{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bambi [Tidl. hest] 1998

10.031 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine Bjerregaard
Kvinde | 34 år | Oprettet: 25. apr 2004


Anden særlig race Bambi

Fødselsår:
1998
Højde:
1,42 m.
Temperament
For det meste meget rolig, men kan altså også godt være meget nervøs. Stædig, men dejlig pony... :P Køer kan ophidse hende, nemt! ; ) Skøre pony! :P
Gangarter
Ja, nu ved jeg godt nok ikke så meget om sådan noget, men vil tro de alle tre er omkring middel... Måske lidt under... :S Desværre...
Stævner
Har aldrig deltaget i stævner.. Og det kommer hun vist heller ikke til, så længe jeg har hende. Jeg er ikke rigtig et konkurrence-menneske! Så er det sagt.. ; )
Men har deltaget i "Rid Sommer I By" 2004 og 2005. (:

-Opdatering sep. 2008-
Bambi har netop vundet DM i mountedgames og sydjysk mesterskab i ponygames med nuværende ejer! - Lige noget for hende, ku' jeg forestille mig! :)
Stamtavle
Mor: Lady, ½ fjordhest.
Far: ? Er der ingen der ved. Men kunne tyde på noget araber-halløjsa.
Køn
Ja, en MEGET køn hoppe! ;) Fin lille dame!
Bemærkninger
Denne dejlige skabning blev født d. 1. juli 1998! :D
Bambi er en skøn pony, med personlighed. Hun er ikke kedelig – tværtimod. En dejlig hoppe som er min bedste ven!
Hendes forhenværende ejer havde haft hende siden hun var føl. De købte hende sammen med hendes mor, som var ½ fjordhest. Hun blev tilredet på en rideskole som hedder Næstildgård sportsrideskole, og da jeg købte hende havde hun vist stået mere eller mindre stille, i ½ år.
Bambi ligner ikke rigtig en fjordhest, bortset fra at hun er blakket. Ellers er det i hvert fald den ”lette” type hun ligner. Men hun er så også kun 1/4 fjordhest. Ville rigtig gerne vide hvad der mere var i hende, men det finder jeg vidst aldrig ud af. Hendes gamle ejer har fortalt at der var nogle der mente der kunne være araber, eller new forest i hende. Araber pga. hendes kønne hoved.
Hun kan ikke det helt store. Men da jeg købte hende var planen også bare en masse terrænridning. Dengang var hun 4½, og jeg var 13. Hun var ikke trafikvant da jeg købte hende, og jeg tror heller aldrig hun havde sprunget før.
Det højeste jeg har sprunget på hende er lige knap 1m. Jeg er ikke så god til at springe (lidt en kylling). Hehe. Så det bliver nok ikke højere.
Hun kan heller ikke så meget i dressur. Hun er ikke så god på en bane, og jeg er nu heller ikke. Hehe. Vil gerne have lært hende at gå til biddet, og sådan nogle ting.
På tur svinger det meget, hvordan hun opfører sig. Nogle gange kan hun blive bange for alt, selv en postkasse ?! Det er mest hvis det blæser at hun er meget nervøs. Andre gange er hun bare en engel. Men for det meste når vi galoperer på tur, fræser hun bare derudaf, og så bukker hun lii.. Hehe. Heldigvis plejer det ikke at være et sindssygt højt bukkespring, for så var jeg vidst røget af hver gang. Hehe.
Hun er mega grådig, når det gælder mad. Hun er ”flokkens leder” hjemme hos os.
Bambi har lige været til hingst i år.. D. 1/7-2005 blev hun hingstegal, så omkring d. 1/6 næste år HÅBER jeg vi har et lille velskabt føl, på gården. Hingsten var araberen Shulisco, på 1.46 i stg.m. En rigtig fin, halvgammel herre.. Så må vi håbe det bliver godt! :)

--OPDATERING d. 12/8-2006--
Selvom jeg troede, jeg aldrig ville sælge Bambi, har jeg nu lige sat hende til salg. Hold fast hvor gør det ondt . - men bliver nødt til det ... :'(

--OPDATERING d. 20/8-06:--
Bambi solqt til Jelsskov i daq. Suk! Savner hende ...
Kommentér på:
Anden særlig race Bambi
Annonce