{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod lykkehøj's luigi [Tidl. hest] 2000

1.268 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod lykkehøj's luigi

Fødselsår:
2000
Højde:
omkring 167
Temperament
luigi har et meget roligt gemyt, han er nem og håndtere i alle situationer :)
Gangarter
Ja som de fleste alm rideheste har han 3.

alle 3 er omkring middel, hans galop er dog meget stor.
Stævner
Rkl Lc3 55,8 % super godt ridt, havde dog tungen for meget ude og det trækker ned.. Men vi gennemførte ;-)

jeg ved at han har gået med tidligere ejere op til MB0.
Stamtavle
F: Lanciano
ff:Landino
fm:pretty darling
fff:landgraf 1
fmf:pilot

M: Bianca
mf:aspirant
mm:bisset
mff:argentan
mmf: raimondo

og en hel masse mere...
Køn
vallak
Bemærkninger
Luigi er en fantastisk hest!
jeg fik luigi da jeg skulle have mig en bundstabil hest, og det har eg så bestemt fået.
Han gør pænt hvad man beder ham om uden at skulle stille spørgsmål.

Jeg har haft ham med på horsemannship kursus og det kan man godt mærke at han har prøvet før. selv 8 taller om kejler klarer han til ug.

han er en drøm at have med i skoven og er ikke bange for hverken køretøjr af div str eller børn der leger i sneen.

hans dressur træning er under genopbygning da luigi var lidt tynd da han kom til mig og manglede en del muskler.(det ses nok også på ridebillederne, men der kommer snart nye) det er vi dog i gang med at få lavet om på. han tager fint på nu og har fået mere energi.

Luigi har en masse issues, han er hoved/øresky og er derfor lidt svær at ligge trense på, men vi er gået fra at det tog 45 min til at jeg nu bruger 2 godbidder og så er det på. er dog nød til at skille trensen helt ad og liste den over hans ører, men når man gør det på den måde er der ingen problemer.

Luigi har desværre haft en del muk og er derfor lidt berøringsøm på maven og ben, men ikke være end at vi arbejder med det :)

Jeg har fået mig en hest med en del arbejde i og jeg tror at ved en hver anden hest havde jeg aldrig købt den, men der er noget ved luigi der gør at jeg bare kan blive ved og ikke mister tålmodigheden, hvilket ellers har været et problem for mig før...

Update 23-04-2013
Luigi har nu fundet ud af at jeg ikke vil ham noget ondt når jeg rører ved hans ører, så jeg kan nu stryge dem forsigtigt. det går bedre med at få trense på og ridningen skrider rigtig godt fremad.
Vi er ved at få nogle muskler på ham og bæringen er ved at være med så vi kan begynde på nogle lidt svære øvelser.. det bliver meget fedt.
Luigi er jo tungerækker, og det arbejder vi på, dog er der sket en væsentlig forbedring i skridt og vi har nogle momenter i trav og galop hvor den bliver indenbords :)
jeg ved at den kan ses på nogle af billederne ;)

Opdate 16/3-14
Lui får nu trense på helt alm og tager selv biddet når det rør læberne. Han er blevet 100 gange bedre i dressuren og har fået bæring og løft i traven og galop. Vi har haft 4 skridt i passage og changerer nu rent ned i 3'ere, på en god dag ned i 2'ere??
Vi har i dag sprunget lidt efter godkendelse fra dyrlægen og Lui ELSKEDE det!! Piloten her var knap så vild da jeg er udpræget dressurrytter, men er sikker på at vi nok skal komme efter det :-)
Lui er nu kommet ind i stalden i stedet for udeboksen hvor han ikke trivedes og nu har har han taget på igen og er blevet en super glad hyp :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod lykkehøj's luigi
Annonce