{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Max [Tidl. hest] 2000

899 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Mette Guld  *
Kvinde | 48 år | Oprettet: 5. sep 2008


Jyde Max

Fødselsår:
2000
Højde:
ikke målt, men ca 150 tror jeg
Temperament
en anelse tændt af en jyde at være og lidt en kylling. han løber hellere sin vej først istedet for at stoppe og kigge
Gangarter
hm, 3 stk
Stævner
Stamtavle
Han er efter Galant og har Holmgårds Lasse som morfar. Blåt pas
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg skulle af med Emmelie da jeg for det første ikke havde tid til en unghest og hun for det andet ikke passede ind i flokken og skabte en masse uro. Fik en sms i januar måned, om jeg var interesseret i Max og egentlig havde vi heste nok, men jeg så en chance for at komme af med Emmelie i en byttehandel her. Det blev så gjort og nu er Max altså her. Er lige ved at få sidste orden i papirerne så jeg kan få et nyt ejercertifikat med mit navn på.

Max er en noget tændt herre, der gerne stikker af hvis han bliver utryg istedet for at lige vente lidt og se tingene an. Men han passer godt ind i flokken og der er en dejlig ro nu. Jeg har ikke arbejdet med ham endnu, men pyt med det. De hygger sig på folden nu.

Lill har redet på ham i dag, hvilket gik rigtig fint. Han er lidt svær at få op i tempo, men en pisk til at hjælpe til og han fandt hurtig ud af det. Da Lill lige først var kommet op skete der noget pudsigt. Max bakker et par skridt, lidt for hurtigt til at hans tykke skanker kunne nå at flytte sig bagud, hvilket resulterer i at han vælter skråt baglæns og ned på siden, ovenpå Lills underben. Heldigvis er jorden blød, ligesom Max, så der skete ikke nogen skade. Op igen og resten gik så fint. Stor succes på første tur på ridebanen.
Kommentér på:
Jyde Max
Annonce