{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lady 2001

766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline B. Andersen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 7. nov 2011


Anden særlig race Lady

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er ca. 145, lidt lille synes jeg, men ellers okay højde.

- Saddel: 17 Tommer.
- Trense: Cob.
- Dækkener og skridttæpper mm. : 135
- Underlag: Full.
- Gamacher: Cob.
- Klokker: Cob.
- Hut: Cob/full.
- Martingal: Pony/cob.
- Fortøj: Pony/cob
Temperament
Lady er super sød. Hun er for det meste altid glad! Lady elsker selskab og giver meget igen.

Hun er super sød i stalden og elsker at blive nusset og striglet om. Når man sadler hende op, er der intet pånær når man spænder gjorden. Hun skal bare lige have at vide at det er nu man spænder også er der intet der. Hun bider hverken eller sparker, hun ville aldrig gøre sin rytter fortræd. Hun elsker at komme på fold (hvem gør ikke det?) og stå at hygge og der er intet når man henter hende. Lady opføre sig altid godt og gør som man siger.

Når man rider lady i dressuren skal man have tålmodighed og give klare signaler ellers så ved hun ikke hvad hun skal gøre også løber hun bare. Ellers er hun sød under ridning. I spring er hun meget hurtig, men man skal bare have kontrol også går det.
Gangarter
Skridt: God.
Nogle gange langsom, andre gange med krudt i.

Trav: Fantastisk god trav! 100% over middel.
~ Bedste gangart. ~

Galop: Rigtig god.
Fantastisk galop. Tiltider lidt hurtig.
Stævner
Jeg har ikke startet stævner endnu, men der går ikke særlig lang tid også høre i meget fra os!
Stamtavle
Mor: Fjordhest.
Far: Oldenborger.

Da hun ikke er ren fjordbolle er der ikke stamtavle.
Køn
Hoppe <3
Bemærkninger
Lady er min venindes pony, som jeg har part på. Jeg har redet Lady masser af gange før, men er først begyndt at ride to gange om ugen fast fra d. 01-04-2013. I den måneds tid jeg har redet Lady, der har vi ikke haft kemien. Jeg har følt hun ikke rigtig kunne lide mig og ikke gad mig, så der gjorde jeg alt jeg kunne for hun kunne lide mig og synes godt om mig da jeg ville have hende til at lide mig, da hun er den bedste pony i verden! Jeg tror Lady har svært med at knytte sig til sin rytter så hurtigt, hvor andre ponyer og heste knytter sig på en uge. Der er Lady den pony, der skal se sig an og se hvilken type jeg er. Det har været nederen for mig i denne måned at ride en pony, hvor jeg har kunne mærke at hun ikke gad mig, men nu har hun ændret sig meget og åbnet sig op. Nu kommer hun hen og vil snakke og nu må jeg endelig kysse hende på mulen, for det måtte jeg ikke før for hende.. haha. Kemien er super nu og vi samarbejder godt, hun er den jeg kan komme længst med lige p.t.

Ridningen:

- Dressur: Da jeg startede på Lady kunne hun ikke særlig meget, da Michelle hælder mest til spring. Hun kunne ikke galop anspring og hendes galop var sindsyg hurtig. Både Michelle og jeg har arbejdet meget på hendes tempo i alle gangarter og specielt hendes galop. Den er blevet super god og er blevet forkortet rimlig meget. Galop anspringet er godt på vej og sidder næsten lige i skabet.

- Spring:
Der ligger Lady højt over og hun er noget rigtig langt.

Alt i alt er Lady en super god pony!
Kommentér på:
Anden særlig race Lady
Annonce