{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Højager Prosi [Himmelhest] 2004

2.246 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca D
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. dec 2010


New Forest Højager Prosi

Fødselsår:
2004
Højde:
En 145 ca..
Temperament
Han er en super rar og sød pony og han er altid arbejdsvillig!:-)
Der er absolut intet ondt i ham!
Gangarter
Over middel.
Stævner
Hobro Dyrskue 2006
Prosit fik 21 point og en lovende beskrivelse.

Kåring 2007:
Kåret i 2A med 58 point.
Han lagde i toppen med sine spring karakter;o)
Stamtavle
Højager Prosi
Far: Zwawo's Surprice NF 118
Mor: Plovkær Bitten NF 1896
Morfar: Bazuun NFH 89
Køn
En køøn vallak;-)
Bemærkninger
Prosi er først ved at blive tilredet nu og i forhold til hans alder og at han er ved at blive tilredet så sent, så er jeg faktisk ret stolt af ham, for han er super nem og gør hvad man beder ham om. Jeg har kun arbejdet med ham i fire måneder, to af dem stod han på en gård, hvor vi ikke rigtig kunne arbejde med han pga sne og frost, så de to første måneder brugte jeg kun på at gøre ham vant til sadel, hovedtøj og at blive striglet med og alt det der og at nusse med ham og i det hele taget bare at lære ham at kende. Han var en rigtig bisse til at starte med, når man skulle trække ham, fordi han var slet ikke til at holde og han opførte sig rigtigt som en hingst:o)

I Januar måned kom Prosi op på rideskolen. Det var den bedste dag i mit liv, for så kunne vi rigtigt komme i gang med ham. Men desværre blev han halt hele tiden og så ren gående og sådan skiftede det i ca to uger, så vi fik smeden ud og kigge på ham, men han mente det bare var en hovbyld.. Da de to uger var gået, kunne vi endelig gå i gang med tilridningen!:-D Og det gik bare bedre og bedre for hver gang Rikke kom og hjalp mig. Men så hver anden gang vi skulle op på ham, var han rigtig frisk og nervøs og ville hellere ikke ride alene, men så den anden gang var han bare fantastisk og vi kunne ride uden longe og ride alene i ridehallen.. Nu går det bare godt! Hver gang! Det var simpelthen fordi vi fyldte for meget i hovedet på ham af gangen, han skulle lige have lov til et par dages fri til at tænke i. Vi traver og galopere uden longe nu og nu går det for alvor fremad! Nu er vi begyndt at ride selv i hverdagen, uden Rikke, så nu kommer hun kun en gang om ugen! På Lørdag d. 6/4-2013 skal vi endda til vores første stævne/ træningsdag:-)..

Vi har løssprunget ham og han kom op på 135cm, hvilket han let kom over. Prosi er en god spring pony og han har en god springteknik, så jeg tror vi kommer langt!:-)

3/4-2013:

Første gang vi galopere uden longe og uden Rikke:-) Og vi lagde også en bom ud..

29/4-2013
Så købte vi Prosi og nu er han helt min egen!!<3 Uden tvivl den bedste beslutning:')

5/5-2013
Jeg opdagede at Prosi nu har lært at drikke af vandkoppen, så nu behøver jeg ikke at være bange for at han ikke får vand på marken!- skøønt:-)
Kommentér på:
New Forest Højager Prosi
Annonce