{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Okaj´s nitouch aka Indi [Tidl. hest] 2008

3.490 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Mira & Indi**
Kvinde | 26 år | Oprettet: 3. apr 2011


Tinker Okaj´s nitouch aka Indi

Fødselsår:
2008
Højde:
152 med sko :)
Temperament
Hun er rolig og nysgerrig, er samarbejds villig og elsker en god tur i skoven.
Gangarter
middel, energisk i skridten,
middel, traven er svær at sidde i.
over middel, stor og rummelig.
Stævner
LD2 - trav program red til 63.05% første plads :D

LC3 - 59.4% udplaceret (men dejlig oplevelse!) :)

LC2 - 61.73% - anden plads :)

LB2 - 61.55 - førsteplads og Klubmester på Langstruplund rideskole 2015 :)

LC2 Showklasse - 63,75% - uplaceret på NSR
Stamtavle
Far:
Lord lennon
Mor:
Okay's nuuk of ireland


Køn
dejlig hoppe
Bemærkninger
26/04 - 2013
jeg har lige fået hende hjem to dage siden og det ser ud til at hun allerede føler sig hjemme, vi er ikke begyndt så meget, men jeg har trukket hende en tur hvor det gik rigtig fint, hun er ikke helt trafiksikker og forstår ikke helt det med at man ser bilen foran sig og så køre den bagved og så kan man ikke se den. hun har været trafiksikker, men da hun ikke er blevet redet de sidste 3 måneder har hun glemt det lidt. :-)

på marken er hun meget kælen, hun kommer når man klapper, fløjter og kalder, hvilket er meget hyggeligt.

hendes rigtige navn er Okaj's Nitouch, men da jeg ikke syntes det passer til hendes personlighed er hun omdøbt til Indi :-)

2/09 - 2013
igår var vi til stævne og det gik rigtig godt fik en første plads, og red et flot program. hun kom rigtigt ned til bidet, dog spændte hun meget op i skridt.. :)

18/08 - 2014
så er vi flyttet til Broholm på Fyn, hvilket kun gør vores træning så meget bedre, vi har Henning som træner og han er bare så god! han har virkelig lært mig meget på kun en uge! Hun er begyndt at få flere muskler og blive mere bevidst på at det er mig der bestemmer. hun japper ikke mere rundt på banen hun er mere afslappet og søger endelig selv ned.
jeg kan virkelig godt at lide at bo her væk fra alt det gamle også selvom det er ret så meget hårder for mig med tinker når alle andre har rigtige sportsheste....
men bare vent og se når vi kommer hjem om 3 år så rider vi forhåbentlig LA :P

25-09-2014
det går super dejligt, hun har massere af energi og hun kører bare med klatten!
hun har fået en meget mere let og blød gang og vi skal til at arbejde mere med galoppen, fordi vi kun lige er blevet næsten færdige i trav :) Vi rider nu allerede LA - niveau, men alting kræver øvelse og erfaring..

17/05 - 2015
alt går bare godt, jeg er begyndt at side bedre på hende og hun er blevet lettere at ride. vi rider nu LA5 øvelser og regner med nogle stævner til efteråret!
vi er igang med changementer (staves), piaff og passage! træner Henning har virkelig forbedret os og er ked af at vi desværre må sige farvel til ham her til juni hvor han tager tilbage til Esbjerg og vi rejser hjem med Indi til Helsingør.. Han har virkelig vist forståelse for at Indi har lidt sværere med at flytte føderne, men er øvelses stærk og han har givet mig en forklaring på hvordan jeg selv kan formidle signalerne til Inds!
men jeg er sikker på at alt nok skal gå fremad når slutningen af juni kommer..
- jeg glæder mig til at vise hende frem på stævne pladserne og vise at tinkere også kan gå dressur selvom de er til den tunge side og ikke store og flotte som DV'ere....

det bliver trist at forlade Oure gymnasium efter et år ud af tre, men vil rigtig gerne hjem, have arbejde og være sammen med min kæreste! og Broholm har ikke været noget for os..

03/09 -2015
Så er vi hjemme igen og har været det nu lidt over en måneds tid. Det er rart at være tilbage til kendte ansigter og nye ansigter - Indi er kommet rigtig godt ind i en pony flok på 15-17 heste og hun har lært meget socialt i flokken og jeg har lært at Indi er en værre bange buks! hun vil ikke tæt på andre heste og nusser ikke rigtig med dem, da det er som om hun er lidt bange for det. Hunner også nederst i flokken for da hun ikke kan komme til at bestemme med det samme - gider hun ikke engang at prøve!
- træningen går super fint og folk er søde til at tilbyde hjælp da jeg desværre ikke har tid hver dag til at komme ud til hende. Så nu søger jeg part, hvilket jeg også tror vil være rigtig godt for Indi. da det jo også vil kunne mærkes af hende til at jeg har travlt og skal hurtigere hjem for at lave lektier.
- men jeg har fundet en rigtig dygtig træner som virkelig lærer mig at bruge mit sæde mere, hvilket jeg aldrig rigtig har fået trænet på Oure... også starter jeg op på mine stævner snart og lægger ud med en Lc3 og Lb2
- jeg har også købt en ny sadel så nu sidder man meget bedre og Indi er blevet meget mere "flydene" i sin gang, og vi har skiftet næsebånd fra hannoverask til det almindelige - hvilket er meget bedre da hun lukker munden mere... jeg har også valgt at klippe hendes hovskæg væk da jeg ikke har kunnet styre muggen...

05/08 2016
Indi og jeg er kommet rigtig langt, vi har startet LA og vi er blevet klubmestere på vores rideskole vi er gået fra ingenting til alting.

Jeg har bevist overfor andre og mig selv at Tinkere kan næsten ligesåmeget som alle andre heste og det har været stort for mig. Jeg er taknemmelig for de år vi har haft sammen, hele 3 år og jeg har lært hende alt hvad hun kan, så hun kan gå ud i fremtiden med noget i baggagen. Hun har lært at gå i trailer på 4 dage og har taget alt hvad jeg har kastet på hende i 'stiv arm'.

Jeg har måttet indrømme overfor mig selv at 2g har været et travlt år og at jeg ikke har den samme tid som jeg engang havde. Derfor er hun nu blevet solgt til en dejlig familie som vil tage hende med til dyreskueskuer og videreuddanne hende.

Derfor siger jeg farvel til hende på søndag om 2 dage.

Så tak til alle dem der har hjulpet os igennem årene.

Kommentér på:
Tinker Okaj´s nitouch aka Indi
Annonce