{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Østervangs bogart <3 [Tidl. hest] 2010

1.354 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Celina ~•~ Contador
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. mar 2008


Oldenborg Østervangs bogart <3

Fødselsår:
2010
Højde:
172 cm tager lidt endnu :-)
Temperament
Bogart er en rigtigt cool fyr endnu.
Gangarter
Skridt : middel da han er lidt sløv :-)
Trav : over middel fantastisk
Gallop : over middel stor

Det hele vil self komme med træningen
Stævner
Ingen endnu men når de kommer bliver de skrevet ind :-)

Han har været til føl og plageskue i gørlev i 2010 hvor han fik 22 point ud af 24 han var 5 mdr gammel :-D såååå flot !! Med ( gamle ejer )
Stamtavle
Far : de nero af støvlebæk

Mor : minna

Mere stamtavle kommer på senere tidspunkt
Køn
Smuk vallak <3
Bemærkninger
Hvad er der ikke at sige om dig lille boggi <3

Jeg skulle med en veninde ud og hilse på hendes hest da det var noget siden, og det var første gang jeg var derude vi kommer så ud på folden og jeg var ret mål bevist da jeg jo kendte hesten, wupti og jeg får et ordenligt skub bagfra og jeg vender mig om til de store brune baby øjne og bang der skød han mig, vi står og nusser i 5-10 min til min veninde siger han er til salg typisk ej det var nu meget godt. Jeg prøvede ham ikke fordi han kunne noget men var lidt rytter vandt og jeg er kommet derude næsten hverdag siden der gik en uge og nu er han min, jeg købte ham igår på hans 3 Års fødselsdag hihi <3 <3

Bogart er virkelig en hest der bare vil nusses han reder efter en på folden bare for at blive nusset, han har helt bestemt også en indre ro han hviler meget i sig selv da han er helt cool lige meget hvad end man tilbyder ham det vigtigste for ham er at man er der med ham.

Han blev kastreret sidste sommer og han nåede at lave et smukt hoppe føl inden, han har lidt hingste nøkker han hapser lidt i hvad der nu lige er forest :-)

Men nu må jeg udfrodre ham lidt mere så jeg kan skrive mere tekst og smide flere billeder ind <3 <3

Nu er vi kommet lidt igang 21/5-13 bogart kommer galloperende hen til mig nu og vi traver han er stadig ikk super styrbar men det går frem ad og vi skridter ned af mark vejen

27/6-13 det går så godt han er så god og nem at arbejde med vi har galoperet lidt og slår i rigtigt galop og han er bare min stjerne !!

Idag den 15/8-13
Han har lige haft 2 ugers sommer ferie og skulle så ride ham lidt Idag og han opførte sig så flot han gik bare.. Vi har trænet en del med hans trav han kan være meget sløv og tung men han var så let Idag han er super dygtig og lærenem .. Vi valgte så at ride ud på markerne og han hyggede sig bare :-) har fået lidt billeder fra han var lille af de ryger os lige herind :-)

Har måtte afleverer min højt elskede bogart tilbage :-( føj en smerte og nøj hvor er du savnet basse <3
Kommentér på:
Oldenborg Østervangs bogart <3
Annonce