{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Ciki [Tidl. part] 1986

5.945 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Ciki

Fødselsår:
1986
Højde:
Ikke målt, men vel omkring 100 cm
Temperament
Hun er en meget rolig shetlænder, som man næsten kan gøre alt ved. Men hun har dog haft noget med andre ponyer, hvor hun har være sur på dem, men det er blevet meget medre.
Gangarter
Flotte af en shetlænder at være.
Stævner
Jeg startede mit første stævne på hende, nogensinde.
Jeg startede min første, og hidtil eneste springklasse" på hende.
Jeg har været til mindst 5 med hende, men jeg kan forståetlignok ikke ride stævner på hende mere, da jeg jo er for stor.
Stamtavle
Nej, det tror jeg ikke !
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Ciki er en super sød shetlænder. Hun har gået som rideskolepony i HURK(Hornum-Ulstrup RideKlub) i et par år, men er nu gået på pension, og går og hygger sig sammen med mine ponyer.
Hun hører efter hvad man siger, men man skal nogen gange lige være lidt konsekvent over for hende, da hun jo har været vant til at kunne løbe om hjørner med de små ryttere. Hun er en utrolig dejlig pony, der ikke er bange for noget som helst. Hun elsker en lille hyggetur, og at blive striglet og nusset om. Men hun er jo også en hoppe med sine egne meninger, så hvis hun fx ikke syntes hun har gået længe nok på fold, prøver hun at løbe væk, men så indser hun at det ikke nytter noget ;)
De fleste vil mene hun bare er et surt æsel, og på rideskolen er hun berygtet for at være sur på alt og alle, men det er overhovedet ikke fair, da man bare skal give sig tid til at lære hende at kende, og så har man en ven for livet. Jeg har et helt specielt forhold til hende (læs evt. længere nede), og hun vil altid være mig lille nusse pony. Hun er den pony jeg lærte at ride på, og vi har da både haft vores opture og nedtur, og hun har HELT klart hjulpet mig til at blive den jeg er i dag. Hun var meget sur i starten, da hun ikke brød sig om alle de små ryttere der bare rykkede og flåede hende i munden osv (forståeligt nok)… men jeg blev passer på hende, og jeg prøvede mig lidt frem med noget tillidstræning med hende, og til sidst kunne jeg ride rundt i ridehallen uden udstyr, og ridehjelm (ups). Hun har dog haft tendes til forfangenhed lige da hun kom ud til mig, men det er ved at være ovre nu.
Hun er en pony der helt klart har en plads i mit hjerte, også selvom hun ikke er min.

Det hele startede med at jeg begyndte at ride på hende til rideundervisning dengang jeg var meget lille :) Hun var MEGET sur inde i sit spiltov og sådan set over alt, men hun var stadig meget sød at ride på. Jeg red på hende i et stykke tid og efter nogle måneder tog vi til vores første stævne sammen, og det var bare sjovt, men det gik ikke så godt men det er jo heller ikke det det kommer an på, vel? Men til det stævne spurgte Ciki’s ejer om jeg ville være passer for hende, og det ville jeg da helt sikkert :P Efter det måtte jeg jo ride hende i weekenderne og det gjorde jeg også, og vi knyttede efterhånden et stærkt bånd til hinanden, og det var helt utroligt. Jeg har aldrig følt sådan for en hest nogensinde før og vil heller aldrig føle det for nogen igen. Jeg elsker hende virkelig, og vi kunne stort set alt, i mine øjne, som fx: ride uden udstyr :) Vi havde det næsten ALTID super sjovt sammen, og Ciki strittede altid med ørene når jeg var der, og det var virkelig et sjældent syn :P Men, der er ALTID et men, desværre blev jeg for stor til hende efterhånden, men jeg ville blive ved hende, også selvom jeg ikke kunne ride hende. Det ville jeg gerne ofre, bare jeg kunne være ved min lille Ciki. Men så på en ridelejr på rideskolen i år 2007, blev hun meget voldsomt sparket og bidt af en af de andre HESTE på folden, og hun havde mange smerter, og kunne næsten ikke gå :’( Så hun blev vist nok flyttet hjem til ejeren, og derefter ud til en lille pige som red lidt på hende. Dét var virkelig en svær tid for mig, for selvom jeg havde min egen Mister, ville det jo ALDRIG være det samme, og nu var min Ciki jo revet fra mig :’( Men jeg vil ALDRIG glemme hende, det er det mest sikre her i verden for mig <3
Derfor var det også en meget lykkelig dag for mig, da hendes ejer kom hjem til mig med hende. Hun skulle stå ude ved mig nu, og jeg måtte gerne ride små ture på hende. Kan i forestille jer hvor glad jeg blev?

Ciki du er virkelig elsket <3
Kommentér på:
Shetlænder Ciki
Annonce