{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Megara Al Ziyadah (Maggie) - Solgt :'( [Tidl. hest] 2003

1.661 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SilkeCelinasMor<3
Kvinde | 34 år | Oprettet: 20. okt 2009


Anglo Araber (AA) Megara Al Ziyadah (Maggie) - Solgt :'(

Fødselsår:
2003
Højde:
160.
Temperament
Lidt varm og en meget bestemt og stædig dame som gerne selv vil bestemme farten. :) Hun er blevet meget opmærksom på mig og står tit ved hegnet og kigger og venter på, at jeg kommer og siger hej. Hun nyder at få opmærksomhed og vil gerne være midtpunkt hele tiden. Hun er et stort nussehovede og giver meget gerne "mys" hvis jeg spørger og peger på min mund. :)
Gangarter
Skridt - Over middel.
Trav - Over middel. Hun har en skøn trav når hun kommer ned og slapper af. Det tager dog 10 minutters tid, hvis ikke hun er blevet rørt i nogle dage.
Galop - Middel. Hun vil utrolig gerne fremad og kan godt finde på at løbe på langsiden eller vejkanten, hvis vi rider tur. Er igang med at træne temposkift.
Stævner
Ingen med mig endnu, men ved ikke om hun har været med tidligere ejere.
Stamtavle
Far: Pumpkin x (Anglo araber)
Mor: Ajka (Shagyaaraber)
Køn
En smuk hoppe.
Bemærkninger
Jeg har ejet Maggie i lidt over en uge nu og har derfor ikke så meget kendskab til hende endnu. Fik min første ridetur på hende idag den 12/3 og det gik over alt forventning, trods hun ikke har været redet i et stykke tid. Hun prøvede dog at få mig af en enkelt gang, men det tog jeg med et smil. :) Jeg kan ikke skrive så meget om hende og hendes gangarter endnu, men det kommer når jeg lige har fået redet noget mere på hende.

Igår den 14/3 red jeg på hende for anden gang og hun tog det rigtig flot! :) Hun gik pænt i holdning, men nogle gange gik hun dog meget dybt og det skal der arbejdes en del på. Havde en veninde med ude og hjælpe mig og tage en masse billeder. Har fået lagt nye ind hvor man tydeligt kan se, at hun allerede har gjort store fremskridt på bare to gange. Jeg er SÅ stolt af min Maggie! <3

Den 9/10: Det er ved at være længe siden jeg har opdateret herinde, så nu er det vist ved at være på tide. :) Maggie har gjort utrolig store og flotte fremskridt. Da jeg købte hende var hun en kæmpe problem hest som ikke ville stå pænt på staldgangen eller acceptere at jeg ville have hende ind fra fold. Jeg har kæmpet for at få hende til at acceptere mig som hendes leder og det har hun endelig gjort. Jeg havde en heste clairvoyant ude og kigge på hende og "snakke" med hende. Og hun fortalte mere eller mindre om hendes opvækst og hvordan folk igennem årenes løb, har behandlet hende. Jeg blev utrolig ked af, at få de ting afvide og det åbnede mine øjne for, hvordan jeg skulle håndtere hende. Det eneste hun bad om, var et løfte om at hun kunne få mange chancer og at jeg ikke måtte give op. Dette har jeg arbejdet på og hun er nu faldet meget til ro og er utrolig skøn at arbejde med og ride. Jeg fandt også ud af at hun havde meget ondt i ryggen, da hun har været panisk og derfor spændt utrolig meget op. Fik nogle dråber som hun skulle have 2 gange dagligt, som ville hjælpe med at løsne op. Og fik instrukser af hvordan jeg skulle massere hende før og efter ridning. Det har hjulpet en helt del og hun er ikke hård ved ryggen mere. Hun er blevet en helt anden hest og jeg fortyder ikke et sekund at jeg købte hende. Hun kan dog stadig ikke lide at blive læsset i trailer, da hun har haft dårlige oplevelser med det og er blevet håndteret med tvang, men med heste clairvoyantens hjælp, gik det strålende. Hun har det rigtig godt og stortrives på vores gård sammen med mine to andre hypper. Og jeg vil aldrig bytte hende for noget som helst i hele verden. Maggie er min øjesten og jeg er så glad for at jeg endelig kom til at forstå hende. <3 Er bare temmelig forarget over, hvordan folk kan få sig selv til at behandle sådan en skøn hest på den måde som hun blev, føj!
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Megara Al Ziyadah (Maggie) - Solgt :'(
Annonce