{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Urfox Nygaard (aflivet) 1999

6.347 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie B
| 0 år | Oprettet: 3. jul 2006


Oldenborg Urfox Nygaard (aflivet)

Fødselsår:
1999
Højde:
168 cm. Men når han bliver bange for noget kalder jeg ham kobraslagen fordi at så bliver han i hvert tilfalde 2 meter høj :D
(synes han selv)
Temperament
Han kan godt være en lille hidsige en. Og hvis du ligger pisken for mange gange på ham, så bukker han. Men aldrig sådan at han taber dig, han fortæller bare at han synes at det er hårdt nu.
Især når vi springer, så kan han godt blive vildt sur på sig selv når han rører bommene at han slår med hovedet (: Men ellers når vi laver træning prøver han virkelig alt hvad han kan for at gøre sit bedste.
Gangarter
Han er ikke en af de heste med super overdrevet gang i sig. Men jeg synes nu heller ikke at det gør noget, når han bare er rar og være på. Han har haft ondt i sin ryg på grund af nogle sadler der ikke har ligget optimalt på ham. Så derfor har jeg haft utrolig svært ved og sidde ned på ham i trav, for han har altid slået fra. Men nu har vi købt en Albion, og den er som syet til ham. Så nu er vi begge glade (:
Stævner
Han er først lige kommet i gang her i oktober 2007. Hvor vi startede LC1 på hjemmebane, både lørdag og søndag.

Lørdag fik vi 57,9 % + 2. plads
Søndag fik vi 65,4 % + 2.plads

JEG VAR MEGET GLAD DEN WEEKEND :D
Stamtavle
Far: Urprinz
Mor: Clyde

Jeg har fået af vide at han ligner sin far helt vildt. Desværre har jeg kun set billeder af, men kunne godt tænke mig go se noget video af ham. Hvis der er nogen der har noget :I ?
Køn
Han er vallak, men stadigvæk lidt hingstede. Han blev kastreret efterår 2005. Hvor jeg købte ham i maj måned 2006. Så han var lidt vild af at være min første hest.

Han er kåret avlshingst i Oldenborg, men ved ikke hvorfor han blev kastreret? jeg har fået af vide at han har 3 føl. Og den ene af dem er herinde på hestegalleriet. Hvis I vil se ham skal i søge under Fellini. Også tryk på den hvor der står Oldenborg Fellini :D
Bemærkninger
Han er det bedste der nogensinde er sket for mig <3
Kommentér på:
Oldenborg Urfox Nygaard (aflivet)
Annonce