{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blue Fancy (Lille Grå) 2007

3.592 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cille O
Kvinde | 24 år | Oprettet: 15. dec 2012


Anden særlig race Blue Fancy (Lille Grå)

Fødselsår:
2007
Højde:
hun er 140 cm med sko så hun er en stor 2-pony <3
Hun er målt ;-)
Temperament
hun er rigtig sød og rolig. Hun er som man vil have hun skal være hvis jeg vil have hende vild er hun vild og hvis jeg vil have hende rolig er hun rolig <3
hun er en rigtig god spring pony og hun elsker virkelig at springe!<3, hun er frisk og glad og springer helst højt<3
Hun har et dejligt temperament hun er rigtig sød, rolig og skøn hun er så fin.
Gangarter
skridt: hun har en dejlig og rolig skridt.

trav: hun har en fin trav, hun er lidt doven nogle gange men hun har også en rigtig god fremadgående trav.

galop: hun har en fin rolig galop og hun har en virkelig stor galop så hun skal holdes lidt tilbage når vi springer doppeltspring osv. Hun kan også have rigtig meget fart på når vi springer og på marken hvis hun er kommet bagud.
Stævner
Hun er meget rolig, hun er rigtig sød, når hun kommer ind på banen og når hun er kommet igang så springer hun det hele rigtig fint, hun er sød og rar og folk syntes hun er så flot og de står bare alle og kikker når hun kommer på banen fordi hun springer rigtig flot, hun elsker virkelig bare at springe!<3 det kan man se på hende. Mit mål er at starte 110 på hende men har ikke mange år tilbage på pony men vi kan godt det! når hun er så dygtig <3 :D.

2013:

Slangerup Lynge: sløjfespring
60/LD: Det var hendes første stævne og hun var mega frisk hun løb MEGA hurtigt! men hun kom rundt fejl fri med tiden 49,50.
70/LC: lavede hun en nedrivning fordi jeg ikke kunne stoppe hende og hun løb uden om et af springene, vores tid var 61,50.

HIS: var til sløjfespring med hende og hun var rigtig god hun kom hjem med en præmie i 70 cm og er bare stolt over hende for det er hendes anden stævne i hendes liv og der var rigtig meget at kikke på.

Hornsherred: det gik rigtig godt hun var god og rolig (det var sløjfespring) :-D
60/LD: fejl fri vi kom hjem med en præmie og hun var rigtig god.
70/LC: fejl fri vi kom hjem med en præmie.
80/LB: 4 fejl vi ramte desvære en bum men hun var rigtig fin og sprang det flot.

fjordvang: det var sløjfe spring, hun var rigtig god og hun sprang det hele rigtig flot.
70/LC: en flot fejl fri runde med den bedste tid:-)
80/LB: en flot fejl fri runde med den bedste tid på hele dagen:-D

Vedbaek: det gik rigtig fint hun var sød og god og der var mange der syntes hun var fantastisk smuk og dygtig.
70/LC: hun sprang det fint vi kom hjem med en præmie.
80/LB: hun sprang det rigtig fint hun kom hjem med en præmie og hun fik en masse ros fra dem der står og giver præmier;-)

Ørne bjerg køre og rideklub:
70/LC: første runde fejlfri med en tid på 32... hun var rigtig god men igen pladsring, vi kom på 4 pladsen men man fik kun første og anden pladser.
80/LB: anden runde, anden pladsen med en tid på 29,4 de slog 3 runder sammen 70, 80 og 90 :D og grå sprang fint og det var en lidt mærkelige bane, man skulle lige pludselig lave en volte... men det var rigtig fint:-)

FAK:
70/LC: hun var rigtig fin hun kom hjem med en sløjfe og sprang det rigtig fint!! Og der var meget pynt!;-)
80/LB: hun sprang det rigtig flot hendes bedste spring var på den hvor mange ponyer stoppede men hun ramte desværre lige en bum på vandgraven ;-) men det var ellers rigtig flot.

Nyborg ridecenter:
70/LC: det var sløjfespring og hun kom hjem med en præmie.
70/LC: ikke sløjfespring, hun var rigtig sød men jeg glemte banen i omspringning i selvom jeg havde sprunget den en gang og da jeg kom ud kunne jeg den godt, jeg gik bare kold :-/

FAK: det var sløjfe spring og det gik rigtig godt hun var så dygtig og sprang bare det hele flot og (nemt) men hun var en helt anden hun stod bare når ja sagde hun skulle og hun var så dygtig og dressuren var mega god! så træningen hos Tina har virkelig hjulpet hende og vi kom hjem med to præmier :D det var også en meget svære bane ind normal, men hun sprang den fint så det er jeg meget glad
70/LC: det gik rigtig fint hun var rigtig sød og sprang det helt rigtig flot og uden problemer og min spring lære syntes det var rigtig
80/LB: hun sprang der perfekt, rigtig flot, vi fik en masse ros af min spring lære og vi fik af vide vi var det bedste på hele dagen, det fik vi af vide da 90 cm startede, han havde ikke set nogen der var bedre da vi var nået der til, men ved ikke om der kom nogen der var bedre ind os efter.

NSR 17-28-2013:
75/LB*: det gik super vi kom hjem med en præmie hun ramte bommen et par gange :-/ men ikke så meget at de faldt ned :-) men hun var frisk og syntes var lidt farligt men hun sprang det ellers fint.
85/LA*:det gik skide godt! hun havde et godt tempo og hun havde samme tempo hele vejen, hun sprang det fint kom flot over ramte ikke nået sprang bare det hele super! så gladere kan man sku ikke blive (y) er så stolt over hende når man kun tænke på hun er 6 år :-) men hun sprang det flot og godt:-)

Helsingerideklub: sløjfe spring
80/LB: det gik fint hun kom hjem med en præmie og sprang fint men vi tog ikke vandgraven for hun var lidt træt og den var lidt bred så ville lige se hvad hun sagde til den ved at tage springet ved siden af;-)
80/LB: hun sprang rigtig fint hun ramte så på nr 6 men hun sprang vandgraven og den sprang hun rigtig flot! så det gør ikke noget men en bom ;-)

Salsmose sportsrideklub 08-14-2013:
70/LC: jeg red fejlbane glemte to spring :-/ hæhæ... men grå var lidt irriterende men ellers fin nok.
80/LB: vi fik 4 fejl, men det gik ikke så godt grå kikkede lidt osv og sidste spring sprang jeg ude på halsen fordi grå hun bukkede meget højt lige før springet men jeg sprang så bare ude fra halsen (falde ikke af) så det var fint nok der var mange der klappede så det var fint nok hihi ;-) men det var vist bare ikke lige mig og lille grå's dag i dag:-)

FAK sløjfe spring 08-16-2013:
70/LC: det gik fint vi kom fejl fri i gennem og hun sprang supper:-)
80/LB: vi kom fejl fri og det gik rigtig fint hun sprang mega godt og vi fik af vide at så kom der endelig en der kunne springe flot... og vi passer godt sammen og lille grå er heldig at hun har mig :D så det er altid fedt at få af vide!<3

Tune rideklub:
70/LC: det gik fint hun sprang godt og kom hjem med en præmie;-) der lige passer i Grå's farver ;-)
80/LB: det gik skride godt hun sprang rigtig godt og kom flot igennem banen så det var bare fedt!;-) og der var ikke mange fejlfrie runder så det var fedt at grå så var en af dem;-)

FHSR rideklub :
Sløjfe spring: 70/LC cm: fejlfri runde og sprang rigtig flot.
Øresunds cup 70/LC cm: fejlfri og vi havde den bedste tid og den eneste fejlfrie runde en til de sidste to rytter kom :-/ men hun var lidt sløv så jeg kom på 3 pladsen og det er jeg rigtig glad for det er hendes anden gang hun er til stævne med om spring.

klubmester FAK 09-14-2013:
60/LD: sløjfe spring og hun fik en flot fejl fri runde og vores tid var 51,50 men vi red ikke efter tid vi kunne ikke starte andet ind 60 cm. ;-D
75/LB*: det gik godt vi har aldrig redet så godt, vi fik masser af ros og vi kom på 3 pladsen, 1 sek fra anden pladsen, 2 sek fra førstepladsen og vores tid var 32,60 :D jeg ville godt kunne have fået en bedre tid, da jeg red lidt langt ud hen til sidste spring men ville bare gerne have en fejlfri... og er meget stolt over hende :D <3 <3 <3 <3 :D

Exmoor sløjfe spring 09-21-2013:
70/LC: fejlfri hun sprang det fint og kom flot over, hun var den eneste der var fejlfri og der var et par stykker med i den klasse.
80/LB: fejlfri hun sprang fint der var to i klassen og vi var begge fejlfri.

HIS ØRESUNDCUPPENS FINALE 10-06-2013:
70/LC cm: sløjfe spring, fejlfri og hun sprang rigtig flot! <3
75/LB* cm: hun sprang rigtig flot hovedrundten var rigtig fin og hun sprang flot og det var bare super omspringningen sprang hun også rigtig flot <3 <3 <3, hun kom på en rigtig flot anden plads!!!!! <3 <3 hun havde samme tid som første pladsen men hun fik en bum lige som stort set alle andre, første pladsen var den eneste der ikke fik 4 fejl. men super dag og nogle fede og flotte præmier!!! <3 :D.

NSR 10-13-2013:
70/LC: vi kom på 8 pladsen fordi hun fik en bum men hun havde de bedste vendinger så vis hun ikke havde fået en bum var hun kommet på 2 pladsen.
75/LB*: hun kom på 9 pladsen fordi hun fik en bum igen på samme spring (hun var lidt træt men hun var ellers rigtig fin)

Ørnebjerg køre ride klub 10-20-2013:
70/LC: vi kom på 3 pladsen og det var 3 og 2 ponyerne mod hinanden vi fik en mega god runde.
75/LB*: vi kom på 3 pladsen men fik en bum med det var min skyld vi fik besked på vi måtte ride men så var de ikke klar... Så ja jeg fik ikke redet godt hen til 1 spring så fik en bum men ellers en rigtig god runde.

NSR sløjfe spring 11-17-2013: der var også nogen der løb ind fordi de ville se hende springe og så sagde de den hest kan springe!<3:D
75/LB*: hun sprang flot og fik en fejlfri runde :-)
85/LA*: hun sprang flot, hun fik en fejlfri runde og hun fik karakter i stil spring, hun fik 6,5 (fordi hun gik i forkert galop nogle få gange men hun sprang flot og var rigtig god!<3:D)

Tune sløjfe spring 01-12-2013: der kom også en dame løbene da vi havde sprunget hun var stilspring dommer og syntes jeg sprang rigtig flot og Grå sprang også flot og hun syntes vi var til distrikt stævner:-D<3
70/LC: det gik rigtig fint vi fik en fejlfrirunde
80/LB: det gik rigtig fint hun sprang flot og vi fik en flot fejl fri runde

Ballerup sløjfe spring 06-12-2013:
80/LB: det gik så flot hun sprang det rigtig flot og hun var bare flyvende<3<3<3:D en rigtig flot fejlfri runde.
90/LA: vores første 90er, hun sprang så flot og vi kom fejlfri igennem + hun sprang langt over springene er så stolt af hende!!!<3<3<3 :D :D

Helsinge sløjfespring 13-12-2013 ikke lige vores dag og Lille Grå hader vis bunden er dårlig (men den plejer ikke være dårlig der ude, den er helt ny og skal jo lige trædes til ;-) men det er fint nok)
80/LB: bunden var meget dårlig og våd og grå løb meget hurtigt så vi fik en bum/ 4 fejl men ellers en fin runde:-)
90/LA: for første gang stoppede grå! da hun nægtede at ride på den bund men jeg fik hende over og hun sprang flot og nemt over springene, vi blev færdige med banen og det gik fint.

SIV sløjfespring 27-12-2013:
80/LB: hun var så god og sprang flot!<3 så vi fik en fejlfri runde<3
90/LA: hun var rigtig god og kom flot over<3, der fik vi også en fejlfri runde <3 <3 <3

2014:

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge 04-01-2014: vi red ikke efter at vinde men efter 0 runder ;-) <3 det var hendes første distrikts stævne <3 og hun var fejlfri begge gange!<3
75/LB*: hun var så god og sprang flot vi fik en fejlfri runde og kom på 6 pladsen (ingen sløjfe) men hun var så god!<3
80/LB: fejlfri og hun sprang så flot!<3 <3 vi kom på 14 pladen (ud af 22) og vi red ikke efter at vinde så det var fint nok hun sprang bare rigtig flot og folk snakkede meget om om hende (de syntes hun sprang rigtig flot!<3)

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge 05-01-2014: hendes anden distrikts stævne hun fik 3 fejlfrie runder på en weekend!! <3 :D hun er bare pral som så mange siger :-P <3 :D
75/LB*: hun var bare så god!! vi skulle kun springe en gang og hun blev fejlfri!! <3 <3 vi kom på 4 pladsen 1,5 sek fra første pladsen, så kan man ikke blive mere stolt af hende!<3 <3 folk syntes bare hun er så god! der er mange der tager billeder af hende og kikker og de syntes bare hun er så god ligesom mig!! <3 JEG ELSKER DIG LILLE GRÅ!!!<3<3<3 hendes tid var 27,6 sek <3

DISTRIKTS stævne faxe køre og ride klub 25-01-2014:
60/LD cm: sløjfespring fejlfri vi havde den bedst tid<3
70/LC cm: fejlfri, vi kom på 4 pladsen men fik ikke en placering <3

DISTRIKTS stævne HIS 07-02-2014 "landsstævne":
75/LB*: hun fik en fejlfri runde igen!!!! <3 <3 :D hun var bare så sød og dygtige, vi red ikke efter tid så vi havde ikke en så god tid men ja ja, jeg ville bare have en fejlfri runde :D <3 og det fik vi <3

DISTRIKTS stævne HIS 08-02-2014 "landsstævne":
80/LB: Grå var så god!!!!!!!! <3 <3 <3, vi kom på 6 pladsen ud af 20 rigtig gode rytter og Grå er ikke helt klar til de helt små vendinger, så er bare så stolt af mine lille pruhest jeg var 0,75 sek fra 5 pladsen og det var de første 5 der fik en præmie, er så stolt af min lille pony :D

DISTRIKTS stævne Konge lunden 22-02-2014:
75/LB*: hun var så sød og frisk men hun fik desværre 4 fejl, men hun havde en rigtig fin tid, så vis hun ikke havde fået en bum, havde hun været blevet placeret. men det var fint nok hun var rigtig sød og lavede små og hurtige vendinger <3.
85/LA*: det var hendes første runde i 85 til distrikts, vi fik en fejlfri runde, hun var så sød men hun bukkede et par gange. men hun syntes det var sjovt og hun var rigtig fin og langt over springene <3

DISTRIKTS stævne Møllebakkens rideklub 23-01-2014:
75/LB*: det gik så fint vi kom på 5 pladsen og hun var bare så sød og dejlig <3
85/LA*: vi fik desvære 4 fejl men det var min fejl, da vi havde en dårlig afstand til springet, men resten af banen var bare så flot!, hun sprang virkelig flot og var så sød <3

DISTRIKTS stævne VRCL rideklub 09-03-2014:
LB/80: hun sprang så flot men hun fik det svære 4 fejl da hun rev en bum ned i et dobbelt spring, men hun sprang så flot!! :D <3
LA*/85: det gik så fint vi fik en fejlfri runde og hun sprang så flot!! <3

DISTRIKTS stævne HIS 15-03-2014:
LB/80: fik 4 fejl, men eller var det en meget god runde og hun var meget sød <3
LA*/85: fik 4 fejl, men eller var det en okay runde hun snublede og så blev vi uenige om hvor vi skulle satte af så hun satte meget stort at og bankede ind i den ene bum med bagbenet :/

DISTRIKTS stævne HIS 16-03-2014:
LB/80: vi fik en rigtig fin runde og vi kom PÅ 4 PLADSEN ud af 29, hun var så sød!! <3 <3
LA*/85: hun fik desværre 4 fejl, da hun havde for meget fart på men ellers var hun fin <3

DISTRIKTS stævne Tømmerup sportsrideklub 22-03-2014:
LB/80: hun var så fin hun snublede så vi tabte nogle sekunder men hun kom fejlfri igennem og hun var så sød!!<3 vi kom på 4 pladsen men ikke placeret.
LA*/85: vi red ikke efter nogen placering, men hun fik en rigtig flot fejlfri runde!!<3, der var to små piger der snakkede med min mor og det syntes det var så flot!, at mig og Grå var kommet så langt på så kort tid!!<3 og de syntes vi sprang rigtigt flot! :D <3

DISTRIKTS stævne Aagerupgård Sportsrideklub 05-04-2014:
80/LB: hun var så sød og frisk vi kom på en 3 plads!! <3 <3 <3 det var 26 med i klasen, der var nogle der sagde det var landsryttere osv der var med, så er stolt over min baby <3 :Dog vi var lige under et sekund fra første pladsen :D <3 men hun var så sød og lyttede til hvad jeg sagde og hun var så god! <3
90/LA: vi red efter en fejlfri runde og det fik vi <3 hun var så sød!, det var en metode A og hun var så fint vi kom på 10 pladsen (ikke placeret) men det var heller ikke det vi red efter ;-) <3 <3

DISTRIKTS stævne Capacity Showjumping Center 06-04-2014:
90/LA: hun var så sød men vi ramte desvære en af bommene så vi fik 4 fejl :/ men ellers var hun rigtig sød og sprang flot :D <3

DISTRIKTS STÆVNE NFRK påske stævne:
80/LB**: hun var så fin vi kom på FØRSTE PLADSEN! :D <3 <3 <3 vi var over 1 sek fra anden pladsen ;-)
90/LA**: vi fik desværre en bom (det var lidt min skyld), der var kun to fejlfrie og vi kom på 3 pladsen<3 :D men ikke nogen roset ;) <3

DISTRIKTS stævne Helsinge:
80/LB**: hun var så god vi kom på 1 pladsen og hun var så fin hun var frisk og klar det var så fedt!! <3 <3
90/LA**: vi kom på 7 pladsen i LA** (vi red kun efter en fejlfri runde) er så stolt over grå, da det var DM ryttere vi red mod og de kæmpede om at vinde og mig og Grå skulle bare have en fejlfri runde og vi var tæt på at blive placeret (6 rytter blev placeret) vi var blevet placeret vis ikke den aller sidste rytter havde fået en bedre tid end os, men er bare så stolt over min lille baby Grå!! <3 <3 :D

DISTRIKTS stævne NVR:
75/LB*: vi kom på 3 pladsen og lå tæt på anden pladsen, men hun var så fin <3 <3
90/LA: hun var så god!!!! <3 <3 vi lavede nogle små og svære vendiger og hun gjorde det så flot vi rev desværre den aller sidste pind men hun var så sød og sprang det så flot hvis vi havde været fejlfrie var vi kommet på 2 pladsen :D <3 <3

DISTRIKTS stævne HVR:
80/LB**: hun var så fin vi kom på 3 pladsen og vi var 2 milisekunder fra 2 pladsen og 55 milisekunder fra 1 pladsen, men hun var så god :D <3 <3
90/LA**: hun var så fin og vi kom på 4 pladsen (ikke placeret) men vi var 22 milisekunder fra 3 pladsen, men hun var så sød og hurtig :D <3 <3 <3

DISTRIKTS stævne Næsteved sports rideklub:
80/LB**: hun var så fin og sprang fejlfri vi var som førset uplaceret - 4 pladsen <3
90/LA*: hun var så fin og kom på 2 pladsen!!!!!!!!!!!! <3 <3 hun sprang bare så fint :D <3

DISTRIKTS stævne Hornsherred 28 juni 2014:
90/LA**: vi fik desværre 4 fejl, men hun var mega god <3
95/MB*: hun var så fin og hun løb mega hurtigt, er så stolt af hende da det var en teknisk svær bane <3 vi var den første udplacerede!!!!!!!! <3 <3 :D

DISTRIKTS stævne D4 horse show kval 15-07-2014:
75/LB*: fin 0 runde men første uplacerede ;)
85/LA*: vi fik 8 fejl da hun snuplede lige foran et spring og så kom der et spring lige efter som hun så ramte ;) hun kunne ikke rigtig finde ud af det da det var første gang på græs, men hun fandt nogen lunde ud af det til sidst :D <3

DISTRIKTS stævne D4 horse show finale 16-07-2014
80/LB**: hun gik rigtig fint vi kom på 3 pladsen <3 :D
90/LA**: hun gik rigtig fint vi kom på 3 pladsen <3 :D to af det sidste ryttere fik en hurtigere tid end os desværre, men det var første gang at hun red på græs <3

DISTRIKTS stævne Odsherred 19-17-2014
90/LA**: hun var så fin og frisk og løb bare der ud af vi kom på 2 pladsen men under et sekund fra 1 pladsen <3
95/MB*: det var en B0 altså et sløjfespring, vi rev desværre en bum på et bræt, men hun var rigtig god og frisk :D <3

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge 25-07-2014:
90/LA**: gik fint vi skulle have en god 0 runde og det fik vi så det var bare fint <3
95:MB*: det gik fint men det varmt og vi var trætte så vi fik 8 fejl men hun var ellers fin ;) men vi sprang en kæmpe vandgrav med farve i vandet og så noget :D <3

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge SM 16-07-2014:
100/MB**: hun sprang skide godt!!<3 vi rev desværre en bum, men det var så flot indtil sidst spring hvor vi ikke har nok fart på, det hen til en bred okser med stor vandgrav så hun løfter sig for at tage den men fortryder og jeg falder af så vi udgik men ellers var det en pisse god runde!!! <3 <3 :D og der var så mange der syntes det var skide synd fordi vi var de eneste der red med overskud og vi red rigtig godt :D <3

distrikts mesterskab Holte 17-08-2014:
90/LA**: første runde 4 fejl anden runde 4 fejl (det var min skyld) så vi kom ikke videre til finalen ;)

DISTRIKTS stævne STOR HESTEDAG 08-09-2014:
85:LA*: det gik pisse godt hun kiggede slet ikke på alle de ting rundt om banen (fx hestevogne, lastbiler, biler der dytter, barnevogne, hunde og mennesker) vi kom på FØRSTE PLADSEN!!! <3 <3 <3 <3 <3 hun var bare så sød og lyttede rigtig meget til mig og koncentrerede sig kun om mig :D vi var den 4 der skulle ind på banen og så den første fejlfrie og vi beholdte første pladsen helt til slut :D <3
95/MB*: hun var rigtig fin men jeg kom til at lave samme fejl som en del andre fordi det gik ned ad bakke så vi tog lige en bum i dobbeltspringet men ellers var det hele rigtig fint :D <3 <3

klubmesterskab 14-09-2014
opvarmning 70/LC: 0 runde <3
klubmesterskab 75/LB*: vi kom på anden pladsen :D <3 men vi havde faktisk den bedste tid, men det var en lille pige der stod med et flad og tog tid, så dommeren fik det til at vi tabte med en tiende del, vinderen havde en tid på 25,7 og vi havde en tid på 25, 8 ;) men vi kom på en anden plads :D <3 <3

DISTRIKTS stævne SLRK 27-09-2014
90/LA**: det gik mega godt hun var så frisk og sprang bare langt over springene og vi kom på 1 pladsen og vi var 7,14 sekunder hurtigere end anden pladsen?? :O :O <3 <3 :D
100/MB**: det gik mega godt det var en B0/sløjfespring, men vi var fejlfri!!!! og hun sprang stadig højt over hun var så god og vi var de eneste der var fejlfrie af 3'er, 2'er og 1'er ponyerne :O :O <3 <3 :D :D hun bare helt fantastisk!!!!!!!!! <3 <3 :D

FAK terrænspring 28-09-2014:
50cm: vi var 4 på holdet og det gik så godt, Grå var så god og sprang det hele!! Hun var så fin og galopperede stille og flot <3 <3 :D vi kom fejlfrie igennem, vi kom på 8 pladsen :D <3

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge 04-10-2014:
95/MB*: det gik sø fint hun drillede lidt men ikke noget særligt, men det blev en 0 runde <3
100/MB**: det gik rigtig fint hun var meget bedre end i første runde og sprang flot! Det blev også til en fejlfri runde!! :D <3 :D <3

DISTRIKTS stævne Slangerup Lynge 05-10-2014:
100/MB**: det gik så fint hun sprang flot over dem alle sammen og det var så fint!, men kunne ikke få hende op i det ene hjørne så vi kom lidt skævt på det ene spring så vi rev en bum men alt andet var fint <3 :D <3

DISTRIKTS stævne Faxe rideklub 18-20-2014:
LA*/85: det gik fint hun drillede lidt, da hun var meget frisk men det blev til en anden plads <3 <3 :D
U-MB**/100: det var en B0 altså en U-MB** og vi fik vores sidste 0 runde hun var så fin og virkelig frisk men vi fik vores sidst MB** så nu er vi B-rytter og hest!!!!!! :D :D :D <3 <3 <3

Aagerup distrikts stævne 25-10-2014
LB**/70: hun var skide god vi fik lavet en masse små vendinger og hun var bare så sød og det blev en 0 runde <3
LA**/90: 4 fejl hun var rigtig god men jeg lavede en rytter fejl :D

Aagerup distrikts stævne 26-10-2014
LA*/85:
MB*/95: jeg lavede en total dum rytter fejl så det var umuligt for hende at springe dopeltspringet så hun stoppede ;) total min skyld men ellers sprang hun rigtig fint <3 :D

HIS første Lands stævne 14-11-2014: red efter to 0 runder :D
LA*/85: hun var så fin og det blev til en 0 runde :D <3 hun var bare flyvende :D
MB*/95: 0 runde!!! hun var bare så sød bedste pony ever hun var bare flyvende hun var så sød :D <3 <3 :D dette er et link til mb* https://www.youtube.com/watch?v=X7-VU_GzxvE&feature=youtu.be

HIS Lands stævne 15-11-2014: red efter to 0 runder :D
LA*/85: hun var bare så fin og var dejlig frisk, bedste pony ever!! :D 0 runde og anden u placeret <3 :D
MB*/95: hun var bare så fin!!!! <3 hun var bare flyvende og det gik så godt det blev til en 0 runde og første uplaceret :D <3 der er video på youtube ;)

HIS Lands stævne 16-11-2014:
MB*/95: hun var bare så god og var mega frisk, man kunne slet ikke mærke det var 3 dag hun sprang i træk bedste pony ever!! :D 0 runde og 2 plads!!!!!! :D <3 :D der er video på youtube ;)

Karlslunde Rideklub springstævne 30-11-2014:
LA*/85: 3 plads hun var bare så fin!! lille stjerne pony :D <3 <3
MB*95: 100% min fejl vi udgik fordi jeg faldt af fordi afstanden passede slet ikke og grå satte stort af og jeg ville have hun skulle have et ekstra galopspring, men hun sprang og væltede lige ned i bagbummen på springet og jeg fløj ud over hovedet på hende og lande foran hende men hun stoppede hurtigt og tog bare hovedet ned til mig, dejlige pony men 100% rytterfejl <3 <3

HIS 14-11-2014
LA* vi red bare efter en 0 runde og det fik vi, vi blev anden uplacerede og hun var bare så sej <3 :D
MB* vi red bare efter en 0 runde og det fik vi hun var virkelig bare flyvende og meget frisk og det endte med første uplacerede <3 :D <3

HIS 15-11-2014
LA* red efter en 0 runde og det fik vi hun var bare flyvende :D
MB red efter en o runde og det fik vi, hun var bare mega sød og god! <3

HIS 16-11-2014
MB* vi kom på anden pladsen! og red en rigtig flot runde er så stolt af hende!! <3 :D
har videoer på youtube fra hele weekenden, bare søg på Blue Fancy og Cecilie Olsen hvis du vil se dem :D

helsinge julecup 14-12-2014
LA* vi fik en fin 0 runde og det var det vi red efter <3
LA** i julecuppen kom vi på 3 pladsen og hun var bare så fin og glad! <3 :D

HIS nytårstævne 27-12-2014
LA* det gik rigtig fint vi lå nummer 1 i meget langtid men så gav de sidste ryttere den virkelig gas og endte med en 6 plads men stadig placering da der var mange med ;) <3
MB* vi lå nummer 2 i langtid men endte på en 4 plads hun var bare flyvende og virkelig virkelig frisk:D <3

HIS nytårstævne 28-12-2014
LA* vi kom på 4 pladsen og Blue var bare så god!! <3 hun var virkelig frisk og glad :D
MB* vi kom på 5 pladsen :D da vi lige havde redet lå vi som foreløbige 1 plads, men er bare så stolt over min baby :D det har været et stærkt felt hele weekenden og vi er alligevel blevet placeret i 4 ud af 4 runder :D hun har bare været flyvende <3

2015

SLR nytårstævne vores første MA* 03-01-2015
MB*/95: hun var rigtig fin men vi rev desværre en bum men min fejl da hun løb fra mig og jeg ikke fik hende tilbage i god nok tid :P men hun var rigtig fin :D
MA*/105: det var godt nok ikke den pæneste runde vi har redet men syntes godt nok det var højt :P men vi var fejlfrie!!!!!!1 <3 og ikke nok med det så vandt vi klassen og end da med 3,18 sek :O <3 Grå var bare så god og hurtig :D verden bedste pony ever! :D <3

Vilhelmsborg 23-01-2015
MB*/95: hun var så fin og red en rigtig flot tur hun ramte desværre en bum så vi fik 4 fejl men ellers var det bare en rigtig fin tur :D <3
MA*/105: det var vores anden MA* og grå var bare den bedste ever vi red 0 og kom på 4 pladsen ud af 48 ekvipager!!!!!!!! <3 <3 <3 :D :D :D hun er bare så sej, det var så flot af hende vi red omspringning og hun kom bare nemt og fint over, er så stolt! <3 så nu er vi kvalificerede til DM og til næsten baltic cup da vi er i blandt de 12 bedste!!!!! <3 :D <3 :D <3

Albertslund 22-02-2015
MB**/100: vi fik en rigtig god fin 0 runde og en 3 plads vi red mest efter bare at få en god tur så det er jeg rigtig glad for :D <3

+ utrolig mange flere med en masse 0 runder og placeringer
Stamtavle
Der står ikke noget, da man har fundet hende i Irland i området Kildare og hun har et Irsk hestepas.
Køn
hun er en smuk ung hoppe <3
Bemærkninger
hun er broget, grå og hvid.
Mørke grå i halvdelen af hovedet og hvid på den anden del af hovedet.
Meget smukke øjne og et smukt ansigt!!<3.
og hun er rød hårdet inde i ørene.
hun er mørke grå på bagdelen og ned af bagbenene, men hun har en hvid plet på den ene side meget tydelig om sommeren.
hun er lyse grå og hvid på maven og halsen.
i hovedet har hun nogle små brune/røde prikker.
Hun har en kraftig bagdel med en masse muskler.
om vinteren for hun langt hår på benene, men det klipper vi af da hun er spring pony.

vi kalder hende Lille Grå, body eller Grå, men hun hedder Blue Fancy.

hun er ikke så god til at vrinske, så hun siger en meget sjov lyd i stedet for og hun har en meget lys stemme, nogle gange vrinsker hun og nogle gange hyler hun eller os siger hun nogle sjove lyde.

hun springer LA**-MA**+ til træning.
hun springer LA*-MB** til stævner
dressur LC.

hun har sprunget siden februar 2013.
hendes første stævne i hendes liv var i Slangerup Lynge rideklub hun fik en ud af to fejlfrie runder ;-)
hendes første distrikts stævne var også i Slangerup Lynge rideklub 04-01-2014 hun fik 3 fejlfrie runder på en weekend :D <3 og det var også 3 hurtige runder, "med små vendinger" 3 ud af 3 fejlfrie runder;-) <3

Det højeste hun har sprunget 140 cm <3 (det er hendes egen højde) <3 :D hun kunne godt have Sprunget højere men Tina Lund syntes vi skulle stoppe da hun ikke skulle anstrenge sig alt for meget, da hun stadig er ung.

Man ved ikke hvad race hun er, men hun er kåret som en Irish Cob, jeg ved godt hun ikke ligner en men det er hun kåret som ;-) men jeg har bare sagt hun er en anden særlig race, da det ellers bliver kommenteret, men hun er en blanding, jeg tror der er noget Irish Cob i hende blandet med sportspony.

jeg har fået dressur undervisning hver anden tirsdag og så var der en anden der red hende hver anden tirsdag (en vi kender over fra Tina Lund) det gjorde vi i 3 måneder i 2013.

jeg fik hende den 24 februar 2013, jeg prøvede hende en gang og vidste så at det var hende jeg vil have, jeg syntes det var dejligt med en pony der gik frem hvor det var mig der skulle holde hende lidt tilbage. hun løb uden om nogle spring og syntes det var mærkeligt hun skulle spring men jeg vidste hun kunne og hun nok skulle blive god. Vi skulle tage en hurtig beslutning for ellers kom hun til Sverige, så vi valgte hende hvilket jeg er meget glad for!!! <3.

spring undervisning af Thomas Dresler! <3
dressur undervisning af en der hedder Jeanet Folman.
på tur er hun rigtig sød og stillerolig, hun går bare med og hygger + hun er ikke bange eller noget, hun er trafik vant. Hun holder meget øje med at alle er med når vi er på tur.

Jeg har været med til at lære hende op og jeg lærte hende at spring 100cm i bane (til træning), på et halvt år, hvor vi sprang en gang om ugen på rideklubben Falken hvor vi fik undervisning af en der hedder Tom.

L: lille stjerne<3 B: beskrivelig dejlig!<3
I: intelligent <3 L: lille stjerne<3
L: Lækker<3:-P U: ualmindelig skøn!<3
L: Love you<3 E: elegant!
E: elegant!
F: fantastisk <3
G: genial <3 A: aller bedste<3
R: rigtig sød!<3 N: nice :-P
Å: åh så dejlig! C: cute <3
Y: yder altid sit bedste :D

En dag hvor jeg lukkede Flicka og Grå ud på ridebanen efter en lang tur, gik de rundt og grå gik lige i røven af Flicka men der stod et spring lidt ude for hovslaget og grå stod på hovslaget, grå valgte så at løbe hen til springet og springe det, det var sjovt at se :D <33

en dag jeg var ude på deres/Flicka og Lille Grå's fold og vi skulle have noget jord og sand ud på folden nogle steder, så stod jeg og hoppede på jorden for at få det fladt og gravede lidt, så kom Lille Grå over for at se hvad jeg lavede og så begyndte hun også at grave og trampe på jorden det så mega sjovt ud, og hun hyggede sig rigtigt :-P

Lille Grå's bedste veninde er Flicka, de er altid sammen de er pot og pande :'D <3

vi hygger meget når vi står og strigler, hun står for det meste fint og roligt.
vi rider tur 1-3 gange om ugen, fordi alle vores heste elsker at komme ud på en tur i skoven og en fuld galop på marken, vi bader også tit med hestene og de elsker det, lille grå elsker vand, hun tager hele hovedet ned under vandet og laver bobler og sprøjter med forbenene :-D.

Tina Lund:

Tina bor lige over for os så jeg har været der et par gange med Flicka og Cirkeline. I går den 27-06-2013 var jeg så over og få en times undervisning og lille grå var rigtig fin i springningen og hun sprang nogle spring hun aldrig har prøvet at springe fx vifte med vandgrav, men hun var rigtigt fin og sprang det hele uden problemer, Tina syntes hun var rigtig fin! så det var jo godt men hun sagde også hun var i dårlig form, men det ved vi godt og vi har også haft problemer med hende, fordi hun springer rundt og bukker og hun skal finde på noget nyt hele tiden, så vi kan ikke galopere en hel runde i dressur, uden hun bukker og springer rundt 10 gange. Men hun er jo også lige i den alder, hun er blevet bedre, nu har vi så valgt at sende hende i træning over hos Tina. Der kom hun over i dag den 28-06-2013 kl 02:00, der skal hun så være i en måned hvor (Tina) så rider hende 5 gange om ugen og jeg rider hende en gang, så det er jo bare rigtig fint (jeg vil skrive hvordan det er gået for hver uge ;-) i en måned).

uge 1: Nu er der så gået en uge over hos Tina og jeg har været over og se til grå et par gange, hun er blevet rigtig fin allerede, hun står på en fin fold med en pony der hedder Debbie. Hun er blevet redet næsten hver dag og hun ser fin ud man kan se hun arbejder og lytter meget. Hun er også blevet meget bedre men det er ikke helt godt i nu, men hun har jo kun været der i en uge. I går torsdag den 04-07-2013 fik jeg spring undervisning over hos Tina, og grå var så fin, men vi sprang højst 95 cm, så syntes Flemming (Tina's far) det var fint og hun er meget ung så han syntes ikke hun skulle springe meget højre for hun svedte helt vildt bare efter opvarmningen, hun sprang fint og nemt så det er jo meget godt. I dag den 05-07-2013 vi var ude og longere hende jeg fik lov til at være med og prøve og få nogle råd, så det var bare fedt og de er så søde der over og hjælpsomme.

uge 2: nu er der gået en uge til og det går rigtig godt med lille grå, jeg har været over og springe på hende i torsdags 11-07-2013 vi var med til højdespring sammen med ride lejeren ligesom sidst og vi kom op på 105 cm og så syntes Flemming, at det var rigtig fint og vi skulle ikke springe højere ind det for hun sprang det perfekt, så vi fik rigtig meget ros af ham og han var virkelig overasket over hvor godt hun sprang!, Lille grå stod næsten helt stille da jeg striglede og sadlede hende op, men hun kan stadig ikke stå stille på ridebanen, men det skal hun nok lære men hun bakkede ikke så meget og hun sprang ikke så meget rundt, så det var fint og hun er meget mere lydig. har også været over og se til grå et par gange og det var rigtig fint hun stod sammen med nogle andre ponyer og hun havde det rigtig godt sammen med dem. Nu kan jeg også galoppere en helt runde med hende uden hun gør noget fx bukke eller bakke (tror også jeg kan mere end en runde).

uge 3: Hun er bare så fin, dressuren er meget meget bedre!<3, jeg har fået spring undervisning på hende af Tina om tirsdagen den 16-07-2013 og hun sprang fint hun så meget træt ud da vi kom men da hun så kom ud på banen og skulle springe, så var hun rigtig frisk hun sprang fint og vi sprang vandgrav osv og hun sprang bare det hele hun kikkede ikke på noget (det plejer hun helder ikke) men hun var bare rigtig sød og rolig. Jeg har været over og sige hej et par gange om ugen og hun stod bare og hyggede på folden med nogen andre ponyer (fra ridelejeren). Jeg så hende også da hun var ude og blive redet og det så bare rigtig godt ud, hun var meget fin og gik rigtig pænt hun drillede en lille smule da hun skulle i galop, men det var ellers fint og nu sætter hun for det meste i rigtig galop, så det er bare rigtig fint. Vi var så der over og låne hende om fredagen den 19-07-2013 da vi skulle til stævne på FAK og der stod hun så i en boks og var blevet vasket og gjort fin, så skulle jeg bare lige give hende udstyr på og så var der en af stald pigerne der lavede rosenknubber på hende så hun blev rigtig fin og det gik også rigtig godt til stævnet vi kom hjem med to præmier og hun var rigtig god i dressuren, hun sprang rigtig flot og vi fik rigtig meget ros af folk, hun var bare rigtig god og fin jeg er virkelig stolt af hende!<3 :D. Hun er blevet rigtig god i dressuren så det er bare mega fedt og hun bukkede kun en gang og det var ikke så højt så det var bare rigtig godt. <3 :D

uge 4/den sidste uge: jeg har ikke været så meget der over, for har været i sommerhus men jeg har været over for at se til hende og hun har stået og hygget sig i stalden om aftenen og på folden om dagen jeg var også der over for at se hende blive redet om tirsdagen og det så rigtig flot ud hun gik meget bedre hun var rigtig god,det er jeg rigtig glad for, lille grå er også kommet på Tina's facebook side hvor jeg springer på hende til stævnet på FAK og så er hun også kommet på Horze's facebook side også et billed fra stævnet (et billed jeg har sendt til Tina), der var også en jeg ikke kender der har en blok der delte Tina's billed. Vi hentede hende så fredag da vi kom hjem fra sommerhuset, hun gik rigtig pænt ved siden af mig i selv om hun vidste vi skulle hjem og så kom hun ud på fold med Flicka, det var hun rigtig glad for!<3.

springning den 07-08-2013: det gik bare mega godt Grå slog røven op en gang!, hun sprang som en drøm hun sprang bare så flot vi sprang bane på 90 cm og nogle spring sprang vi på 1 meter fx trebilbar og hun sprang bare det hele rigtig godt, er så stolt af hende!!<3 vi sprang også opvarmning på 1 meter efter et par gange hvor den var "lav" <3 hun er bare blevet så meget bedre! :D <3

for tit af vide: vi for tit af vide at lille grå er:
1. rigtig heldig at hun har mig<3.
2. vi passer rigtig godt sammen.
3. hun er pisse god til at spring.
4. hun er en dejlig pony.
5. hun går hele vejen.
6. hun er så skøn og speciel.
7. hun er fantastisk.
8. så kunne det ikke blive bedre (når vi har sprunget...).
9. hun elsker virkelige bare at springe se hende lige<3.
10. hvor er den bare smuk!.
11. hun er bare noget særligt (på den gode måde).
12. wow se den lige! den springer flot
13. hold da op den har talent! <3
14: hun er bare pral!<3
15: se den lige hvor lalleglad den er nær den springer, dens øjne er jo ved at trille ud af hovedet på den (på den gode måde xD)
16: i skal nok komme op til MA** inden du 16 år :D
17: "se det dem der springer så flot!"
18: "ej elsker dem der!, de springer så flot"
19: "den pony er sgu den bedste" :D <3
20: den har bare så meget overskud når den springer! <3 :D
det er så skønt at få det af vide!!:D<3 ELSKER DIG Lille grå!<3

Falken spring show: var til spring træning i dag og det gik rigtig fint, lille grå sprang flot og vi sprang 90-100 cm. Vi blev så spurgt om vi ville komme og lave spring show på Falken vores rideklub :D <3 og det skal vi så det bliver mega fedt vi skal springe 85 og 90 cm, det kommer til at være lidt ligesom til spring træning samme bane, så det er fint og jeg glæder mig vi skal have stævne tøj på også noget... Det bliver så hyggeligt og fedt!!!!! :D <3 <3 <3 <3
31-08-2013: det gik rigtig fint til showet, grå sprang flot og vi fik en masse ros nogen sagde de aldrig havde set mig ride så flot og lille grå sprang fint og det var rigtig hyggeligt, vi skulle kun springe en gang vi sprang 80-95 måske højere, det var lidt blandede højder og der var okser trepilbar og lodret og det gik fint og det var en hyggelig og dejlig dag <3:D

dressur 10-09-2013: hun var rigtig god, hun havde en fin skridt og trav, et dejlig fremadgående tempo i trav. I galop drillede hun lidt men ellers var hun rigtig god! og hun havde et godt tempo, hun var bare rigtig fin og hun stod stille når jeg sagde hun skulle, kom fint rundt og hun var bare rigtig god, da jeg skulle sadle hende op var hun rigtig sød, stod fint og var rigtig nem og have med at gøre (hun kan godt finde på at drille nogengange).

springning 11-09-2013: lille grå var skide god i dag hun spang super godt havde et godt tempo, jeg skulle ikke drive så meget mere bare holde lidt igen og hun var bare mega god!!!<3 vi sprang en lidt svær lodret på 85 cm, en bred okser med regnbuer under, på 110 cm, og det sidste spring på 100 cm, et dobbelt spring på omkring 80-90 cm og en orange lodret på 90 cm, ja lille grå var bare skide god hun sprang alle springene mega godt!!<3, der var flere ind de spring, men ved ikke lige hvad højde de var nok omkring 80-90 cm.

springning 09-10-2013:
hun var så fin hun sprang lodret på omkring 1 meter måske et par cm højere og det var for første gang hun sprang en lodret på den højde og en okser på 105, 100 og nogle andre højder kan ikke lige huske hvor høje de var og det var i et lille ridehus så det var bare fint, hun var meget frisk så hun løb skide hurtigt hen til springene men det kunne godt lige gå men, til sidst fik jeg hende lidt ned i fart og hun sprang det fint og hendes bedste spring var som sædvanligt en regnbue okser på 1 meter den elsker hun ;-P

springning 16-10-2013: det gik bare så fint vi sprang 4 spring lige efter hinanden og det sidste var på 110 cm og vi sprang bane på 100 cm!! <3 :D <3 og vi er blevet så gode til lodret syntes de var lidt svære at satte af på i starten, men nu køre det bare vi sprang 2 lodrette på 100 cm "lige efter hinanden" og så 2 okser og så en lodret igen... hun var bare så fin LOVE YOU GRÅ!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

dyrlæge 17-10-2013: Grå var så fin og lægen sagde hun har fået mange flere muskler og hun var bare rigtig flot!<3 og hun sagde intet til at blive stukket.

28-11-2013 springning:
Det gik så godt til springning i dag :D<3 Lille grå sprang så flot i dag!!!, vi sprang 90 cm i bane + vi sprang 1 m i bane og det sidste spring på 110 cm :D (det har hun gjord mange gange før, men er stadig stolt) hun sprang bare flot og havde en god fart og jeg fik sat hende flot af<3 vi sprang ikke på falken i dag, vi sprang over hos nogen vi kender lige over på den anden side af vores mark, da vores lastbil stadig ikke virker :-( men vi kunne springe der over med et andet lille hold :-).
Det er sjovt at tænke på Lille grå kun har sprunget fra februar og hun har lært det hos mig, hun har kun sprunget få gange før hun kom til mig. Men er så stolt over hende! <3 hun springer så flot!<3. For altid så meget ros :D<3<3 det er dejligt folk syntes hun er en stjerne, jeg for også ros det er så skønt fik ros 3 gange idag fra de andre ryttere, de syntes jeg sprang rigtig flot og sad roligt og pænt:D<3 men er rigtig glad for Lille grå!<3:D

stævne Ballerup den 06-12-1013:
det gik så godt hun var mega god det var førset gang hun og jeg sprang 90 cm til stævne og hun var så god!<3 og hun sprang mega flot, og vi fik en rigtig flot runde! hun var så god og skiftede slev galoppen og vores bedste spring var to stor okser hun sprang dem så flot!<3<3:D

longering den 07-12-2013:
hun var så fin vi longere hende uden pisk da hun er bedst sådan vi har også fundet ud af at hun skal bare longers i grime. Men hun var så god og satte i rigtig galop hvergang og holde den i langtid... hun var bare rigtig god så dejligt med en god pony skøn pony<3 men hun var rigtig god!!<3 <3

springning 11-12-2013:
hun sprang så flot, hun sprang bane på 100 cm (der var et spring på 90 og et over 100 cm) men hun sprang bane på ca 100 cm og hun sprang det så flot, hun rundede ryggen rigtig flot og sprang lige og flot over springende, hun var rigtig god!!<3 hun var også rigtig god da vi opvarmede var frisk og fin det var dejligt<3<3<3:D

stævne Slangerup Lynge distrikt 04-01-2014:
vi mødte den stil dommer, som vi har mødt før på Tune rideskole, hun kom over og snakkede og hun var så glad for vi var kommet videre til distrikts, så vi kan komme videre, hun ville rigtig gerne have os på hendes datters hold til at vinde distriktsmesterskabet på deres klub... og da vi var færdig med at ride så snakkede mange mennesker om hende, de syntes hun var rigtig god og sprang mega flot!! <3 <3

longering over spring 23-01-2014 :
Jeg longerede hende i starten og til sidst longerede jeg hende over et lille spring hun syntes det var mærkeligt i starten men til sidst syntes hun det var meget sjovt!:-D jeg løb også ved siden af hende en gang og sprang springet med hende, det syntes hun var meget sjovt :-D<3

14 feb. 2014:
Min mor, min veninde og jeg, red over til den rideskole jeg går på FAK, så vi red over nogle marker og så på vejen, og de var alle hestene var så søde og Lille Grå kikkede slet ikke på noget, hun gik bare så fint! Hun blev dog lidt forskrækket da der kom en stor bil der larmede, men hun begyndte bare at gå op i røven på Flicka, da vi så kom over på rideskolen, snakkede vi med ejerne... Og så red vi ud på deres ene mark hvor de har nogle spring. Lille Grå og Flicka sprang først nogle små spring på 50 cm og Lille Grå var mega glad det var første gang hun prøvede at springe i naturen og hun syntes det var rigtig sjovt hun løb bare med fuld fart og kunne ikke vente til vi skulle springe. Vi valgte så at springe en mur på 80 cm og en træstamme også ca på 80 cm og hun var bare så sød og sprang bare så flot så til sidst sprang vi mur og to træstammer på 80 cm :D :D <3 <3

Springtræning 19-02-2014:
Min træner ringede om tirsdagen 18-02-2014 og sagde han syntes vi skulle prøve at rykke et hold op, da jeg sprang for højt til at være på det hold jeg nu var på, så jeg skulle op på det øverste hold hvor vi springer højest. Lille Grå var bare så god vi sprang bane på 100 cm måske var der nogen der var højere men alle springene var på 100 cm eller over og det var brede oksere... Men hun var bare så god!!<3 og vi passede rigtig fint på det hold, med det vi sprang og så noget, for nogle sprang samme højder som os og nogle sprang højere, dem der var på heste sprang højest, men det var ikke meget højere. Lille grå var bare så god og jeg er så stolt af hende!!!:D<3 hun har sprunget i et år nu og hun er bare så god!!! Hun er min lille stjerne!! :D <3

Springtræning 2 april:
Grå var så god!! Hun satte i galop fra skridt og bukkede ikke og hun var sød og frisk. Vi sprang bane på 100-110 cm og hun var så sød og det sidste spring var på 120!! Det er det højeste hun nogensinde har sprunget og det højeste jeg har sprunget, det var på en trippelbar og det er ikke der jeg er bedst til at sætte af men det gik rigtigt fint og hun sprang så flot!! <3

Tina Lunds ridelejer:
vi fik spring undervisning om onsdagen 09-07-2014 af Thomas Dresler. Vi sprang bane på 100-110 og han sagde at det var bare rigtig godt og hun sprang mega godt og hun skulle nok komme rigtig langt :D <3 han sagde jeg skulle komme ind til ham efter jeg havde redet, så nulrede han hende i panden og klappede hende på halsen og mig på låret.
om fredagen 11-07-2014 sprang vi højde spring, Grå var rigtig fin og vi kom op på 140 cm!!!!!!! <3 <3 :D det er hendes egen højde!! vi ville godt kunne have sprunget højere men Tina syntes vi skulle stoppe da hun ikke skulle anstrenge sig for meget og vi havde vundet stort! vi sprang højere end 3+2+1'er ponyerne og højere end hestene!!!!!!!<3 <3 <3 på nær en der sprang 3 cm højere ;) men vi vandt da vi var dem der sprang bedst og sprang højest når man lagde det sammen med at vi er 2'er pony ;) <3 <3 så vi vandt den fine pokal :D

springtræning 25-09-2014:
det gik mega godt har jo fået ny træner og det er Thomas Dresler. Det gik så godt vi lærte så meget og vi sprang bane på mindst MA** det vil sige 110 cm hun var bare så god :D <3 <3 <3 :D

springtræning 20-11-2014:
hun var bare så fantastisk vi skulle ikke springe så meget og så højt, men det syntes min ridelærer godt vi kunne for hun var så frisk og ikke den mindste smule stiv eller noget som helst efter weekenden i HIS :D så vi sprang bare på 110cm og få spring på 115cm og et enkelt på 130cm og hun var bare flyvende og hendes bagben var ca. 10cm over alle spring, selv det på 130 :D <3 <3 :D STJERNE PONY!!! :D <3
Kommentér på:
Anden særlig race Blue Fancy (Lille Grå)
Annonce