{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Le fleur 1990

4.379 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Le fleur

Fødselsår:
1990
Højde:
141 cm med sko
Temperament
en frisk lille pony med en rigtig dames temperament! som elsker selskab af mennesker og en god tur i skoven. hun elsker alt hvor det skal gå hurtigt fremad som spring, i skoven og ponygames. har haft hende siden jeg var 11 år og hun er nu på en alder af 20 år og stadigvæk ligeså fræk og frisk som da jeg købte hende. hun ligner langt fra en 20 årig pony de fleste har gættet på omkring 10 år hun er en krydsning af ox.araber, new forest og dartmoor.
Gangarter
lidt af en sjov gang men der er ikk noget grimt over den.. :)
Stævner
har startet nogle små dressur stævner og spring stævner. og så har vi redet pony games single på ridelejr hvor vi har vundet meget. det mindste var vist en tredje plads.
Stamtavle
ukendt

Køn
en hoppe med stort H
Bemærkninger
brun med en blis og en snip over højre næsebor små hvide pletter på forbenene og en stor hvid plet på lancemærket efter et gammelt sadelsår.

Le Fleur betyder blomsten på fransk og min lille prinsesse er da også smuk som en blomst <3

Fleur også kaldet fleurlie var min første. Jeg fik hende i meget tidlig konfirmationsgave af min mor. Hun var den første pony jeg var ude og se på. Jeg gik ind a stalddøren så hende og skyndte mig ud i bilen da jeg jo havde glem godbidderne, jeg havde kun nået at være i stalden et par sekunder, men så snart jeg gik ud igen kiggede fleurlie efter mig. Hun havde allerede besluttet sig, det skulle være mig der var hendes kommende ejer. :) hun havde smidt alle andre der havde prøvet hende af, men da lille mig med lige knap 4 års erfaring satte mig op var hun den sødeste pony og bøjede nakken fint for mig. Fleur havde valgt mig før jeg havde valgt hende. :D Jeg var 11 år gammel og hun var bare stjernen i mit liv, hun kunne genkende lyden af min mors bil når vi kørte ind ad indkørslen. Hun var ikke blevet redet i næsten et år da jeg fik hende men det fik vi hurtigt rodet bod på, vi havde nogle problemer i starten da fleur er en pony der lige skal se hvor langt hun kan gå hehe, men det fik mig bar til at elske hende endnu mere :) Vi har haft mange sjove timer sammen.. vi har især tilbragt meget tid på Bakkegårdens ridelejr på Langeland. hvor vi både prøvede horsemanship, ringridning, ponygames, western i westernsadler, bade på stranden osv.Det tog dog noget tid at få hende i vandet da den lille prinsesse ikke bryder sig om at få våde hove og er en rigtig lille stædigrad som sin mor;) Da jeg så blev for gammel til hende nænnede jeg ikke at sælge hende, hun er mit barn og kærlighed kan ikke erstattes af penge. Så nu bliver hun redet af en rigtig sød pige der hedder Henriette. Selvom hun nu runder de 20 år til sommer har hun ikke ændret sig det mindste. Hun er stadigvæk den lille frække, friske, glade og kærlige pony som hun altid har været. Både dyrlæge og massør siger hun skal rides til hun ikke kan mere og at hun derudover er frisk og rask, så hun har mange gode år endnu. :) Ved at jeg beholdt hende kan jeg følge med i hvordan det går med hende og det er mig der tager de store beslutninger. Hun er og forbliver min lille ponypige.. <3

Dyrekinesiolog Henriette sagde om Fleur:
Fleur er en pony der har det bedst når hun laver noget, Hun er en pony som elsker skovture og hun kan bedst lide når det går stærkt. Ridehuset er okay, men ikke det der er sjovest. Fleur siger at hun hverken er fysisk eller psykisk træt, hun synes selv at hun kan klare meget endnu. Hun er ikke meget for at indrømme hvis hun er syg, hun indrømmer det først hvis det er alvorligt. Henriette sagde at Fleur er en meget klog og rolig af sind pony. Hun er ikke højest i rangordenen på folden, men hun er heller ikke lavest. Fleur bryder sig ikke om heste der er dominerende eller agressive, hun er meget kræsen hvad angår andre heste og er rigtig god til at læse både heste og mennesker. Hun vil helst selv vælge sin rytter og hun er lidt af en enmandspony. Hun vil ikke have for mange om sig, men hun synes heller ikke det er sjovt at være alene. Henriette siger at Fleur og jeg har et slags hund og ejer forhold og at hun sætter mig meget højt. Desuden er det meget vigtigt hvis fleur skal nogen steder at jeg fortæller hende at hun kommer tilbage igen. Når Fleur er bekymret eller har meget at tænke på så påvirker det hendes mave. Henriette sagde også at Fleur sagde at hun synes at havre alene er kedeligt og at hun gerne ville have det farvestrålende foder som hendes nabo fik. Fandt senere ud af at det var nogle hosteurter jeg gav min hest som var nabo til hende :)

Andre folk beskriver hende som en pony med rigtig meget og speciel personlighed. Der findes ikke en anden pony som hende.
Når du først har lukket hende ind i dit hjerte så vil hun altid være der og hun er der 100 % for dig. Hun er ponyen der vrinsker så snart du kommer ind af stalddøren :)

Ponypigen Ponypigen.. nu er det 10 år siden jeg første gang så ind i dine smukke brune øjne og what an adventure det blev efter det. Vi har godt nok været gennem tykt og tyndt sammen og været over hele landet sammen.. Sjælland, langeland, fyn og jylland vi kan snart ikke have boet sammen på mange flere af danmarks øer:D

10 år Gal det er gået hurtigt! Når jeg tænker tilbage på den tid vi har haft sammen så er der både glæder og sorger, men ingen af tingene har vi kommet ud af uden at være posetive vejen igennem. Du har altid været der for mig, trøstet mig når jeg har siddet i din boks eller på folden og grædt over livets svære valg og tomulter. Ligesom jeg altid har været der når du har haft det skidt og været syg. Nogle gange skulle man tro du er mere menneske end hest, for du har en fantastisk fornemmelse for ting. Jeg vil gå gennem ild og vand for dig Fleurlie min smukke smukke pony.. Jeg er bare så glad for at jeg har kunne vokse op med dig og ingen anden pony og at du stadigvæk er her hos mig i dag.. Den dag vi må sige det meget svære farvel bliver en af de hårdste dage i mit liv for den dag vil jeg miste min bedste ven og en stor del af mit hjerte. Så på denne vores 10 års jubilæum siger jeg til dig.. Tak ! tak for at have været den absolut bedste pony en pige kunne ønske sig jeg vil ikke bytte dig for noget i verden, jeg elsker dig af hele mit hjerte og du vil altid være helt speciel for mig.. <33

din heldige ejer Sabrina

Fleur skal være hos mig til de evige græsmarker kalder...

I love you ponygirl, you are my baby <3 <3 <3 <3
Kommentér på:
Anden særlig race Le fleur
Annonce