{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Druebrogaards James Bond [Himmelhest] 2007

1.304 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jamesbond.karina.
Kvinde | 28 år | Oprettet: 1. jun 2008


Dansk Varmblod Druebrogaards James Bond

Fødselsår:
2007
Højde:
168
Temperament
Rolig men opmærksom En mega stor drengerøv!
Meget hingstet !
Gangarter
Over middel

Han er meget let til tås:)
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Far : * JAZZ TIME 2

Mor : MONYPENNY XX (DEN)

farfar : **JAZZ

farmor: * WOMANCE

morfar: JALMOOD XX

mormor : * GIDDY SQUALLS XX
Køn
Vallak

Han er sent kastrerede så han er meget hingstet
Bemærkninger
Bond/bimse som jeg kalder ham, er en rigtig sød hest, der har desværre vært penge krise hos avler og derfor er han meget tynd.
Jeg har haft Bond siden den 1 april 2013, er blevet positiv overrasket over ham da han ingen ting har prøvet, han har aldrig stået i kæder, eller har haft dækken på, der var kun to mennesker i stalden, aldrig redet sammen med nogen i ridehus, men han har klarede alt så flot.
Han er en meget tillidsfuld hest, har kun hoppet tilside en gang men blev hos mig. Jeg faldet for hans øjne han har de dejligeste øjne. Han er en gangmaskine har den fedest trav og galop, kan trave og galopere med rytter så han er ikke allersvarne uddandet.
Han er kryppebidder, ved godt at der er fordomme ved at købe en hest som er kryppebidder men fik ham billigt, men tror det er fordi han ikke har fået nok mad og opmærksomhed da avler ikke har penge og tid, avler har 60 hest og det kun ham selv og konen der går i stalden, så håber og tror der kan gå væk ! :). Men en dejligt hest :) skal bare lære ham bedre og kende og så skal han have mad og muskler ! Så skal det nok blive godt !:) det er jeg sikker på :) .. Bond har mange saddelproblemer. Han har vært meget halt ! Jeg har kun kunne ride det halve af tiden jeg har haft ham, fordi han passer på en lille pony ud på folden og går imellem den lille pony og dem der bestemmer på folden. Han er en kæmpe drengerøv uden lige!!.

Bimse er pt i ridning hos Tina Damgaard, da jeg har brækket mit haleben, pga bimse.
Han kommer hjem den 28/1-2015, der har han vært i ridning i to måneder.


James har lidt taget magten fra mig fordi han er så hingstet som han er, og det skal jeg lære og styre, ellers kan jeg ikke have sådan en hest, jeg vil gøre mit bedste for at det lykkes da jeg har en rigtig god kemi med ham. Glæder mig til han kommer hjem igen han er savnet, selvom jeg har vært deroppe en gang om ugen, savner at ride og jeg skal os lige igen.


james blev aflivet pga en skade i hovledet som ikke ville hele og vi gjorde alt men intet hjalp desværre..

jeg købt ny hest og hun skal nok komme ind på HG hun hedder mistery af bakkegården og bliver 8 år til april 2017 .. hun er desværre os en hest der kommer meget til skade og står nu med en seneskade ..



Der kommer flere billeder og tekst når jeg har haft ham lidt længere :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Druebrogaards James Bond
Annonce