{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Malakhim 1992

2.829 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabella Thostrup
Kvinde | 33 år | Oprettet: 26. jun 2005


Trakehner Malakhim

Fødselsår:
1992
Højde:
160 cm.
Temperament
Han er en sk¢r lille russer som ikke er det mest intelligente her på jorden, men han er rigtig s¢d og sjov.
Gangarter
Skridt: Over middel

Trav: Over middel

Galop: Over middel
Stævner
Min s¢ster har redet ham I et par Junior tests og nogle klasser der svare til MB hvor hun har fået over 66%.

Mig og lille Klums har redet til to klubstævner (hvad der svare til LA1 og LA2) og vi vandt begge gange.

19 November 2006 - jeg sprang Malakhim i en skole springkonkurrence. Jeg havde kun pr¢vet at springe ham et par gange f¢r og vi havde aldrig pr¢vet et spring stævne sammen - jeg hved faktisk ikke om Malakhim har pr¢vet et spring stævne f¢r. Han var helt utrolig dygtig og vi kom fejlfri. Vores hold var blevet diskvalificeret da en af vores ryttere var blevet diskvalificeret. Jeg kunne have redet en omgang til som individuel, men vi tog jeg i stedet da Malakhim havde været så dygtig. I kan se ridtet her (jeg faldt næsten af på et tidspunkt, men blev da på :-) ): http://www.youtube.com/watch?v=Dv5nu8f9Qk8
Stamtavle
Den er på Russisk så vi er stadig ved at oversætte, men vi ved da hvem faren er.

F. Rur (Fuldblod)
FF. Rubilnik
FM. Rotonda
FFF. Raufbold
FFM. Biografija
FMF. Faktotum
FMM. Romantika

Vi er i gang med at oversætte resten! ;-)
Køn
Vallak
Bemærkninger
*Jeg ved godt at han også er under min s¢sters bruger, men eftersom det er mig der rider ham mest nu har jeg også oprettet ham*

Malakhim er en sk¢n (men til tider sk¢r) lille russer. Han kan både være d¢d irreterende, men også smadder s¢d og sjov. Vi k¢bte ham inden vi flyttede til England som en lære hest og han har tjent godt og er stadig godt gående. Khim er virkelig dejlig at ride på når man får ham på en god dag og jeg har virkelig meget glæde af ham.

Han springer kanon godt, men er lidt af en kylling nogen gange. Han kan springe 1.10 uden noget problemer, men hvis den pludselig skifter udsende skal han lige glo lidt mere (man er jo en hest og ikke en maskine). Khim kan lave de mest gaggede gangarter i jordens historie når han bliver glad. Han kunne nok vinde en pris for det. :-)

Skovture er noget Malakhim elsker. Han kan gå flere timer uden at blive træt; derfor er han også bedst på langture da han bliver lidt vild nogen gange. Han kan faktisk l¢be temmelig stærkt og tror tit at han er havnet i The Grand National.

Det er sjovt hvordan han pludselig er blevet glad for mig. Han kigger lykkeligt på når jeg kommer ud i stalden som om han sp¢rger: "Nå, hvad skal vi så lave nu?"

OPDATERING
Malakhim og jeg har spring trænet sammen og han er helt utrolig dygtig. Det jeg skrev tidligere at han ikke er sikker på om han vil springe noget når det ser anderledes ud passer vidst ikke helt. Vi har endnu ikke haft en bom eller et stop og vi har sprunget op til 1.10, triplebar, oxer, kombinationer; han springer bare.
Kommentér på:
Trakehner Malakhim
Annonce