{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fell pony Strandgaardens Black Jack 2011

4.001 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Lindbøg H
Kvinde | 42 år | Oprettet: 21. aug 2007


Fell pony Strandgaardens Black Jack

Fødselsår:
2011
Højde:
Jack er d. 30.03.2013 målt til 126 cm (et par centimeter højere over måsen *gg*)
Jack er d. 04.09.2013 målt til 130 cm (stadig et par centimeter højere over måsen, så han vokser endnu)
Jack er d. 25.05.2014 målt til 130 cm... lille pony må gerne liiiige få lidt gang i væksten igen :-)
Måling d. 08.09.2014: 130,5 cm... YAY, han er vokset en hel halv centimeter!! Det går da fremad. :-)
Jack er pr. 08.07.2015 mål til 131 cm

Han forventes at ende på omkring 135 cm, når han er færdigudvokset.
Temperament
Jack er en super cool og utroligt rolig lille fyr, som tager alting oppefra og ned med en ophøjet ro. Der er ligesom ikke rigtigt noget, der kan komme bag på ham. Der ud over er han et kæmpe nussehoved, som elsker at få opmærksomhed, og som tydeligvis meget gerne vil arbejde og lære, men som helt tydeligt også har sin egen mening om tingene, så man ind imellem lige må sætte sig igennem og forklare ham blidt men bestemt, hvor skabet skal stå. :-)
Gangarter
Det, jeg har set til dem indtil nu, ser ganske fornuftigt ud. Han træder pænt over i skridten og har et fint svæv og en fornuftig haseaktion i traven. Hans galop er lidt svær at vurdere... men kan han i hvert fald løbe stærkt. :-)
Stævner
Niksen. :-) Jack er hygge og skovturshest.
Stamtavle
F: Drummersdale Del Boy
M: Krampegaards Ponderosa

FF: Rylstone Black Knight
FM: Lunesdale Lily

MF: Welbrow Raider
MM: Frija Van de Noordhof

Jack er født den 28.05.2011
Køn
Vallak
Bemærkninger
Egentlig var det en fuldt tilredet vallak, jeg var på udkig efter, men jeg faldt for billederne af Jack i hans salgsannonce og blev nødt til at spørge nærmere ind til ham. Det endte med, at jeg tog den lange vej til Sydfyn for at se ham "live"; en beslutning jeg bestemt ikke fortrød, for Jack viste sig at have det for mig perfekte temperament. Så det hele endte med, at han flyttede ind her hos os den 27.03.2013.

Jack er en rigtig "super pony", som er vadet direkte ind i mit hjerte med sin unikke charme og store personlighed. Han er et nussehoved og en hyggetrold af format og elsker opmærksomhed efter princippet jo mere, jo bedre. Så snart, han ser mig, kommer han omgående hen for at hilse på og se, om vi skal lave noget spændende, og går jeg rundt ude på folden, følger han mig som en lille hund. Hvis bare jeg gider nusse ham, kan han stå og putte og hygge i timevis.

Han er desuden ekstremt cool og nervefast og tager alting med ophøjet ro. Det er, som om intet kan komme bag på ham, og bliver han endelig lidt forskrækket, giver det blot et lille sæt i ham, hvorefter han kigger lidt på det "farlige", inden han "trækker på skuldrene" og fortsætter uanfægtet.

Jack skal først tilrides, når han er fyldt 5 år, så indtil videre arbejder vi udelukkende fra jorden med øvelser i at flytte sig for tryk, "parkere", elevatorøvelse osv. samt diverse tilvænning til "farlige" ting og små tricks. Vi tager det hele stille og roligt i Jacks tempo, for han skal jo også have lov til at være "baby". Men alt i alt klarer han træningen super fint, og det er tydeligt at mærke, at han gerne vil lære. Dog er der heller ingen tvivl om, at han også er en herre med sine egne meninger om tingene, så konsekvens og vedholdenhed er vigtig, når man arbejder med ham. Men han er jo også stadig blot en teenager, så selvfølgelig skal der ind imellem prøves grænser af, og så snart, han har opdaget, at jeg virkelig mener det, jeg beder om, accepterer han min anmodning uden mere ballade.

Et par gange om ugen eller tre går vi også ture i terræn og trafik, hvilket Jack ligeledes tager i stiv hov. Han er så sød og nem at have med på tur og bliver så godt som aldrig bange for noget som helst; ikke engang traktorer og store maskiner. Selv om han er iskold og stort set ikke bliver bange for noget, er han dog på ingen måde doven; tværtimod, der er masser af krudt og fremdrift i ham. Det er en ren fornøjelse at gå med ham - den eneste udfordring er, at han gerne vil hapse græstotter og kviste i farten, og jeg prøver at lære ham, at der kun må spises, når vi holder pause, og jeg giver lov... selv om det er svært.

Når det gælder mad, er Jack nemlig en "rigtig pony", som bruger meget krudt på at overbevise mig om, at jeg sulter ham, den arme stakkel, og at han skal have meget mere mad, til trods for at absolut ikke mangler noget.

Alt i alt er Jack bare helt perfekt på alle måder.

Jeg er super glad for, at Jack er blevet min, og jeg glæder mig ubeskriveligt til de mange dejlige og spændende oplevelser, han og jeg skal have sammen.

TUSIND, TUSIND TAK TIL LYA KRAGH MORTENSEN, FORDI JEG MÅTTE KØBE DENNE PRAGTFULDE LILLE PONY-DRENG! :-)
Kommentér på:
Fell pony Strandgaardens Black Jack
Annonce