{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Grace O`Malley fan Kilewier [Himmelhest] 2002

1.269 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Winie H
Kvinde | 51 år | Oprettet: 5. mar 2010


Irish Cob Grace O`Malley fan Kilewier

Fødselsår:
2002
Højde:
156 cm
Temperament
Stille, rolig og meget afslappet. Hun er meget nem og have med at gøre, og bliver ikke bange for noget. Er opmærksom og meget kontaktsøgende.
Gangarter
Meget fine og elegante, hun virker på ingen måde tung.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Far : O`Malley 0101189
STER
ICS Basis Premie
01/01/1995

Mor: Kushti Grai
1e Premie
ICS Basis Premie
01/01/1995
Køn
Hoppe
Kåret 1 Premium
Klassevinder
Irish cob society
Bemærkninger
Hun er en dejlig og rolig hest. Som kalder så snart man kommer ud i nærheden af folden. Jeg har ikke haft hende så længe, så vi har startet stille og roligt op med træning fra jorden. Hun er meget samarbejdsvillig, og skøn at arbejde med. Jeg er helt sikker på hun bliver en fantastisk skovturshest. Hun går sammen med min tinker vallak, og de nyder hinandens selskab.

D.26 maj 2013 - Jeg bliver mere og mere glad for Grace for hver dag der går. Hun har vist sig at være en super cool hest, hun har lige været med til dyrskue på mit arbejde (Vipperød skole). Hun tog rideturen derop helt afslappet, op igen byen og hen forbi stationen. Det var en fantastisk dag, og hun eeeeeelskede alle børnenes opmærksomhed.
Det er bare så fedt at have endnu en hest, som er så afslappet og cool og som man kan tage med alle vegne.

D.3 august 2013.
Så har jeg lige fået at vide at Grace er scannet i fol, med Mette Wihlborgs helt fantastiske hingst Robbie horse, så jeg glæder mig helt vildt til næste sommer.

D.8 september 2013
I dag har vi været til Kåring irish cob society hvor Grace opnåede en 1 grading og blev klassevinder, derudover fik hun helt fantastiske rosende ord med fra dommerne. De var meget begejstret for hende, og sagde det var sjældent man så en hoppe af den kvalitet. Hun var så god at de havde meget svært ved at vælge mellem hingsten Chopin og hende som supreme champion.
Det var en fantastisk oplevelse og jeg er vildt stolt over at have en så skøn hest. Det kom vildt bag på mig at hun fik så flot en bedømmelse. Jeg er bare så stolt af hende.
Kommentér på:
Irish Cob Grace O`Malley fan Kilewier
Annonce