{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Archibal 1983

1.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Susanne D
| 41 år | Oprettet: 26. jun 2006


Oldenborg Archibal

Fødselsår:
1983
Højde:
154
Temperament
Idet Archibal er halvt oldenborger og halvt fuldblod, har han et meget roligt temperament når man har ham i stalden eller i folden. Det er dog noget andet når man rider ham. Her kan han godt være lidt ilter, og fuldbloden træder frem.
Gangarter
God skridt, middel trav og god gallop
Stævner
Tidligere startede min bror stævner på ham i spring, mest M-klasser. Nu er han jo lidt oppe i årene, så nu er det mest hygge-spring vi praktiserer.
Stamtavle
Desværre har han ikke nogen...
Køn
Vallak
Bemærkninger
Archibal ser ud som en oldenborger, men er lidt af en fuldblod af sind. Han er enort sød og dejlig, men hvilken hest er ikke det?
Han er mærkebrun om vinteren, men når han smider vinterpelsen bliver han næsten sort, med brune pletter på bagparten.
Han har haft en uheldig oplevelse da han har været "væk" fra mig et år, idet han blev solgt. Min familie og jeg fandt ham året efter på Hjallerup Marked, og tog ham selvfølgelig med hjem igen.
På trods af alt det han har oplevet er han en tillidsfuld og rolig hest, der, for det meste, gør hvad man vil have ham til.
Som sagt ovenfor starter vi ikke stævner mere, men han er en kanon springhest. Grunden til at vi ikke starter stævner mere er, at han har fået astma, men ikke mere end at han sagtens kan rides.
For det meste nyder vi ture i skoven eller rundt om på vores jord, men ka også finde på at springe lidt. Dressur er han ikke stor fan af, så det holder vi os lidt fra.
Kommentér på:
Oldenborg Archibal
Annonce