{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lotte 2000

936 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malle
Kvinde | 28 år | Oprettet: 3. jul 2012


Shetlænder Lotte

Fødselsår:
2000
Højde:
ca. 85 cm
Temperament
stille og rolig hoppe.
Gangarter
alle 3 rigtig søde og dejlige
Stævner
ingen
Stamtavle
kender den ikke
Køn
dejlig hoppe
Bemærkninger
mig og lottes historie begyndte, da jeg startede på efterskole. i starten vidste jeg ikke at lotte stod på efter skolen, hun var gemt lidt væk i boks. men omkring november/ december, gik det på får mig at hun fandtes. jeg begyndte at give hende mad, vand og gå nogle ture med hende. jeg brugte flere timer på hende til sidst, og hun bliv min lille prinsesse. resten af efterskole året, var lotte MIN pige.
men sommerferien nærmede sig, og vidste jeg skulle sige farvel til hende, så jeg besluttede mig for a sælge hende, så jeg vidste hun kom et godt sted hen, og kunne få er godt liv.
sommeren var lang, hun var i mine tanker.
en uge efter sommerferien, bliver jeg ringet op af en veninde, som siger lotte ikke er blevet hentet og, pige ville ikke have lotte alligevel, min verden bryd sammen, hvad skulle der ske med MIN prinsesse.
min mor kom hen til mig og sagde, vi køre fra amager til Lolland og henter lotte hjem, tårende trillede endnu mere, jeg måtte få lotte...
jeg fik lotte af min mor, og vi hentede hende den 01/09.2013 og ankom til amager, og faldt til med det samme, hun står nu i løsdrift med 3 andre heste.
min fremtid med lotte er, at vi skal lave tricks, hygge og så skal hun køres til :)

tak fordi du kiggede forbi - Lotte og Malene
Kommentér på:
Shetlænder Lotte
Annonce