{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Extassie Vildal. (Solgt) 2011

1.622 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Araber Extassie Vildal. (Solgt)

Fødselsår:
2011
Højde:
128.

Den 4/4 - 13 Målt til 134 Cm.
Temperament
Super cool.
Gangarter
Super gode især hendes trav skal fremhæves.
Stævner
Stamtavle
F: Svalebo´s Felix PIH 95.

M: Estacia OX 337.
Køn
Lille hoppe dulle.
Bemærkninger
Extassie er den mest fantastiske lille pige, hun er passet og plejet fra avler, og er super cool i alle situationer.

Jeg har været vild med hende fra første gang jeg så hende, og heldigvis blev hun min, hun stoler på mig i alle situationer.

Vi går mange ture i grusgravene i området og hun tager alting koldt og roligt, hun er en pige man altid bliver i godt humør at at være i selskab med.

Desuden er hun smuk og har alt det en pony skal have i min verden, jeg er vild med hendes attitude - når hun viser sig med halen i vejret og stort fnysende.

Vi skal til et par dyrskuer til sommer, og til september skal Extassie bedømmes både i pinto og pinto - araber, da der er flere fagfolk der har anbefalet mig at prøve det. Især da Extassie har meget araber præg, hvilket jeg kun syns er fedt, da jeg gerne vil have noget araber ind over min fremtidige avl.

Ellers skal Extassie bare nyde livet med hendes veninder på folden, de skal hygge sig på vores nye folde til sommer hvor de skal have mulighed for at kunne vandre så meget de ønsker.

Elsker den lille pige - hun bliver hos mig altid - og jeg er dybt taknemmelig for at hun blev min <3

Den 1- 4 - 14 rejste Extassie ned til ox hingsten Massimo ved Davidson arabians i Silkeborg - Og jeg håber på en lille følle efter de to til næste år. Massimo er en af mine drømme hingste og han og Extassie vil helt sikkert kunne lave drømme føllet til mig.

Extassie er nu scannet drægtig og jeg kan ikke være mere lykkelig - Nu skal hun snart hjem og træne til pinto kåringen i August.

Kommentér på:
Pinto Araber Extassie Vildal. (Solgt)
Annonce