meget varm i hovedet når enten tingene ikk passer hende eller hvis det er nogen hun elsker.
Men ellers er hun bare sød når hun ikke har sine hysteriske anfald:)
Hun er en god hest på folden, hun bider eller sparker hverken uden grund, hun opsøger heller ikke "slåsmål" og hun kan hvad jeg ved men alle heste.
Men hun vil gerne bestemme, og det gør hun psygisk, så hun er ikke en kælling :)
Gangarter
Skridt over middel.
Trav over middel.
Galop middel.

Hun har nogen rigtig gode gangarter, især trav og galop hvis hun lægger sig rigtig godt på bidet er det bare som om man flyver men de er også gode hvis hun ikke gør.
Stævner
Holev børnedyreskue d. 26-08-2007
Fik en 1. plads i mønstring.
Øvelse | Max. point | Point
* Opstilling | * 10 | * 8
* Skridt | * 10 | * 9
* Trav | * 10 | * 9
* Vendinger | * 10 | * 9
* Hestens velpejethed
& optømning | * 5 | * 5
Stamtavle
Har kun fra farens side, da moren er død og kan ikke få oplysninger nogen steder omkring den, da Chanel var et ups'er føl og dermed ikke indberettet.

F : Felix - Hann. - Godkendt Dv
FF : Aspirant - DEU Hann. - Godkendt Dv - INT F.E.J
FM : Majken - Han. - Godkendt Dv
FFF:Argebtan - DEU Hann.
FFM : Patricia - DEU Hann.
FMF : Marcellus Hann. - Godkendt Dv
FMM : Gitte - DK Oldb. og Hann. - Godkent Dv
FFFF : Absatz - DEU Hann.
FFFM : Vorms - DEU Hann.
FFMF : Perser XX - DEU Hann.
FFMM : Susette - DEU Hann.
FMFF : Marmor - DEU Hann.
FMFM : St.Pr.St. - DEU Hann.
FMMF : Filou iv - Hann - Godkendt Dv
FMMM : Lise - Hann. - Godkendt Dv.
Køn
Hun er en meget køn hoppe ;P
Bemærkninger
Chanel er en Hannoveraner/Fuldblod på 162-164 cm. Selvom hun er blading af de 2 racer er hun stadig godkendt hannoveraner! :)
Hun var kun rytter vant da jeg fik hende, og hun havde ikk været redet i et halvt år.
Hun er født d. 21 september 1998. Hun er rigtig smukt bygget når hun har de rigtige muskler, og er mørkebrun med en stjerne og snip, som næsten er en blis, udover det har hun ikke nogle andre aftegninger.

Hun er min aller første hest og er selvfølgelig også den jeg holder aller mest af. Chanel er en rigtig dejlig hest, med en meget stor personlighed men man er jo heller ikke hoppe for ingenting. Hun er ikke en hest alle kan ride, da hun er meget speciel at ride, da hun bliver hurtig tændt eller stresset. Hun ville egne sig rigtig godt som både til dressur og spring. Jeg ville rigtig gerne have hende kåret i Hannoveraner og Dansk Varmblod forbundet og så trække et føl på hende, men hun har dårlige luftveje pga. at hun engang har stået ved sidden af en boks blevet fyldt op med gammelt hø, som der var masser af svampespore i så hun har udviklet brokitis lign synpomer og allergi overfor svampesporer, så vi tror ikke hun har helbred til at lave et føl, desværre.

Chanel er en hest som skal opleves da man ikke kan beskrive hende med ord, hun er en meget speciel og social når man kender hende.

Chanel og jeg har ikk starte nogle rigtige stævner endnu, vi har kun været med til børnedyrskue nogle gange. Men kommer nok heller ikk ud og starte på hende, da hun har haft en seneskade og bare skal være hygge hest fra nu af, dog får hun lov til at gå indtil jeg er færdig med min uddannelse også prøver vi igen og starte stille og roligt op igen.

Hun står i dag i løsdrift, fordi at i vinteren 2008 havde vi nat dyrlæge til hende 2 gange inden for 2 uger, hvor hun stod og næsten ikke kunne få vejret. Så hun kom i løsdrift og der har ikke været noget siden. Vi har så fundet ud af at staldens loft var fyldt med skimmelsvamp, og hun kunne som sagt ikke tåle svampe sporer.

Jeg har desværre kun stamtavlen fra farens side, dog ved jeg hvem moren er og hun er fuldblod (væddeløber).
Men kan ikk skaffe stamtavlen på moren, da jeg ikke kan få udleveret et kopir da jeg ikke har underskrift fra ejer af Chanels mor.

*NYT*
Chanel blev aflivet idag d. 28-10-2008 efter et langt sygeforløb med en seneskade :(
Hun blev for 2 år siden konstateret skæv i krydset og Hver gang kiopraktoren havde være ude og rette på hende og at hun var igenoptræning, så blev hun skæv igen. Efter ½ år med kiopartoren ude, besluttede dyrlægen sig for at finde ud af hvad der var galt og de fandt en meget alvorlig seneskade. Hun sku så stå stille i et halvt år, men inden det halve år var gået, fik hun vejrtækningsproblemer og 2 aftner inden for 10 dage var akut durlægen ude og se på hende, da hun stod inde i sin boks og ikke kubbe få luft. Det viste sig så at loftet var fyldt med skimmelsvamp, hvilket hun var allergisk overfor (Fra tidligere luftvejsproblemer). Så hun kom i løsdrift i januar måned. Nu har hun så stået over et år med seneskaden uden at blive tjekket, men pludseligt bliver hun meget halt, så halt at hun næsten ikke kan gå og når hun ændelige går så nikker hun så meget med hoved at hun næsten rammer mulen i jorden. Hun får meget smertestillende og dyrlægen kommer og kigger på det men nu er det ikke det forben med seneskaden der er noget galt med men hele bagparten, og der mente dyrlægen at der ikke var mere at gøre. Eller det de kunne gøre for hende var der så lidt chance for at det ville virke at det ikke kunne betale sig. Så dyrlægen fik snakket med vores forsikringsselsskab og de sagde go' for at hun blev aflivet. Og det blev så idag :'(

Chanel, min bedsteven du vil altid være i mit hjerte og stadig være elskedet lige så højt som da du var her. Jeg savner dig frydeligt meget. Håber du kan tilgive mig for vores valg, men det var jo det bedste vi kunne gøre for dig. Undskyld prinsesse.

Jeg takker for den tid jeg havde meget dig, både modgang og medgang, du skal vide det var den bedste tid i mit liv. Du har virkelig hjulpet mig igannem mange tider også selv de sværeste tider.
Farvel min elskede <3

Til evigt minde om dig har jeg fået lavet et tattovering, det er det kinesiske tegn for hest.
Kommentér på:
Hannoveraner | Kærslunds Chanel
Annonce