{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara sara <3 1992

5.771 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Ø
Kvinde | 32 år | Oprettet: 27. jun 2006


Connemara sara <3

Fødselsår:
1992
Højde:
144
Temperament
Sød, rolig og meget omgængelig i stald, tilpasser sig altid 100% til stævner i løbet at 2 sek.

I dressur er kun rimeIig rolig. I spring er hun deriomod altid helt klar, og elsker at vise sig frem og er noget mere hidsig, og siger at nej til hurtig omspringning med små vendinger. Men der hvor hun rigtig for sine flip er i ærerunder, der kan det kun gå for langsomt til Sara! Engang styrtede vi pga af det. Ligeleders er hun temmelig hidsig i skoven, hun elsker en hurtig galop og vil være nr 1(: men altid styrbar. (næsten da :p)
Gangarter
tre fine og taktfaste Gangarter, hvor hendes galop bør fremhæves.
Stævner
Sara er en rigtig sikker stævnepony, kommer altid hjem med en rosette, bare i år 2007 gik hun kun 2 stævner uden plac. og fik i alt 25 placeringer på både klub og distriksplan.

I spring har sara og jeg redet m-klasser til placering på distriksplan, og redet en enkelt landsstævne, hvor hun desuden var fejlfri(: (bpony)Men over det sidste år jeg havde hende red vi for det meste kun klubstævner og kun gå c-stævner for hun havde en periode med alt forhøje muskelvædier, og jeg opdagede det først helt vildt sent, altså havde sara sprunget rundt med mega ondt i benene i ca. et halvt år uden hun gav tegn på det. og vi opdagede det først da hun lige pludselig begyndte at stoppe på alt, hvilket bare slet ikke er sara..

Det er helt klart spring Sara brænder mest for, det er der hendes "fightånd" ligger, hun gør at rede og hjælpe sin rytter på springbanen, og vender på ingen tid! At springe på Sara er som en drøm!
Dressur begyndte vi først rigtig at ride stævner i, i 2007. Indtil da gad jeg ikke(: men på under et år nåede vi fra lc1 til en 2. plads i la1.
Vores allersidste dressurstævne sammen red vi 24. november, vi vandt lc2 og fik en 2. plads i la1. Det var det allerbedste dressurstævne hun nogensinde har gået, så det selvfølgelig en dejlig afslutning, men og underligt efter de 4 år det har været os. . Så Sara kan da gå dressur, men hun helt klart mest en springpony. (:

SARA OG JEG ER KLUBMESTER I 2004, 2005, 2006 OG 2007(SPRING) + KLUBMESTER I DRESSUR 2007 (: alle de år jeg har haft sara.
Stamtavle
ja det røde hestepas.

FAR: ØXENHOLM GODOT
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Sara er vendens dejligste og livsglade pony :D
Det er altid en fornøjelse at ride hende, hun giver altid sin rytter en god tur.

Sara er en pony jeg aldrig kan eller vil glemme, hun er uden tvivl den bedste pony jeg nogensinde har haft! hun har båret mig igennem alt.. Hun er mere end min springmakker hun er alt. Og jeg vil gøre alt for at hun føler dig godt tilpas. Der er ingen ende på alt hvad vi har sammen. Hun helt sikker den som har givet mig de bedste oplevelser i mit liv. Hun er helt sin egen og meget speciel pony, har aldrig oplevet nogen pony med så stor en personlighed som sara, og jeg tror hun er en man skal kende før man forstår hvilken helt igennem fantastisk hun er. Hun ikke en der lader alt og komme tæt på sig. hun en man skal kende før man elsker hende.

Omkring den 1. januar 2008 blev Sara solgt, fordi jeg blev 16 og for gammel til at ride pony. det var uden tvivl det sværste at skille mig af med hende. Jeg havde den bedste tid i mit liv sammen med Sara. Men jeg ved at hun er blevet solgt til en familie som vil passe hende rigtig godt og som kun vil hende det bedste.
Kommentér på:
Connemara sara <3
Annonce