{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Tessa. 1989-2007. 1989

2.298 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

tina b
| 40 år | Oprettet: 28. jun 2006


New Forest Tessa. 1989-2007.

Fødselsår:
1989
Højde:
stangmål 142.
Temperament
Tessa har et meget livligt temperament, der er altid krudt i hende.hun er en meget bestemt hoppe men samtidig utrolig kærlig og kontaktsøgende.
Gangarter
Rigtige gode gangarter.god bevægelse i skridt,god trav og rigtig god galop. alle over middel.
Stævner
Nåede aldrig at starte til rigtig store stævner med tessa, da hun desværre for 8 år siden fik konstateret støvallergi som fremkalder hoste især ved fysisk anstrengelse. men i den tid inden nåede vi at ride nogen stævner. det blev til flere 1 2 og 3 pladser i både dressur og spring.
Stamtavle
far:højmarkens ikaros(kåret). ff:beacon pericles(kl a). fff:denny danny. ffm:bettesthorne kate. fm:isabella van heuissen(kl a). fmf:orlando knighthood løgeland(kl a). fmm:rose van heuissen(kl b). mor:clarbo yenka(1 kl). mf:floreth´s money(kåret). mff:prescott julian. mfm:merrie marionette. mm:barbara af stegstedgård(kl a). mmf:hillfield blue peter. mmm:bull hill cowslip.
Køn
En rigtig dejlig hoppe med stort H.
Bemærkninger
Tessa er avlsgodkendt og kåret i avlsforeningen for new forest ponyer i Danmark. Hun er en super smuk og dejlig pony med stor energi. Hun er en dejlig hoppe og kommer mig altid i møde med et stort vrinsk. Hun elsker opmærksomhed, hvis ikke det er hende man lige kæler med jager hun alle andre væk, hun er en frækkert..............................................................
Jeg har haft hende siden hun var 4 år. Tessa er rødbrun og har en ruderf. stjerne. Hvis ikke hun havde fået støvallergi for 8 år siden, snøft, kunne vi have nået at komme til at ride på højt plan, i både dressur og spring. da hun har masser af potentiale og gik super godt. Tessa er mit et og alt. men jeg rider hende næsten ikke mere og når jeg gør er det meget stille og roligt så det ikke er fysisk hårdt for hende, det kan hun stadig tåle og hun nyder det altid. Hun er sin egen, stædig og meget bestemt og så har hun altid især før i tiden prøvet alle folks styrke af. og kan hun så løber hun om hjørnet med dem. Hun har brug for at vide hvem der virkelig bestemmer, men samtidig med er hun utrolig kærlig og trofast. En rigtig nussegøj:) ..................................................................................................................... Tessa er mit et og alt og vi er de bedste venner, vi kender hinanden ud og ind, og ligesom hun stoler på mig stoler jeg 100% på hende. Jeg håber at jeg har hende hos mig i mange år endnu, og nyder hver en dag sammen med hende. Tessa lider jo desværre af astma og pollenallergi så derfor har jeg haft mange dyrlægebesøg de sidste år. Hun har sværere ved at trække vejret end normalt og hoster også indimellem nogen dage mere end andre. Hun får naturmedicin nu og det skal hun have resten af hendes tid og hvis det bliver værre skal hun have maske. Det betyder at hendes organer er mere medtaget end de normalt ville være, så jeg ved at jeg desværre ikke har hende i mange år endnu. For hun skal ikke gå rundt at lide. det er hårdt at vide men man skal tænke på hesten og ik en selv og det bliver jo mig der skal beslutte hvornår hun skal sendes til de evige grønne græsmarker. Men den tid den sorg, indtil den dag kommer vil jeg nyde hvert et sekundt sammen med min elskede tøs TESSA............................................................................. JEG HAR DESVÆRRE MISTET MIN DEJLIGE PONY TESSA. DEN 22 DEC. 07. KOM OG FANDT HENDE NÆSTEN LIVLØS I BOKSEN OM MORGENEN, MEN ALLIGEVEL KOM HUN MED ET STORT LÆNGSELSFULDT VRINSK. DET SIDSTE JEG FIK. HUN GIK I CHOK KORT EFTER, DYRLÆGEN NÅEDE IKKE ENGANG AT KOMME. MEN HUN HAVDE IKKE STÆRKE LUNGER PGA. HENDES ALLERGI OG ET HALVT ÅR FORINDEN FIK HUN MAVESÅR MEN BLEV BEHANDLET. DA JEG SAGDE GODNAT AFTENEN FØR VAR DER INGENTING,MEN DYRLÆGEN MENER HUN DØDE AF TARMSLYNG,OG SÅ HAR HENDES ANDRE ORGANER OGSÅ GIVET OP OGSÅ PGA. HENDES LUNGER OSV. DET VAR FRYGTELIGT AT FINDE HENDE SÅDAN,DET VÆRSTE JEG HAR OPLEVET. JEG FÅR DET STADIG SÅ DÅRLIGT NÅR JEG TÆNKER PÅ DET, DET HAR TAGET MIG LANG TID AT FÅ SKREVET DETTE. JEG SAVNER DIG BASSE OG JEG VIL ALDRIG GLEMME DIG-DU VAR MIN FØRSTE HEST OG EN ENER. SKREVET D. 1-8-08.
Kommentér på:
New Forest Tessa. 1989-2007.
Annonce